Görüş Bildir
Nefes Kesici Güzellikleriyle Büyüleyen, Kayaların Oyularak Yapıldığı 11 Tarihi Yapı
Belki de, dünyanın en şaşırtıcı yapılarından bazıları kayalardan oyulmuş olanlardır. Kaya mimarisi olarak bilinen yapılar New Mexico'dan Türkiye'ye kadar dünyanın her yerinde bulunabilir ve bir çoğu paha biçilmez antik sanat eserleri barındırmaktadır. Devasa uçurumlardan, monolit-yekpare ve volkanik kayalardan oyulmuş bu yapılar nefes kesici şekilde güzel ve büyüleyici görünmektedir.
Bahçeli: ‘Nusaybin'de Taş Üstünde Taş, Baş Üstünde Baş Koymayın’
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son dönemde artan terör saldırıları ile şehit haberlerinden dolayı vatandaşların neşesi olmadığını, milli güvenliğin lekelendiğini belirterek,  'Başımıza ne geliyorsa ihmallerin sonucudur. Hiç kimse başını kuma görmesin. Türkiye yoğun bakımda, ateş çemberindedir' dedi ve Başbakan'a çağrı yaptı: 'Sayın Başbakan; Nusaybin ve diğer operasyon yapılan il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlarımıza çağrıda bulunun, onlara 3 gün mühlet verin ve şehirleri tahliye etmelerini sağlayarak herkesi emniyetli yerlere alın. Arkasından da Nusaybin'de taş üstünde taş baş üstünde baş koymayın.'
X-Men: Apocalypse Filminden Yeni Görüntüler
DC'nin Batman ve Superman'i, Marvel'ın Captain America'sı derken asıl unutulan bir efsane de Fox stüdyolarının X-Men'i. Merakla beklediğimiz bir diğer film olan X-Men: Apocalypse'den yayınlanan yeni görüntüler heyecanımızı biraz daha artırmaya yetiyor. Mutantların savaşına şahit olacağımız yeni filmin vizyon tarihi ise 27 Mayıs.
Nedenli ya da Nedensiz Eve Yemek Söylemek İstediğiniz 12 Yegane An
Aslında az önce yemişsinizdir ve aç değilsinizdir....Aslında ay başına çok var ve  paranız kalmamıştır...Aslında anneniz dün buzdolabına sizin için dondurma kabında dolma ve su böreği bırakmıştır.AMA siz ne yapıp ne edip kendinize engel olamadan o tuşa basmışsınızdır, ve yine siz kendinizi heyecanla yemeğinizi getirecek motor kuryenin yolunu gözlerken bulursunuz..
15 Maddeyle Asrın Hastalığı Fesatlığınızla Barışmak
Fesat  genel olarak herhangi bir konuda iyi düşünemeyen, hep kötü bakan kimse demek ama tam karşılığı da bu değilmiş gibi. Daha çok şüpheci tarafı biraz daha gelişmiş insanlar diyebiliriz. Böyle bakınca da fesatlık aslında o kadar da kötü bir şey değilmiş gibi geliyor insana. Bize sorarsanız, birazcık fesatlık hayat kurtarır. Fazlası ise sadece çok yorucudur. Fesatlar yorulmasın, arkadaşları da fesatları sevebilsin.
Reklam
Lise Diploma Notunuzu Tahmin Ediyoruz!
etiket
Bazılarınız  liseyi bitireli yıllar oldu. Bazılarınız ise hala lisede. Peki diploma notunuzu hatırlıyor musunuz ya da liseyi hangi diploma notuyla bitireceğinizi biliyor musunuz? Biz biliyoruz! Hadi bakalım teste!
Şırnak ve Diyarbakır'da 2 Polis Şehit
Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lılar tarafından zırhlı polis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda ağır yaralanan 1 polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Saldırının ardından ilçede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Diyarbakır'da ise geçtiğimiz günlerde polis servis midibüsüne PKK'lıların bomba yüklü araçla düzenlediği ve 7 polisin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanan komiser yardımcısı bugün şehit oldu.
Reklam
Sahibinin Tabutu Başından Ayrılmadı...
Bartın Amasra'da, bilgisayar adaptörünün tutuşmasıyla çıkan yangında dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden 4 yaşındaki Burak Kara son yolculuğuna uğurlandı. Burak Kara'nın adını 'Cessy' koyduğu köpeği de küçük sahibinin tabutunun başından ayrılmadı...
Gaziantep'te 2 Canlı Bomba Yakalandı
Gaziantep'te, polisin düzenlediği operasyonda biri 'Dokumacılar Grubu' üyesi olan ve İçişleri Bakanlığı'nın 'mavi liste' ile aradığı Mehmet Mustafa Çevik olmak üzere 2 canlı bomba yakalandı.
ABD'li Askerlerin Aileleri Türkiye'yi Terk Etti
Pentagon'un Muğla, İzmir ve Adana’daki üslerde bulunan Amerikalı personelin ailelerini ülkeden ayrılması yönünde verdiği talimatın arından İncirlik Üssü’nde tahliye yapıldı. Üsteki personelin ailelerinin tamamı kentten ayrıldı.
Reklam
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Sıcaklık mevsim normalleri üzerinde seyrediyor. Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Ve Sezon Finali: The Walking Dead'in 6. Sezonunun 2. Yarısı Boyunca Aklımızdan Geçenler
etiket
The Walking Dead bugün itibariyle 6. sezonunun finalini yaptı. Ara ara sakız gibi uzatsalar da vazgeçemediğimiz diziler arasında olmaya devam ediyor. Özellikle 6. sezonun 2. yarısı boyunca aklımızdan çok fazla şey geçmesine neden olan olaylar yaşandı. Sezon bitmişken bunları tekrar hatırlamış olalım.Sezon finalini izlemediyseniz maddelerin sonlarında bir uyarı var, o kısma kadar okuyabilirsiniz. 👍
Reklam
Jon Snow'un Bir Bildiği Varmış: Bizim Oğlan Ygritte'e Gerçekten Aşık Oldu
etiket
Entrikası eksik olmayan Game of Thrones'un en dikkat çeken ilişkisiydi onlarınki. Hırçın kızıl Ygritte ile Jon Snow, kelimenin tam anlamıyla 'ölümüne' aşk yaşadılar. Bir mağarada başlayan olaylar silsilesinin başından itibaren pek de yakıştırmıştık bu ikiliyi. Dizilerde her aşk mutlu bitmese de bazen güzel şeyler de oluyor: Efsane dizi aşıkları, gerçek hayatta da nihayet ayan beyan sevgili olduklarını açıkladı! İşte Rose Leslie ile Kit Harington'ın mis gibi aşk pozları!Kaynak
Reklam
Şapşallıklarıyla Bizleri Her Defasında Kendilerine Hayran Bırakan 33 Panda
Nesillerinin tükenmesine aşırı üzüldüğümüz, her anlarında insanı tebessüm ettirecek hareketleriyle bizlerin gününü şenlendiren pandalar için hazırladığımız dev arşiv. 4 dakikanızı ayırarak siz de bu şapşal hayvanların bugüne kadar kaydedilmiş en komik 33 görüntüsünü izleyebilirsiniz.
Tarihin En Büyük Veri Sızıntısı: Panama Belgeleri Bize Ne Anlatıyor?
etiket
Panama merkezli hukuk firması Mossack Fonseca’ya ait milyonlarca sayfalık dokümanın sızmasıyla, aralarında 12 lider ve 143 politikacının da olduğu binlerce kişinin offshore hesapları ortaya saçıldı. Deşifresi hala süren belgelere göre şirket, müşterilerinin vergi kaçırmasına ve kara para aklamasına yardımcı oldu.  Forbes'ın milyarderler listesinde bulunan 29 kişinin ismi belgelerde yer alıyor. 500'den fazla banka şaibeli küresel işlemlere aracılık etmiş. Belgelerde adı doğrudan geçen liderler, Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, İzlanda Başbakanı Sigmundur Davio Gunnlaugsson ve Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroshenko. Kayıtlarda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yakın arkadaşı Sergei Roldugin’in de adı geçiyor.  Türkiye'den de 101 şirketin yer aldığı iddia ediliyor. Panama belgeleri bugüne dek gündeme oturmuş en büyük veri ifşası olan ‘WikiLeaks’i geride bıraktı ve  11.5 milyon sayfa ve 2.6 terabyte büyüklüğündeki belgelerin ortaya çıkması ile tarihin en büyük sızıntısı olarak kayıtlara geçti. İşte detaylar... 
Sarkisyan’dan Dağlık Karabağ Tehdidi
Ermenistan Devlet Başkanı Sarkisyan, çatışmaların tırmanması durumunda Dağlık Karabağ’ın bağımsızlığını tanıyacakları tehdidinde bulundu. Minsk Grubu salı günü kriz toplantısında bir araya gelecek.
Reklam