Görüş Bildir

CHP Meclis Grup Başkanvekili ve Manisa milletvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '5'inci kol' benzetmesine 'diktatör bozuntusu' karşılığını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özgür Özel mecliste yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın muhalefete yönelik "beşinci kol" ifadesine tepki göstererek "beşinci kol" terimini ilk kullanan kişinin İspanya diktatörü Franco olduğuna işaret etti ve Erdoğan'ı "Franco özentisi diktatör bozuntusu" diye eleştirdi.

Özgür Özel mecliste yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın muhalefete yönelik "beşinci kol" ifadesine tepki göstererek "beşinci kol" terimini ilk kullanan kişinin İspanya diktatörü Franco olduğuna işaret etti ve Erdoğan'ı "Franco özentisi diktatör bozuntusu" diye eleştirdi.

Özgür Özel, Twitter'da yaptığı paylaşımda da, 'Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete "5. kol" diyor. Bunun demokraside yeri yok. Demokrasiyle geleceksin, 18 yılın sonunda İspanyol diktatör Franco’nun söylemine sığınacaksın. Yazıklar olsun! Bu diktatör bozuntusuna milletimiz, ilk seçimde sandığı gösterip geldiği gibi gönderecek' dedi.

Özgür Özel, Twitter'da yaptığı paylaşımda da, 'Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete "5. kol" diyor. Bunun demokraside yeri yok.  Demokrasiyle geleceksin, 18 yılın sonunda İspanyol diktatör Franco’nun söylemine sığınacaksın. Yazıklar olsun!  Bu diktatör bozuntusuna milletimiz, ilk seçimde sandığı gösterip geldiği gibi gönderecek' dedi.

Kaynak: DW Türkçe

İşte CHP'li Özgür Özel'in o konuşması:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 18 yıldır seçimlerle iktidar olan Cumhurbaşkanı'na "diktatör" ifadesini yakıştıranların "ya satılmış bir zihniyetin siyasi bezirgânları ya da dış mihrakların kirli ajandalarını uygulayan siyasi lejyönerler" olduğunu savundu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik de yaptığı açıklamada "Milli irade düşmanı bir şahıs Cumhurbaşkanımıza diktatör diyerek yine demokrasi sınavından çakmış, faşistlik sınavından geçer not almış. Defalarca seçim kazanmış Cumhurbaşkanımıza “diktatör” demek 5. kol faaliyetidir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
57
27
18
15
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cenigz han

Şu dikkatinizi çekti mi muhalefet her ne kadar ağır eleştirse de ahlaksız kelimeler kullanmamaya özen gösteriyor. İslamcılar ise ağızlarını her açtıklarında... Devamını Gör

Bozkurt

Paçadan aktığı için gizleyemiyorlar zaten. Heriflerin en büyük korkusu, AKP gittiği zaman kaybedecekleri statü. Çünkü Türkiye halk ve AKP'liler olarak ayrıla... Devamını Gör

Halil Değerli

Yahu onsekiz yılda birçok seçim oldu... .... Reis yellense oy veriyorlar.... .... Diğer partiler (ve liderler) ne yapıyor... Çözüm ve proje üreten kim var...... Devamını Gör

U

özgür abi seni çok severim ama ben ilk seçim de akpnin gideceğini sanmıyorum ,millet açım diyor perişanım diyor ama ilk seçim de yine akp ye oy veririm diyor... Devamını Gör