Görüş Bildir
Erdoğan: 'Terör Örgütü Yandaşları Vatandaşlıktan Çıkarılmalı'
'Akademisyen görünümlü destekçi, gazeteci kimlikli casus, siyasetçi kılıklı eylemcilerin elinde silahı, bombası olan teröristlerden hiçbir farkı yoktur.' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Terör örgütünün yandaşlarını devre dışı bırakmak için vatandaşlıktan çıkartma dahil tüm önlemleri almakta kararlı olmalıyız. Bunlar bizim vatandaşımız dahi olamazlar.' dedi. 
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Şırnak Silopi ve Diyarbakır'da PKK saldırılarında ağır yaralanan iki polis memuru kaldırıldıkları hastanede şehit oldu. Şırnak'ın Uludere ilçesinde de geri manevra yapan bir tankın altında kalarak ağır yaralanan 2 askerden biri kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit düştü.
Reklam
Reklam
Binali Yıldırım: 'Kimlik Bilgileri Çalınmadı, Geçmişte Yaşanmış Bir Hadise'
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 50 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kimlik bilgilerinin çalındığı iddiasını yalanladı. Yıldırım, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, '50 milyon Türk vatandaşının kimlik bilgilerinin çalındığı haberi doğru değil. Bildiğimiz bir konudur, geçmişte yaşanmış bir hadisedir' dedi.
Reklam
Hepimize Olimpiyat Ruhunu ve Sportmenliği Aşılayan Muhteşem Çizgi Film: Laff-A-Lympics
etiket
1977 yılında yayına başlayan ve 2 sezon, 24 bölüm süren efsane çizgi film, daha önce çizilmiş çizgi karakterlerin ve aralarına yeni katılan karakterlerin 3 farklı takım oluşturduğu bir olimpiyat yarışmasıdır. On yıllar boyu televizyonlarda yayınlanan bu çizgi dizi, çoğumuzun sportmenliği ve olimpiyat ruhunu ilk kez gördüğü bir yapımdır. Cumartesi sabahlarımıza neşe katan çizgi diziydi. Sizler için özlemle derledik.
Reklam
Mart Ayında En Çok Beğenilen Instagram Videoları!
etiket
Geçtiğimiz ayın en beğenilen Onedio videolarını sizler için derledik! Bir kez daha iyi seyirler! 🎥Bizi takip etmeyi unutmayın!Onedio.com Facebook Onedio (@onediocom) | TwitterOnediocom Resmi Hesabı (@onediocom) • Instagram photos and videosAdd us on Snapchat! Username: onediocom
Reklam
Nevşehir'de 'Tesadüfen' Ortaya Çıkan Dünyanın En Büyük Yeraltı Şehri Görüntülendi
etiket
Nevşehir’de geçtiğimiz yıl TOKİ’nin kentsel dönüşüm projesi sırasında tesadüfen ortaya çıkan ve 'dünyanın en büyük yeraltı şehri' havadan görüntülendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bir bölümünün 2018 yılında turizme açılacağı belirtilen şehrin, araştırma ve temizlik çalışmalarına 100'ü aşkın kişi katılıyor. 11 mahalleyi içine alan 360 bin metrekarelik alanda rastlanan bulgular heyecan verici olarak değerlendiriliyor...
'Evde Kalan Gençler'den Eylem: ‘Mevzu Derin’
Mersin’in Erdemli ilçesine 47 kilometre uzaklıktaki Üzümlü Mahallesi'nde yaşayan bir grup erkek, genç kızların kırsal bölgelerde oturmak istememesi nedeniyle evlenemedikleri gerekçesiyle eylem yaptı. Mahallenin muhtarı, 'Mahallemde en büyük sorun gençlerimizin evde kalmaları. Mahallemizde geçim sıkıntısı yok ancak gençlerin evleneceği kız olmadığı için sıkıntı büyük' dedi.
Reklam