Görüş Bildir
Haberler
Şiddete Uğradığını Söyleyen Eda Pera Küçük, Twitter'dan Yardım İstedi: 'Ne Olur Artık Sesimi Duyun'

etiket Şiddete Uğradığını Söyleyen Eda Pera Küçük, Twitter'dan Yardım İstedi: 'Ne Olur Artık Sesimi Duyun'

Yasin Arslan
16.01.2018 - 16:03 Son Güncelleme: 17.01.2018 - 08:54

Oyuncu sevgilisi Tolga Pancaroğlu'ndan şiddet gördüğünü iddia eden hatta daha öncede savcılıktan koruma kararı çıkartan sunucu Eda Pera Küçük, Twitter hesabından şiddete maruz kaldığını söyledi ve fotoğraflar paylaşarak yardım istedi. ''Yalvarıyorum, ne olur artık sesimi duyun'' diyen Küçük, şantaja maruz kaldığını da ifade etti ve ''Beni bu hale eski sevgilim getirdi'' dedi.

Eda Pera Küçük, dün akşam sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Haluk Levent'ten yardım istedi👇

Haluk Levent, Küçük'ün yardım isteyen tweetinin ardından kendi hesabından bir paylaşım yaptı.

Eda Pera Küçük, ağustos ayında 3 yıllık oyuncu sevgilisi Tolga Pancaroğlu'ndan şiddet gördüğünü iddia ederek, savcılıktan koruma kararı çıkarmıştı.

Eda Pera Küçük,  ağustos ayında 3 yıllık oyuncu sevgilisi Tolga Pancaroğlu'ndan şiddet gördüğünü iddia ederek, savcılıktan koruma kararı çıkarmıştı.

Habertük gazetesinin haberine göre ağustos ayında 3 yıllık sevgilisi oyuncu Tolga Pancaroğlu'ndan şiddet gördüğünü söyleyen Küçük savcılığa başvurarak koruma kararı çıkarmıştı.

'Tolga bana bıçak çekti ve ölümle tehdit etti'

'Tolga bana bıçak çekti ve ölümle tehdit etti'

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göreilişkilerinin birinci yılından sonra Pancaroğlu'ndan şiddet görmeye başladığını söyleyen Küçük, o dönem yaşadıklarını şöyle anlattı:

 ''Ayrıldım ama üç hafta sonra tekrar barıştık. Ancak şiddet uygulamaya devam etti. ‘Ben oyuncuyum, benim dediğim olacak. Sen evde oturacaksın, çalışmayacaksın’ diyordu. Gizlice çektiği videolarımla tehdit ettiği için ondan ayrılamıyordum.” 

Küçük,  'Arkadaşlarımın polise haber vermesiyle ölümden döndüm. En son dövdüğünde bir hafta hastanede yattım. Belgelerimle savcılığa başvurdum, koruma kararı çıktı. Fakat Tolga bu kararı da ihlal etti, şu an hakkında yakalama emri var” demişti. Davayı geri çekmesi için tehdit edildiği belirten Küçük, “Tolga bana bıçak çekti ve ölümle tehdit etti. Ailesi de davayı geri çekmem için tehdit ediyor. Bugüne kadar aileme bir şey anlatamadım. Ancak artık her şey ortaya çıksın istiyorum” dedi.

Koruma kararını ihlal eden Tolga Pancaroğlu'nun 3 gün hapis yattığı belirtildi.

Koruma kararını ihlal eden Tolga Pancaroğlu'nun 3 gün hapis yattığı belirtildi.

Pancaroğlu Twitter hesabından Eda Pera Küçük'ün iddialarını yalanladı ve avukatıyla birlikte gerekli belgelerle basın açıklaması yapacağını söyledi.

Pancaroğlu Twitter hesabından Eda Pera Küçük'ün iddialarını yalanladı ve avukatıyla birlikte gerekli belgelerle basın açıklaması yapacağını söyledi.

Eda Pera Küçük'ün yardım çağrısına sosyal medya kullanıcıları sessiz kalmadı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
393
85
55
18
9
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ulkecek psikologa gitmemiz lazim. Kimin psikopat oldugu belli degil herkeste o potansiyel var. Sokaga ciksan oldurulup oldurulmeyecegin bile mechul. Aslina b... Devamını Gör

Dnz Krg

adam kanıtlarını sunmamış henüz ama sanatçı demeyin her oyuncuya. bu adamın esasen konservatuarda okuması bile enteresan. işte konservatuarda hiç bir psikolo... Devamını Gör

Marv

Genelleme yapma amcık

Emre Kalemdar

Ben birşey söyleyeceğim ama bu yukarıdaki çift ile alakalı değil. Ben bir erkek olarak çok tesirginim. Belki benim gibi düşünenlerde vardır. Mesele şu bir ka... Devamını Gör

Kübra Özay

Korkmakta çok haklısınız. Korktuğunuz kadar büyük olmasada ufak çaplı iftiraları çevremde sık sık duyuyorum. Aynı şey biz kadınlar içinde geçerli. Bir erkeği... Devamını Gör