Görüş Bildir
Haberler
Çok Güzel Hareketler 2 Oyuncusu Nikah Masasına Oturdu! Cemile Canyurt Kimdir?

Çok Güzel Hareketler 2 Oyuncusu Nikah Masasına Oturdu! Cemile Canyurt Kimdir?

Sunay Korkmaz
12.07.2021 - 13:13

Kanal D ekranlarının sevilen yapımlarından Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunun yıldız isimlerinden Cemile Canyurt dünya evine girdi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle nikah yapmalarının ardından düğünlerini erteleyen Cemile Canyurt ve Mertkan Kaya muradına erdi. Ünlü çift yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı törenle düğünlerini gerçekleştirdi.  Peki Cemile Canyurt kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunun yıldız isimlerinden BKM Mutfak oyuncularından Cemile Canyurt, Mertkan Kaya ile 10 Temmuz 2020'de nikah masasına oturdu.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle düğünü erteleme kararı alan ünlü çift geçtiğimiz gün Bolu'da açık havada bir tören gerçekleştirdi. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin de katıldığı törenden renkli kareler sosyal medyada paylaşıldı. Cemile Canyurt'un gelinliği büyük beğeni topladı.

Cemile Canyurt Kimdir?

Cemile Canyurt Kimdir?

Cemile Canyurt 15 Mart 1992 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelmiştir. Ankara’da büyüdü. Tiyatro ile 13 yaşında tanıştı. Sahne tozunu yutanlar arasına katılmakla birlikte hayallerini, hedeflerini başarılı bir oyuncu olmak üzerine oluşturdu. Ankara’da Özel bir Tiyatro’da eğitimi aldı. Babasının ‘elle tutulur bir meslek seçeceksin’ demesiyle bir dönem gizli saklı tiyatro çalışmalarına devam etti. Bu durum öğrenilince oyunculuk hayallerini kısa bir süre ertelemek zorunda kaldı ve AİBÜ Gıda Mühendisliği bölümünü kazandı.

Üniversite Toplulukları ve Özel tiyatrolarda bir çok oyun ve organizasyonlarda yer aldı. Okul devam ederken sürekli İstanbul’a gelmenin bir yolunu aradı, bir kaç TV programına katıldı ve kısa filmlerde oynadı. Okul biter bitmez soluğu İstanbul’da aldı. Sürekli BKM’ye gidiyordu, gösterileri izliyordu. BKM’nin kapısından oyuncu olarak girmenin yolunu arıyordu. 2016’da BKM Mutfak’ta Doğaçlama Tiyatro Ligine katıldı. 3 Arkadaşıyla birlikte Geçici Tiyatro olarak sezonu birincilikle bitirdi. Ardından BKM Mutfak Altyapı ekibine dahil oldu ve skeçler yazıp oynamaya başladı. Şuan uzun zamandır hayalini kurduğu bir ekibin parçası.

Aşağıdakiler De İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın