Görüş Bildir
Haberler
Gürhan Altundaşar'dan Manidar Paylaşım!

Gürhan Altundaşar'dan Manidar Paylaşım!

Sunay Korkmaz
09.07.2021 - 12:10

Çok Güzel Hareketler 2'den geçtiğimiz günlerde ayrıldığını açıklayan Gürhan Altundaşar, oyuncu Merve Dizdar'dan sessiz sedasız baoşanmıştı. Boşanmadan bu yana sessizliğini koruyan Altundaşar, Instagram hesabından uzun süren ayrılığın ardından bir paylaşım yaptı. Altundaşar'ın paylaştığı mesaj, eski eşine bir gönderme olarak algılandı. İşte ayrıntılar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2018 yılında nikah masasına oturan, sosyal medyada yaptıkları doğal paylaşımlarla herkesin örnek gösterdiği Merve Dizdar - Gürhan Altundaşar çiftinin boşanma kararı, çiftin hayranlarını üzmüştü.

Boşanmalarının üzerinden 1 ay geçmesine rağmen fotoğraflarını halen kaldırmayan iki ismin, bu hareketleri nedeniyle barışıp yeniden evlenebilecekleri de hayranları tarafından sıklıkla dile getiriliyor.

Uzun zamandır hiçbir paylaşımda bulunmayan Altundaşar cephesinden dün ilk kez bir ses geldi. Instagram hesabından fotoğrafını paylaşan Altundaşar paylaşımının altına, 'Herkese selam. Sana hasret.' yazdı.

Bazı kullanıcılar bu yorumu, Merve Dizdar'a olarak yorumladılar. Fotoğrafını yorumlara açan Altundaşar'a takipçileri, 'Sanırım Merve'ye diyor.', 'Canımsın ağabey üzülme.' ve 'Umarım Merve hanımla tekrardan bir araya gelirsiniz İkinizi de çok seviyoruz.' mesajlarını eklediler.

Aşağıdaki Haberler De İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın