Görüş Bildir
Haberler
Adeta İtalya'da Gibi! Ankara'nın Daha Önce Yediğiniz Pizzaları Unutturacak En Lezzetli Pizzacıları

Adeta İtalya'da Gibi! Ankara'nın Daha Önce Yediğiniz Pizzaları Unutturacak En Lezzetli Pizzacıları

Söz konusu 'Fast Food' olunca akla gelen ilk seçeneklerden biri tartışmasız pizzadır. Hem doyuruculuğuyla hem de birçok lezzetin bir arada buluşmasıyla eminiz ki sizlerin de favorileri arasındadır. Gerek bir nebze Türk dokunuşları barındıran haliyle gerekse aslıyla sevilen bu leziz yemeğin en iyisinin nerede yeneceği konusunda düşündüğünüzü duyar gibiyiz. Biz de bu sebeple sizler için Ankara'da en iyi pizzaları yapan mekanları derledik.

Pizza İl Forno

Pizza İl Forno

Ankaralıların zaten biliyor olduğu Pizza İl Forno, ilk olarak Yıldız'da küçük bir şube ile bu işe başlarken şimdi lezzetinin bir getirisi olarak birçok şubeye sahip. Mutlaka bu başarılı mekana uğramalı ve Füme Kaburga'yı denemelisiniz.

Adres: Mustafa Kemal, 06520 Maidan, Çankaya/Ankara

Üniversiteler, Üniversiteler Mah 1597. Cad. Bilkent Center Avm, D:3/74, 06800 Çankaya/Ankara

Çayyolu, Migros Beysupark No:209 D:36, 06810 Çankaya/Ankara

Beştepe, Dumlupınar Blv. No:6, 06560 Yenimahalle/Ankara

Bahçelievler, Eski, 54. Cadde 11/A, 06900 Çankaya/Ankara

Yıldızevler, 720. Sk. No:2 D:B, 06550 Çankaya/Ankara

Barbaros, Bülten Sk. No:18/C, 06680 Çankaya/Ankara

Bağlıca, Yeni, Etimesgut Blv. 110A-A, 06540 Etimesgut/Ankara

Keklik Pınarı Mahallesi, 906.Sokak D Blok 3, D:15, 06450 Çankaya/Ankara

Yavuz Sultan Selim Blv Incek Bulvar Loft A1 Blok No: 7A/5, 06805 Çankaya/Ankara

İşçi Blokları, 06530 Çankaya/Ankara

Kardelen, 06370 Atlantis City, Yenimahalle/Ankara

Anka Meydan, Yaşamkent Mah. 3250. Cad. No:26 AV, 06810 Çankaya/Ankara

Oran, Kudüs Cd. No:6/1 D:56, 06550 Çankaya/Ankara

Eryaman, Göksu mah. 5352. Cad. No:1, D:F59, 06820 Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Pizzalarını gayet başarılı buldum. Servis oldukça iyiydi. Ürün çeşitliliği yeterli ve malzemeden kaçılmamış. Her şeyden önemlisi lezzetli.

Double Zero Pizzeria

Double Zero Pizzeria

İtalyan pizzasının tüm gerekliliklerini ön planda tutarak size İtalya'da bir mekanda pizza yiyor hissi veren Double Zero Pizzeria, giderseniz asla pişman olmayacağınız türden. Her şubesi farklı bir ambiyansa sahip Double Zero'ya gidecek olursanız Cafe de Paris ve Clasico pizzalarını denemenizi öneririz.

Adres: Mutlukent mahallesi 1947. Sok, Ümitköy No:3, 06800 Çankaya/Ankara

Büyükesat, Uğur Mumcu Cd. 37/B, 06700 Çankaya/Ankara

Oran, Zülfü Tiğrel Cd., 06450 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Başarılı pizzalar. Bir pizza bir kişi için biraz fazla dört kişi gidilirse üç pizza alınabilir. Dekorasyonu çok güzel. Rezervasyon yaptırmakta fayda var.

The İtalian Cut

The İtalian Cut

Hem lezzetleri başarılı hem de rahat hissedebileceğim butik bir pizzacı arıyorum diyorsanız, işte The İtalian Cut tam size göre. İtalyan pizzası gibi incecik bir hamuru olan ve bunun yanı sıra çeşitliliğin de çok olduğu mekan favorilerimizden. Gidilecek yerler listenize eklemeyi unutmayın.

Adres: Yukarı Bahçelievler, no:135, Azerbaycan Cd., 06490 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Kuzenimin önerisi ile geldik ve pizzalara bayıldık. Ben füme etli rokalı, kuzenim de mantarlı söyledi. İkisi de çok lezzetliydi. Füme etli rokalıyı biraz daha fazla sevdim sanırım. Tavsiye ederim gelecek olanlara.

Mezzaluna

Mezzaluna

Bilkent ve İran caddesinde olmak üzere iki şubeye sahip olan İtalyan restaurant Mezzaluna, şık bir akşam yemeği için belki de en güzel seçimlerden olacaktır. Menüsü oldukça çeşitli olsa da bizim konumuz pizzaları. Pizza konusunda ilgili ve bilgiliyseniz Mezzaluna sizi oldukça tatmin edecektir.

Adres: Üniversiteler, Ankuva AVM No:2, 06800 Çankaya/Ankara

Gaziosmanpaşa, İran Cad, Turan Emeksiz Sk. No:1, 06700 Kavaklıdere/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Güzel ve şık bir İtalyan restoranı. Ustalar göz önünde pizzayı yapıyorlar, garsonlar kibar ve ilgili. Bence pizzası gayet güzeldi ama tiramisu ondan daha güzeldi. Kesinlikle tavsiye edilir. Fiyat performans olarak ortalamanın biraz üstünde ama gitmeye değer.

Mozz.

Mozz.

Alışılmış lezzetlere ara vermek ve yeni pizzalar denemek istiyorsanız Mozz tam size göre. Menüsünde oldukça özgün lezzetler var ve pizza kenarları alışılmışlara göre daha geniş olduğu için atıştırmalıklarla değerlendirmek öneriliyor. Güzel bir hafta sonu rezervasyonunuzu mutlaka yaptırıp bu mekanın tadına doya sıya varmanızı tavsiye ederiz.

Adres: Beytepe, Ertuğrul Gazi Blv No:46, 06800 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ülkemizde hep Napoli pizzası lezzetini arayan birisi olarak şimdiye kadar yediğim en başarılı pizza diyebilirim. Hamuru lezzet ve incelik olarak üst düzey. Malzemeleri kaliteli. Bu işi bilen birisinin yaptığı direkt anlaşılıyor.

Stüdyo Pizza

Stüdyo Pizza

Eşle dosta güzel vakit geçirmek için doğru adreslerden biri de Stüdyo Pizza. Napoli usulü pizzaları seviyorsanız Stüdyo Pizza'da Margherita'yı tatmanızı tavsiye ederiz. Pizzalarının yanı sıra kesinlikle Kızarmış Ekmek Çorbalarını ve tiramisuya farklı bir bakış açısı kazandıran Baba Misu tatlılarını da denemelisiniz.

Adres: Güvenevler, Kavaklıdere Cd. No:3/1, 06540 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: No:2 ve No:3 denedik ikisi de başarılıydı. Ankara’da böyle gerçekten İtalyan hissettiren çok fazla yer yok, burası da en iyilerinden olmuş. Zeytinyağı ve sosu ayrıca lezzetliydi. Fırınları İtalya’dan özel getirtmişler diye duydum. Sakin ve şık bir mekan, çalışanlar güler yüzlü ve ilgili.

Pizza La Porta

Pizza La Porta

Pizza La Porta da bu konuda oldukça uzmanlaşmış tadı damağınızda kalacak pizzacılardan. Sakin ve rahatlatıcı bir ortama sahip olan mekan, eminiz ki favorilerinizden biri olacak. Bir öneri verecek olursak Füme Somon pizzalarını şiddetle tavsiye ederiz.

Adres: Barbaros, Büklüm Cd No:105 D:A, 06680 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Pizzası mükemmeldi, 4 peynirli pizza Şuana kadar Ankara’da yediğim en leziz pizzaydı. Mekan çok tatlı dizayn edilmiş ve çalışanları çok kibardı. Kesinlikle herkese tavsiye ediyoruz :)

Unica Sourdough Pizza

Unica Sourdough Pizza

Birbirinden leziz pizzalara sahip olan Unica Sourdough, Türk lezzetlerini seven biriyseniz Pöç pizzalarıyla sizi mest edecektir. Pöç'ün yanı sıra acı cevizli sucuktan yapılan Tatlı Acı ve kuzu tandırla közlenmiş patlıcanın buluştuğu Kuzu da kesinlikle denemenizi önerdiklerimizden.

Adres: Remzi Oğuz Arık, Şimşek Sk. 13/A, 06680 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Şunu söylemeliyim: uzun zamandır böyle pizza yememiştim. Hamuruyla malzeme kalitesiyle ve odun ateşinde pişmesiyle tam anlamıyla damak çatlatan bir lezzet. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Pizza La Pala

Pizza La Pala

Pizza La Pala'ya gittikten sonra pizzaları bugüne kadar yedikleriniz arasında ilk sıralara yerleşecek desek abartı olmaz. Menüde yer alanlardan ne seçerseniz pişman olmayacaksınız diyebiliriz. Yine de bir öneri isterseniz Pesto Quattro Formaggi pizzalarını tavsiye ederiz. 

Adres: Ayrancı, Hoşdere Cd. No:108 D:C, 06540 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ankara şöyle bir sahip olduklarını düşününce bu bolca şükretmeli diyebilirim. ☺️ İncecik hamur, zeytinyağlı sosları güleryüzlü çalışanlar ve hızları harika bir butik pizzacı. Tavuklu ve patlıcanlı-yumurtalı olanı muhakkak deneyin. Petso sosu da benim için öpün.

Pizza Sapore

Pizza Sapore

Bir diğer önerimiz ise otantik atmosferiyle bizleri büyüleyen Pizza Sapore. Pizzalarının hayranı çok olduğu için gittiğinizde birkaç dakika sıra bekleyebilirsiniz ancak bunun sonucuna değeceğine emin olabilirsiniz. Ete en çok yakışanlardan biri olan ananası seviyorsanız Hawaian'ı denemeyi unutmayın deriz.

Adres: Çiğdem Mahallesi, 1551. Cadde 3/15 Seğmen İş Merkezi, 06530 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ankara'da en sevdiğim pizzacılardan biri, bence lezzetleri çok yerinde hatta öyle ki hiç pizza sevmeyen ben burası sayesinde pizzaya alıştım. Quattro formaggi ve robespierre pizzalarını öneriyorum cidden çok lezzetli.

Pizza Locale

Pizza Locale

İzmir, İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok şubesi olan Pizza Locale'in Ankara şubesi de oldukça başarılı ve leziz pizzalara sahip. Kendilerine özgü sosları da pizzalara oldukça yakışıyor. 

Adres: Mutlukent, 2432. Cd. Galleria avm D:97A/24, 06530 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Şarküteri ve Füme kaburga denedik, gerçekten harikaydı. Küçük boy olmasına rağmen gayet doyurucu. Soslar da kendilerine aitmiş, başarılıydı. Çalışanlar da ilgili ve güler yüzlüler. Tekrar gidilir.

Pizzacı Altan

Pizzacı Altan

Pizzacı Altan, Tunalı taraflarına yakın olanların kendini şanslı hissedeceği yerlerden biri. İnce hamur, çıtır kenar ve bol malzeme... Bir pizzayı daha da güzel hale getiren püf noktalara oldukça dikkat ediyorlar. Yolunuz düşerse mutlaka Meksika pizzalarını tatmalısınız.

Adres: Kavaklıdere Mahallesi, John F. Kennedy Cd. No:33 D:B, 06680 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Şans eseri bulduğumuz pizzacı bir harikaydı. Hem ince hamuru hem de malzemesi de boldu. Ayrıca çay yanında kurabiye ikram edildi. Aşırı kibar ve nazik insanlardı.

Pizza Silla

Pizza Silla

En leziz pizzanın kaliteli malzemeler ile meydana geleceği mottosuna inanan Pizza Silla, gerçekten bunu yerine getiren mekanlardan. Sevimli bir atmosfere sahip olan işletme, müşteriye ilgi alakasının yanı sıra tabii ki başarılı pizzalarıyla sizi mest edecek. 

Adres: No:1A/E, Çakırlar, Turgut Özal Mahallesi, 1940. Caddesi, 06370 Yenimahalle/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Pizza(kaburgalı) tek kelime ile harikaydı. Hamurun inceliği, nemi ve malzemeler tatmin ediciydi. Harika bir pizza deneyimi için kesinlikle tavsiye ederim.

Fungo Pizza

Fungo Pizza

Ulaşılabilirlik açısından oldukça rahat olan Fungo Pizza tam Tunalı Hilmi Caddesi'nde yer alıyor. Caddede vakit geçirdikten sonra kendinizi ödüllendirmek isterseniz Fungo Pizza'ya mutlaka uğramalısınız.

Adres: Remzi Oğuz Arık, Tunalı Hilmi Cd. No:106 D:5, 06700 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Konum olarak ulaşması çok kolay bir yerde. Mekan iç yapı olarak rahat bir ortama sahip. Ama asıl artısı pizzaları. Özellikle peynir veya mantar odaklı pizzalarını denemenizi öneririm. Başka yerlerde bulamayacağınız pizza çeşitlerini bulabilirsiniz.

New York Pizza Delivery

New York Pizza Delivery

Ankara'da belki de bilmeyenin olmadığı New York Pizza Delivery, özellikle öğrencilerin favori adresidir. Yolunuz düşerse BBQ Steak pizzası ve Garlic Knots'u denemenizi öneririz.

Adres: Maltepe, Gençlik Cd. No:125, 06580 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Hamurun inceliği gerçekten müthiş ve doyuruculuk hissi fazlasıyla gerçekleşiyor. Ellerinize sağlık.

Pizza Nelio

Pizza Nelio

Bir diğer butik pizzacı önerimiz de oldukça nezih olan Pizza Nelio. Ustaları yıllarca yurtdışında çalıştığı için pizza konusunda çokça başarılı. Mutlaka gitmeniz yerler arasında Pizza Nelio da olmalı.

Adres: Mustafa Kemal mahallesi 2079 sokak Kat:-1 No:C/4, 06530 Çankaya/Ankara

Ziyaretçi Yorumu: Ankara'da yiyebileceğiniz en iyi pizza. El açması hamuru kullanılan malzemelerin kalitesi ve damakta bıraktığı tat uyumu kusursuz.

Ankara mekanları ile ilgili dahası için bu içeriklerimize de bakabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın