Görüş Bildir
Hangi Marvel Karakterisin?
Film öncesi birazcık ısınmak için birebir bir test ile karşınızdayız! Karakterinize göre hangi marvel karakterine daha çok benzediğini görmek istemez miydin?Buyrun testimize..
Captain America: Civil War'dan Bir TV Spotu Daha Geldi
6 Mayıs'da sinemaya girecek Marvel'ın merakla beklenen filmi Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminden bir tv spotu daha geldi. Örümcek adamın da dahil olduğu kadroyla karşımıza çıkacak filmin bize neler sunacağı konusunda meraklarımızı gidermek adına yayınlanan görüntülerde bu defa Black Panther'i görüyoruz.
“Batman: The Killing Joke”un Animasyon Uyarlamasından İlk Görüntüler
Alan Moore’un ünlü çizgi romanı Batman: The Killing Joke, Sam Liu yönetmenliğinde uzun metraj animasyon olarak uyarlanıyor. Batman’i Joker’le karşı karşıya getiren maceraların en özeli olarak adlandırılan Batman: The Killing Joke ‘un animasyon uyarlamasında Mark Hamill ve Kevin Conroy gibi iki efsane, seslendirme kadrosunda yer alıyor.
Adnan Hoca'nın Kediciklerini Tanıyabilecek misin?
etiket
Adnan Oktar ve kediciklerini, televizyon programları, programdaki dansları, Adnan Hoca'nın kendi tabiriyle ''neşeli ve alemci bir delikanlı'' olduğunu bilmeyen yoktur. Bu testimizde Adnan Hoca'nın her akşam kıpır kıpır dans ettiği kedicikleri soruyoruz. Hangileri Adnan Hoca'nın kediciği?
Reklam
Bakan Eroğlu: ‘NASA da Kim Oluyor? Bizim Teknolojimiz Daha İleri’
etiket
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA), aralarında Türkiye'nin de olduğu Doğu Akdeniz ülkelerinde 1998'de başlayan kuraklığın son 900 yılın en kötüsü olduğuna dikkat çekmesiyle ilgili, 'NASA’nın meteorolojik hava tahminleri, bizim gerimizde. Geçen yıl yaptıkları tahminleri tutmadı mesela. Bizim teknolojimiz onlardan ileri. NASA da kim oluyor?' dedi.
Enflasyon Şaşırttı
Enflasyon Mart ayında TÜFE'de yüzde 0,04 geriledi. Yıllık bazda TÜFE yüzde 7,46'ya gerileyerek 7 ayın en düşüğüne indi.
Reklam
'Esnek Çalışma Tasarısı' Meclis'te
Meclis, bu hafta hem denetim hem de yasama faaliyetleri için mesai yapacak. Sendikaların kölelik sistemi olarak değerlendirdiği 'Esnek Çalışma Tasarısı' Meclis'te...
U2'nin Solisti Bono: 'Mülteciler Konusunda Türkiye Ders Verdi'
etiket
Rock grubu U2'nin solisti Bono, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Davutoğlu ile bir araya geldi. Bono, Türkiye’nin sığınmacı politikasını överek, 'Bu sizin yaptığınız aslında sıra dışı bir şey, bir nezaket dersi. Açtığınız okullar, tüm dünyaya ders niteliğinde. Siz mültecileri ağırlama konusunda, dünyada zirvede olan ülkesiniz' ifadelerini kullandı.
Reklam
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyrediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin doğusu ile zamanla güneybatı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
Reklam
Hayatınızı Birlikte Geçirmek İstediğiniz İnsanı Bulduğunuzda Bir Önemi Kalmayan 9 Şey
etiket
Ruh eşinizi bulmak tarif edilebilir bir duygu değildir; tamamıyla anlayabilmek için bu durumu deneyimlemiş olmanız gerekir. Önceden size önemli gelen pek çok şey artık gülünç görünmeye başlar. Onu bulduğunuzda, onunla ilgili her şey ama her şey size özel ve çekici gelir ve aşkla ilgili önceden bildiğinizi sandığınız şeylerin ne kadar yanlış olduğunu fark edersiniz. İşte doğru insanı bulduğunuzda sizin için artık bir önemi kalmayan 9 şey:
Garajdan Zirveye Tırmanan Marka: Apple 40 Yaşında
etiket
ABD merkezli teknoloji devi Apple, kuruluşunun 40’ncı yılını kutluyor. Sürekli yeni buluşlar sayesinde dünyanın en etkileyici şirketi haline gelen Apple, bundan 40 yıl önce, 1 Nisan 1976 tarihinde kuruldu.
Reklam
Eski Sevgililerini Kıskandırmak İçin Çılgınca Şeyler Yapan İnsanlardan 15 İtiraf
etiket
İnsanların ayrılık acısıyla baş etmek için yaygın olarak tercih ettikleri iki yol var: Birincisi, evde oturup ağlamak, diğeri ise içlerini biraz rahatlatmak için ayrıldıkları sevgililerini kıskandırarak intikam almaya çalışmak. Derin ve karanlık sırlarınızı anonim olarak yayınlamanıza izin veren Whisper isimli uygulama, kullanıcılarından eski sevgililerini kıskandırmak için çaresizce başvurdukları çılgınca yöntemleri paylaşmalarını istemiş. İşte sonuçlar:
Şangay'ı Troll'leyen Gençten Çin'de Demba Ba Çıkartması
Şangay'ı troll'lemesi ile tanıdığımız Can Akkılınç isimli genç bu defa da Çin'de bulunan Demba Ba'ya bir çıkarma yaptı. Instagram hesabından eğlenceli videolar paylaşan, Can Akkılınç(Canjevo)'ın Demba Ba ile yaşadığı eğlenceli 2 dakikasını izliyoruz.
Reklam