Görüş Bildir
Haberler
Bazısı İddia, Bazısı Buz Gibi Gerçek... Birlikte Oldukları Kadınlara Şiddet Uyguladıkları Basına Yansıyan Ünlü Erkekler

etiket Bazısı İddia, Bazısı Buz Gibi Gerçek... Birlikte Oldukları Kadınlara Şiddet Uyguladıkları Basına Yansıyan Ünlü Erkekler

Meltem
03.12.2019 - 09:30 Son Güncelleme: 04.12.2019 - 12:07

Hepsi gerçekten de çok korkunç...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İbrahim Tatlıses

1. İbrahim Tatlıses

Gazetelerin manşetlerini süsleyen haberlere göre İbrahim Tatlıses o dönem hamile olan eşi Perihan Savaş'a ve Derya Tuna ile tartıştığı için Asena'ya şiddet uyguladı; Derya Tuna'nın ayağından vurulmasına adı karıştı; sürekli şiddeti körükleyen söylemlerde bulundu. Listenin en kabarık ismi muhtemelen kendisi...

Burada ayrıntılı anlatmıştık: 👇

2. Tardu Flordun

2. Tardu Flordun

Şiddet karnesi en az İbrahim Tatlıses kadar kötü olan Tardu Flordun'un 2002 yılında bir üniversite öğrencisini bıçakladığı, 2003 yılında sevgilisi Arzu Yanardağ'ın burnunu kıskançlıktan dolayı ısırdığı, 2013 yılında sevgilisi Canan Ergüder'e şiddet uyguladığı haberlere yansımıştı. Ayrıca, Eve Dönüş dizisinin setinde bir çalışana hakaret etmesiyle de gündeme gelmişti.

3. İbrahim Toraman

3. İbrahim Toraman

Futbolcu İbrahim Toraman'ın eşi Eylem Toraman, bir televizyon programına katılarak eşinin kendisine hamileyken şiddet uyguladığını anlatmıştı. Can güvenliğinden endişe ettiğini söyleyerek 6 aylık koruma kararı da aldırmış, ardından çift boşanmıştı.

4. Müslüm Gürses

4. Müslüm Gürses

Arabeskin ölümsüz ismi Müslüm Gürses'in alkol problemi nedeniyle kendisine şiddet uyguladığını anlatan eşi Muhterem Nur'a kulak veriyoruz: 'İçtiğinde evet. Kaburgalarımı kırıyor, saçlarımı eline doluyor. Ama sonra kendine gelince çok üzülüyordu. “Elim kırılsaydı yapmasaydım” diyordu. O, ‘Elim kırılsın’ dediğinde benim içim sızlıyordu. ‘Olsun’ diyordum, ‘Kafamı gözümü de kırsa ben bunu düzelteceğim!’ Öfkesini, o acı şarkılar eşliğinde içtiği içkinin nedenini anlıyordum. Müslüm’ün hikayesi dramatikti. Ben onu bırakmayacaktım.”

Yaşadıklarını Muhterem Nur'un ağzından şurada aktarmıştık: 👇

5. Ahmet Kural

5. Ahmet Kural

Geçtiğimiz yılın sonunda Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığı haberleri basına yansımıştı. Dava süreci devam ettiğinden bu konuyla ilgili tam konuşamasak da, Ahmet Kural'ın adı şiddete daha önce de karışmıştı. 2014 yılında barda tartıştığı Naz Çekem'in parmağını kırdığı iddiaları ortaya atılmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yılmaz Güney

6. Yılmaz Güney

Türk sinemasının ölümsüz ismi Yılmaz Güney o dönem birlikte olduğu Nebahat Çehre'nin kafasına bardak koyarak bardağı nişan alması, onu öldüresiye dövmüş, hatta bir kavga sonrası bilerek arabayla ezmeye çalışmıştı. Ne denir, bilemedik...

Burada daha detaylı anlatmıştık: 👇

7. Ali İhsan Varol

7. Ali İhsan Varol

Yarışma programıyla izlenme rekorları kıran Ali İhsan Varol'un eşi Ayşe Varol polis merkezine giderek eşinin kendisine hakaret ettiğini ve yumruk attığını söylemişti. Açılan soruşturmanın ardından Ali İhsan Varol'un 3,5 yıla kadar cezasıyla yargılanmasına karar verilmişti. Kendisi iftira olduğunu söyledi ancak adının şiddete karışması gerçekten kötü...

8. İsmail Küçükkaya

8. İsmail Küçükkaya

Fox TV'nin sabah yayını olan Çalar Saat'in sunucusu İsmail Küçükkaya'nın eşi Eda Küçükkaya boşanma dilekçesinde eşinden şiddet gördüğünü aktarmıştı. Dava süreci devam ettiğinden bu konuyla ilgili konuşmak doğru olmaz tabii ki ama İsmail Küçükkaya yaptığı açıklamayla bunu yalanlamıştı.

9. Hüsnü Şenlendirici

9. Hüsnü Şenlendirici

Evliyken Deniz Seki ile ilişkisi olan Hüsnü Şenlendirici'nin 2008 yılında Deniz Seki'nin kafasını yardığı iddia edilmişti.

10. Davut Güloğlu

10. Davut Güloğlu

2014 yılında sevgilisi Pelin Subay'ın elini yaraladığı iddia edilen Davut Güloğlu, bir açıklama yaparak kendisiyle ilgili bir karalama kampanyası yürütüldüğünü söylemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nihat Doğan

11. Nihat Doğan

1998 yılında, o dönem sevgilisi olan Aysun Kiremitçi'nin sevişmeyi istemesi üzerine Nihat Doğan'ın şiddet uyguladığı haberleri basına yansımıştı.

12. Burak Yılmaz

12. Burak Yılmaz

2016 yılında Çin'de top koşturan futbolcu Burak Yılmaz'ın 4 aylık hamile eşi İstem Atilla'ya şiddet uyguladığı basına yansımıştı. Pekin Konsolosluğu'na sığınan ve yetkililerden yardım isteyen İstem Atilla'nın darp raporu aldıktan sonra kaçarak Türkiye'ye geldiği ve boşanma davası açtığı ortaya çıkmıştı. Çift, 2018 yılında boşandı ancak bu yılın başında yeniden bir araya geldi.

13. Hazım Körmükçü

13. Hazım Körmükçü

Ünlü spiker Zeynep Tandoğan darp raporu alarak sevgilisi Hazım Körmükçü'nün kendisine şiddet uyguladığını söylemişti. Bu iddiaların ardından Körmükçü'nün eski eşi Hilal Özdemir de şiddet gördüğünü anlatmıştı.

14. Volga Sorgu

14. Volga Sorgu

Oyuncu Volga Sorgu ilk önce eski sevgilisine çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptığı haberleriyle gündeme gelmiş, birkaç ay sonra da tartıştığı o dönemki sevgilisini darp ettiği haberlere yansımıştı.

15. Metin Yıldız

15. Metin Yıldız

BKM Mutfak oyuncularından Metin Yıldız'ın sevgilisi Gözde Kayra'ya şiddet uyguladığı basına yansımıştı. Gözde Kayra, bir televizyon programına bağlanarak her gün kendisini şiddet gördüğünü, Metin Yıldız'ın erkeklerle ilişkisi olduğunu, uyuşturucu kullandığını ve kafasını sehpalara vurduğunu iddia etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Yusuf Güney

16. Yusuf Güney

Yusuf Güney'in internet üzerinden tanıştığı bir kadınla bindikleri takside 'fazla gelen hesap nedeniyle' tartıştığı ve sonrasında genç kadını darp ettiği iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından 'Vatanını, milletini, polisini, askerini, kadını, hayvanı seven biriyim. Böyle bir şey hayatta yapmam' demesi biraz garipti ama...

17. Tolga Pancaroğlu

17. Tolga Pancaroğlu

Sunucu Eda Pera Küçük, oyuncu sevgilisi Tolga Pancaroğlu'ndan şiddet gördüğünü iddia etmiş ve Twitter hesabından paylaşarak yardım istemişti.

Şurada detaylı bir şekilde anlatmıştık: 👇

18. Sagopa Kajmer

18. Sagopa Kajmer

Rapçi çift Sagopa Kajmer ve Kolera 2007 yılında boşanmıştı ancak bu yılın Nisan ayında Kolera şiddet gördüğünü, kemiklerinin kırıldığını ve omurunun zarar gördüğünü iddia etmişti.

Sagopa ve Kolera'nın da detayları şurada: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
384
137
75
17
16
16
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
favilla favilla

Yani şimdi sevgili Muhterem Nur kusura bakmayın da sizin gibi kadınlar varoldukça erkeklerin şiddet zihniyetinin sonu gelmez. Bu arada en çok Ali İhsan Var... Devamını Gör

suna kara

Ali İhsan Varol yapmamış ol lütfen,hayal kırıklığına uğratma be Ayrıca Nihat Doğan'ın dayak, şiddet vs eğilimlerine değil de birinin bu adamla sevişmek iste... Devamını Gör

pembesusamuru1

erkeklerin kadını malı gibi gören zihniyeti yıkılmadıkça ve kadınlar da birey olamayıp kendilerini kocası/babası/sevgilisi üzerinden var ettikçe böyle şiddet... Devamını Gör