Görüş Bildir
Şırnak'ta Tank Kazası: 1 Asker Şehit
Şırnak'ın Uludere İlçesi'ndeki üs bölgesinde konuşlu bulunan ve geri manevra yapan bir tankın altında kalarak ağır yaralanan 2 askerden biri, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
Televizyon Kapanınca Yatağına Giden Akıllı Köpek
Her gün salonda kestirdiği sırada televizyonun kapanması ile yatış vaktinin geldiğini anlayan köpek anında yatağına gidiyor. Tv'nin kapandığını duyan köpeğin bir hışınla kalkıp yatağına gittiği o anlar ise kameraya böyle kaydedildi.
İki Deli Bir Araya Gelmemeliydik: Aynı Anda İki Kişiyi Sevebileceğimizin 11 Kanıtı
Her ne kadar süperstarımız Ajda Pekkan 'iki kişi seven iki defa ölürmüş. Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş' dese de, ben bir kalbin birden fazla insanı aynı anda sevebilecek kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Aradığımız bir sürü özellik varken ve dünyada milyarlarca insan varken tek bir insanı sevmek zorunda olmak sizce de garip değil mi?
Reklam
Animasyon Anlatımıyla Depresyon Nedir?
Depresyon dünyadaki iş göremezlik halinin başlıca sebebidir. Araştırmalara göre, birine intiharla ilgili soru sormak intihar etme risklerini azaltır. Helen M. Farrell, depresyon  belirtileri ve tedavileri için birkaç ipucu veriyor. Peki depresyon nedir?
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
28 Yılda Neler Oldu? 1982'den 2010'a Tron'un Evrimi
Her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte görsel efektlerin geldiği noktaları anlamamız adına güzel bir çalışma olmuş. 1982 tarihli Steven Lisberger filmi Tron ile 2010 tarihli Joseph Kosinski filmi Tron: Legacy'nin karşılaştırmalı olarak görsel efektlerini izliyoruz.
Reklam