Görüş Bildir
Haberler
Çok Güzel Hareketler 2'de Yaprak Dökümü Sürüyor! ÇGH 2'den Hangi Oyuncular Ayrıldı?

Çok Güzel Hareketler 2'de Yaprak Dökümü Sürüyor! ÇGH 2'den Hangi Oyuncular Ayrıldı?

Sunay Korkmaz
29.06.2021 - 14:31

Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2'de yaprak dökümü sürüyor. Genel Sanat Yönetmenliği Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2' üçüncü sezon finalinin ardından yaz tatiline girdi. Yeni sezonda devam etmesine kesin gözüyle bakılan programda peş peşe yaşanan ayrılıklar, hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Çok Güzel Hareketler 2'de hangi oyuncular ayrıldı? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tiyatro sahnelerini televizyon ekranlarına taşıyan Çok Güzel Hareketler 2'de adeta yaprak dökümü yaşanıyor. 2019 yılından beri yayınlanan programda yer alan 7 oyuncunun ekipten ayrıldığı öğrenildi. İşte, ÇGH'den ayrılan oyuncular...

Çok Güzel Hareketler 2'den Kimler Ayrıldı?

Çok Güzel Hareketler 2'den Kimler Ayrıldı?

Birinci kuşağı 2008-2011 yılları arasında yayınlanan ve ikinci kuşağı 2019'da yayınlanmaya başlayan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı tiyatro programında üç yıl sonra ayrılık haberleri geldi. Yayınlandığı üç sezon boyunca oyuncu kadrosunda değişiklik olmazken, sezon finalinin ardından yedi oyuncunun projeye veda ettiği öğrenildi.

İşte Çok Güzel Hareketler 2'den Ayrılan Oyuncuların İsimleri

İşte  Çok Güzel Hareketler 2'den Ayrılan Oyuncuların İsimleri

13 Haziran 2021 Pazar günü yayınlanan 89. bölümüyle sezon finali yapan BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2'de ilk ayrılık haberi Gürhan Altundaşar ile Cihan Talay'dan geldi.

Ardından Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan ve Didem Ruhi de sosyal medya üzerinden ayrılık kararlarını hayranlarına duyurdu.

ÇGH'den ayrılan oyuncuların, yeni projelerde yer almak ve kendi işlerini yapmak için ayrılık kararı aldıkları öğrenildi. Yeni sezonda kadroya yeni oyuncuların dahil olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Arzu Susantez

Begüm Çağla Taşkın

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birsel Kılınçcı

Didem Ruhi

Sema Özkan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
11
9
7
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın