Görüş Bildir
Haberler
Çok Güzel Hareketler 2'den Bir Oyuncu Daha Ayrıldı! Sosyal Medyadan Duyurdu!

Çok Güzel Hareketler 2'den Bir Oyuncu Daha Ayrıldı! Sosyal Medyadan Duyurdu!

Sunay Korkmaz
09.07.2021 - 11:51

Daha önce ekipten 7 kişinin ayrılık kararını açıkladığı ve 3. sezonunu geride bırakan Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak'ta ayrılıklarla bir yenisi daha eklendi. ÇGH 2 ekibinde hem oyuncu hem de yazar kadrosunda yer alan, projeye Yılmaz Erdoğan'ın asistanı olarak dahil olan Ozan Can Yiğit, ekipten ayrıldığını açıkladı. Yiğit kararını Instagram hesabından duyurdu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genel Yayın Yönetmenliğini ve eğitmeliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı Çok Güzel Hareketler 2'den bir ayrılık haberi daha geldi. Daha önce ekipten 7 ismin ayrılacaklarını duyurdukları Çok Güzel Hareketler'de sevilen oyuncu Ozan Can Yiğit, Instagram hesabından ayrılık kararını açıkladı.

Ozan Can Yiğit Ayrılık Kararını Şu Sözlerle Duyurdu:

Ozan Can Yiğit Ayrılık Kararını Şu Sözlerle Duyurdu:

Tamamen kariyer odaklı alınmış bir karar olduğunu belirten Yiğit, Instagram hesabından bir açıklamada bulundu. Yiğit açıklamasında Yılmaz Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. Yiğit'in mesajında yer alan ifadeler şu şekilde:

'Hiç beceremediğim bir şey yapmayı deneyeceğim izninizle, ufak bir veda konuşması gibi ama içinde çokça teşekkür ve minnet var bunlar olmasa yapamam zaten çünkü hiç sevemedim vedaları. Üç sezondur canım, kanım olan Çok Güzel Hareketler 2 programına dördüncü sezon devam etmeyeceğim. Dediğim gibi bu bir ayrılık değil. Hani evin çocuğu zamanı geldiğinde evinden ayrılır, başka maceralara yelken açar ya, işte o hesap bizimkisi.

Bu üç sezonluk süre zarfında beni sizlerle tanıştıran hatta çocukluk hayalimi gerçek kılan Çok Güzel Hareketler 2'ye methiyeler dizsem de yetmez çünkü ÇGH2 benim unutulmaz göz ağrım olarak hep bambaşka bir yere sahip olacak.

Gelelim teşekkürlere en başta tabi ki ustam, hocam Yılmaz Erdoğan'a bana bu imkanı tanıdığı nice yıldızların, efsanelerin çıktığı BKM sahnesinin tozunu yutmama izin verdiği için hepinizin huzurunda çok ama çok teşekkür ediyorum (bir teşekkürün yetmeyeceğini bilerek). Programa başlamadan önce verdiği destekler için BKM Mutfak yönetimine, başta Ferhat Bilgin olmak üzere Abdullah abi ve Koray abiye çokça teşekkür ederim.

...

Başka hikayelerde görüşmek üzere.'

Sosyal medyada Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin biteceği şeklinde iddialar dolaşmaya başladı. Ekip yeni sezonda da çalışmalarına devam edecek ancak yeni yazar ve oyuncu kadrosu da onlara dahil olacak.

Aşağıdaki Haberler De İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın