Görüş Bildir
Davutoğlu Bir Kere Daha Söyledi: 'Akademisyenler İlkesel Olarak Tutuksuz Yargılanmalı'
Başbakan Davutoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı Ramazanoğlu'na yönelik sözleri hakkında 'Bu hatada ısrar edip ikinci bir açıklama yapması daha büyük hatadır. Birincide edepsizliğini, ikincide akılsızlığını gösterdi' dedi. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akademisyenlerin tutuklu yargılanması gerektiği yönündeki 'Suçluysa tutuklu yargılanacak' sözlerine ilişkin sorulan bir soru üzerine ise daha önce ifade ettiği görüşünü yineledi: 'Nihai hüküm verilene kadar ilkesel olarak tutuksuz yargılamanın doğru olduğu inancındayım' 
Sporun Manşetleri | 6 Nisan 2016
Spor gazetelerinin manşetlerinde ve gazetelerin spor sayfalarında bugün hangi haberler var? Spor manşetlerine 1 dakikada göz atın. İşte sporun gündemi…
Kılıçdaroğlu: 'Sözlerimin Arkasındayım'
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Karaman'da çocuklara cinsel istismar hakkındaki davaya ilişkin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu'na yönelik sözleri tartışma yarattı. Başbakan Davutoğlu ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Bakan Ramazanoğlu ise CHP lideri ile ilgili hukuki süreç başlatacağını söyledi. Tepkilerin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, 'Kullandığım ifade bana ait değildir, siyasi literatüre AKP tarafından sokulmuştur' diyerek sözlerinin arkasında olduğunu belirtti.
Hatay'da Pide İçin Sopayla Suriyeli Çocukları Dövdüler
Hatay'da bir marketin önündeki dolaptan sabaha karşı pide alan Suriyeli çocukları sopayla döven iki kişi güvenlik kameralarına kaydedildi. Hatay Valiliği, görüntülerdeki esnafların gözaltına alındığını ve haklarında 'kasten yaralama' suçundan işlem başlatıldığını duyurdu.
Reklam
Rüyalarımızı Nasıl Hatırlayabiliyoruz?
Hemen hemen hepimizin malûmudur; rüyaları hatırlamak zordur. Aslında, eğer ki bir rüya uyanmamızdan önce sona ermişse, bu rüyayı hatırlamıyoruz. Uzun süreli hafızalar oluşturmamızı sağlayan beyin süreci, uyku anında pasiftir. Bu yüzden de uyanmamızdan kısa bir süre sonra gördüğümüz rüyaların büyük bir çoğunluğunu unuturuz.
Reklam
İzlanda'da 'Panama Krizi': Başbakan İstifa Etti
etiket
İzlanda'da 'Panama Belgeleri'nde eşine ait denizaşırı şirket olduğu ortaya çıkan Başbakan Gunnlaugsson'un istifasını isteyen yüzlerce kişi, dün muhalefetin çağrısıyla protesto eylemi düzenlemişti. Protestoların ardından Devlet Başkanı ile görüşerek parlamentonun feshedilmesini isteyen Başbakan bu isteği reddedilince istifa etti.
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığı hafta sonuna kadar artarak mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyredecek. Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç ve doğu kesimlerin yer yer parçalı bulutlu, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri, Isparta'nın Yenişarbademli, Aksu ve Sütçüler ilçeleri ile Antalya'nın İbradı ve Akseki ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Reklam
Süpermen Gibi Görünmek İçin Bıçak Altına Yatarak 23 Operasyon Geçiren Bir Garip Adam
etiket
Bizim bildiğimiz, insanlar yalnızca Cadılar Bayramında sevdiği kahramanlara dönüşürdü, o da geçici olarak. Fakat bu sefer bir istisnamız var o da 29 yaşındaki Herbert Chavez. Filipinlerin Calamba şehrinden olan Chavez üzerindeki kostümü hiç çıkarmadı, çıkarmayı da düşündüğü söylenemez. Kendini en büyük Süpermen hayranı olarak tanımlayan adam, cerrahi operasyonlar sonucu Süpermen'in adeta kopyası haline geldi. Burun operasyonu, cilt beyazlatma, dudak dolgusu ve pek çok implantla Clark Kent'in gerçek hayat versiyonuna dönüştü. Ancak doktorlar, daha fazla operasyon yapmayı reddetti; bir sonraki adımın hem yasa dışı hem de son derece tehlikeli olacağını belirtti. Eh ne diyelim; pek de haksız sayılmazlar.
Reklam
IŞİD Öncesi ve Sonrası: İçinizi Acıtacak Fotoğraflarla Suriye'de Tahrip Olan Tarihi Anıtlar
etiket
Suriye şehri Palmyra, IŞİD tarafından ele geçirilmesinden tam bir yıl sonra, Rus hava kuvvetlerinin desteklediği Suriye güçleri tarafından geri alındı. Daha önce, dünyanın en değerli tarihi bölgelerine ev sahipliği yapan şehirde, pek çok antik eser tahrip edildi. İki yıl önce bölgenin fotoğraflarını çeken AFP  haber ajansı fotoğrafçısı Joseph Eid, öncesi ve sonrası fotoğrafları yayınlayarak hasarın büyüklüğünü gözler önüne serdi. Suriye antikalar müdürü Mamoun Abdulkarim'e göre Bel Tapınağı asla eskisi gibi olmayacak : '' Uzmanlara göre hasar gören alanın üçte birini restore edebileceğiz ya da UNESCO'nun yardımıyla ek çalışmalar yaparak daha fazlasını. Birçok yerden bizlerle çalışması için arkeolog ve uzman çağırdım; çünkü burası tüm insanlığın mirası.''
Ağlanacak Halimize Gülüyoruz! Hacklenen Kimlik Bilgilerinin Site Üzerinden Yayınlanmasına Yorumlar
etiket
Geçtiğimiz günlerde 50 milyon kişinin kimlik bilgileri hacklenip internette yayınlanmıştı. Yayınlanan bilgiler bugün bir site üzerinden isim-sorgu şekline getirildi ve internet kullanıcıların bilgilere kolay erişmesine olanak sağladı. Kendini, eski sevgilisini, ünlüleri bütün arşivi tarayan vatandaş ağlanacak halimize yorum yapmayı ihmal etmedi. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz. Detaylı bilgi için:50 Milyonun Kimlik ve Adres Bilgileri Sızdırıldı: Vatandaşları Nasıl Bir Tehdit Bekliyor?
Reklam
Bilim Açıklıyor: Erkeklerin Aradığı Şey Ne Büyük Meme Ne de Uzun Bacak!
etiket
Erkeklerdeki meme ve uzun bacağa karşı olan ilgi, yadsınamaz bir gerçek olarak var oluşumuzdan beri süre gelmektedir.Fakat, pek çok erkek için eğer olay sadece zaman geçirmek değil de uzun vadeli bir ilişki ise, ilgi duyulan yerler meme ve bacaklar değil, kadınların zekası oluyor.Kısacası her erkek evlenmek istediği kadının bedenine değil, beynine tutuluyor!
O Olmadan Doyulmaz: Milli Sofra Sponsorumuz Olan Ekmeğin Enfes İçi Dolgulu 13 Hali
Ekmek hepimizin sofrasıda vazgeçilmezlerdendir. Yanında ekmek olmadan bir şey yemeyenler, pilavı bile ekmekle yiyenler ve hiç ekmek yemeyenler olarak ayrılsak da masanın bir köşesinde duran ekmeği tırtıklamayı severiz. Ama bu ekmekler normal ekmeklerden çok daha güzel neden mi? Çünkü içlerinde enfes bir dolgu saklıyorlar! Her ısırışınızda enfes bir lezzete ulaşmanız için içleri dolu dolu bu ekmeklere bayılacaksınız!
Reklam