Görüş Bildir
Haberler
Eşinden Müzik Açıp Oynamasını İstedi; Reddedilince Çocuklarının Önünde Av Tüfeğiyle Vurdu

etiket Eşinden Müzik Açıp Oynamasını İstedi; Reddedilince Çocuklarının Önünde Av Tüfeğiyle Vurdu

ozcanmine
14.11.2018 - 17:57 Son Güncelleme: 15.11.2018 - 11:42

Gaziantep'te yaşayan Sezer S., dini nikahlı olduğu eşi Sabiha Sepil'den evde müzik açarak oynamasını istedi. Sezer S. ise, Sabiha S.'nin bu isteğini reddetmesi üzerine genç kadını iki çocuğunun gözlerinin önünde av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Gece saatlerinde Çıksorut Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre eve alkollü gelen Sezer S., müzik açarak 6 yıllık dini nikahlı olduğu eşi Sabiha S.'den oynamasını istedi. Bu isteğini yerine getirmeyen Sabiha S. ile tartışmaya başlayan Sezer S., evde bulunan av tüfeğini alarak 4 ve 5 yaşlarında olan çocuklarının gözleri önünde Sabiha S.'ye ardı ardına ateş etti. Sabiha S.'nin kanlar içinde yere düşmesinin ardından kaçarak evden uzaklaştı.

Sabiha S. olay yerinde hayatını kaybetti

Sabiha S. olay yerinde hayatını kaybetti

DHA'nın haberine göre, silah sesinin komşular tarafından duyulmasının ardından yapılan ihbarla olay yerine gelen ambulans ekipleri yapılan ilk incelemelerde Sabiha S.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti. 

Genç kadının 2012 yılında evden kaçarak Sezer S. ile dini nikah kıydığı belirtilirken, cenazesi inceleme yapılmak amacıyla Adli Tıp Morguna kaldırıldı ve yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

"Babam anneme, 'kalk oyna' dedi, annem de, 'hayır' dedi"

"Babam anneme, 'kalk oyna' dedi, annem de, 'hayır' dedi"

Sabiha S.'nin cenazesini teslim alan ve akrabası olan Faik O., olayı duydukları anda eve gittiklerini söylerken olayla ilgili, 'Gece olayı duyarak eve gittiğimizde kadın yerde yatıyordu. Daha sonra alıp morga getirdiler. Çocuklara niye olduğunu sordum. Bana 'Babam anneme, kalk oyna, dedi, annem de, hayır, dedi; bundan dolayı olduğunu söylediler. Tüfekle vurmuştu, ben gittiğimde saçmalar yerdeydi' ifadelerini kullandı.

Terastan diğer binaya atlamaya çalışırken yakalandı

Terastan diğer binaya atlamaya çalışırken yakalandı

Fotoğraf: Arşiv

Müzik açıp oynamasını istediği eşini reddetmesi üzerine vuran Sezer S.'nin, Narlıtepe Mahallesi'nde bir akrabasının evinde saklandığını öğrenen polis ekipleri eve baskın düzenledi. 

Binanın terasına çıkıp diğer binaya atlamak üzereyken yakalanan Sezer S., sorgulanmak için emniyete götürülürken evde yapılan aramalarda da eşini vurduğu av tüfeği ele geçirildi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
871
267
152
40
17
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Akalp

Bu tip haberlere dikkat ederseniz kurbanların hep kimlik fotoğrafı, düğünde, bir kutlamada çekilmiş fotoğrafları kullanılıyor. Kendine ait bir fotoğrafı bile... Devamını Gör

tipikbiri

Kaçarak evlenmiş bir de bu adamla. Şiddet gördüğünde de baba evine dönmeye ya yüzü olmamış ya da ailesi reddetmiş olabilir kadını. Çocuk da var ortada. E bu ... Devamını Gör

Asu Çelikler

ve toprak daha güvenilir..

shiroshinju

Şunları hapisanelerde beleş besleyeceğinize verin deney yapan hastanelere.Zavallı hayvanlar acı çekeceğine bunlar çeksin.İdam ya da müebbet hapis insanları c... Devamını Gör

Merdan Rozyyev

Ya da Alternatif olarak Brezilya hapishaneleri gibi verecen hepsine elektrik üreten bisikletlerden, pedal çevirip dursunlar her gün. Hem biraz katkıları olur... Devamını Gör