Görüş Bildir

Avcılar E-5 yan yol kenarında taksi bulmak için yürüyen Ukraynalı aile, bir sapığın tacizine uğradı. 12 yaşındaki kız çocuğuna yönelik gerçekleşen taciz anı kameralara yansırken, bir anda neye uğradıklarını şaşıran anne, tacizciye tepki gösterdi. Polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ukrayna’dan akrabalarını ziyarete gelen anne ve iki kızı, geçtiğimiz cumartesi günü saat 02.00 sıralarında Avcılar Şükrübey durağında metrobüsten indikten sonra tacize uğradı.

Aileyi takip eden şüpheli, önce sözlü tacizde bulunduğu ailenin 12 yaşındaki kızına fiziki müdahalede bulundu. Taciz karşısında aile şok olurken, annenin tepkisi üzerine olay yerinden uzaklaşan şüpheli kayıplara karıştı. 

Yaşadığı şoku üstünden atamayan aile bir belediye arabasını durdurarak yardım istedi. Karakola giden aile, şahıs hakkında şikayetçi oldu.

🎥 Yaşanan olay ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
447
101
44
18
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sedat Yılmaz

Adi herif, fırsatını bulsa tecavüz de eder.

Resho

Bundan 12 sene önce Antep'te bir AB projesi yapıyoruz, Ekipte Ukraynalı katılımcılar da var. Şehir gezisi sırasında Ukraynalı katılımcılardan biri gelip nede... Devamını Gör

Buğra Atak

AL BİTMİYOR SİKTİĞİMİN ÜLKESİNDE YAPTIRIM YOK.. BUNUN GOTUNE SOPA SOKUP VİDEOLARINI AİLESİ YAKINLARINA GONDERICEN .. SİKİNİ DE KESECEKSİN OYLE DOLASACAK ORTA... Devamını Gör