Görüş Bildir
Haberler
15 Aylık Kızını Döverek Öldürdü: İfadesinde 'Kocam Benimle İlgilenmiyordu, Ders Vermek İstedim' Dedi

etiket 15 Aylık Kızını Döverek Öldürdü: İfadesinde 'Kocam Benimle İlgilenmiyordu, Ders Vermek İstedim' Dedi

ozcanmine
19.11.2018 - 13:37 Son Güncelleme: 20.11.2018 - 08:43

Adana'da meydana gelen korkunç olayda, 15 aylık bebeğini döverek öldüren Aysel Y., emniyetteki sorgusu sırasında 'Kocam benimle ve evle ilgilenmiyordu ona ders vermek, canını acıtmak için bebeğimi öldürdüm. Ancak kendime geldiğimde kendi canım çok yanıyordu' ifadelerini kullandı. 

"Allah kocamın belasını versin"

"Allah kocamın belasını versin"

17 Kasımda gerçekleşen olayda, İlhami Y.'nin dini nikahla evlenip yaşadıkları üçüncü eşi Aysel Y., eşinin kendisine yeterince ilgi göstermediği gerekçesiyle cinnet getirip, 15 aylık kızları Emine Pınar K.'yi döverek öldürdü. 

Akrabalarının ihbarıyla gözaltına alınan Aysel Y., gazetecilere 'Ne var? Evet, öldürdüm işte. Allah kocamın belasını versin' ifadelerini kullandı.

"Kendime geldiğimde çok pişman oldum"

"Kendime geldiğimde çok pişman oldum"

DHA'nın haberine göre, gözaltına alınan Aysel Y., Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği'nde yapılan sorgusunda, 'Kocam benimle ve evle ilgilenmiyordu ona ders vermek, canını acıtmak için bebeğimi öldürdüm. Ancak kendime geldiğimde kendi canım çok yanıyordu' ifadelerini kullandı.

15 aylık olan Emine Pınar K., Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

15 aylık olan Emine Pınar K., Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçen Aysel Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tarsus Cezaevine gönderildi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
900
363
251
49
11
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samoa Tiger

Sen uyduruk imam nikahıyla bi adamın bilmem kaçıncı karısı ol. Bir nevi ücretsiz eskortluk hatta daha ağır konuşacağım or...luk yap adama. Sonra çık senle il... Devamını Gör

canancz

yavrunun ölümü daha hayırlı olmuş. öyle ana babanın elinde darmadağın olurdu.

tipikbiri

Dini nikahlı derken? 3. eş derken?? İnşallah cinnet geçirmiş, kocası ilgilenmiyormuş, haklı sebepmiş gibi aptallıklarla dolu bir yargılama olmaz !!!