Görüş Bildir
Tam Bir Baş Belası Olan Mevsim Değişiminden Etkilenmiş Olabileceğinizi Gösteren 8 Belirti
Malum, soğuk kış günleri artık çoğu ilimizde geride kalmış durumda. Güneşli havalar her geçen hafta etkisini daha da fazla gösteriyor ve sıcaklıklar da yükseliyor. Hal böyle olunca mevsim değişikliğinin vücut üzerindeki etkileri de kendini göstermeye başlamış durumda. Siz de muhtemelen hem kendinizde, hem de çevrenizdekilerde garip bir kırılganlık, bitkinlik vb durumlar sezmişsinizdir.Gelin mevsim değişikliğinden etkilenmiş olabileceğinizi işaret eden belli başlı bazı belirtilere göz atalım:
Ah Keşke Benim Çocukluğumda da Olsaydı Diyeceğiniz Hayal Dünyasından 15 Ranza
Kardeşi olsun olmasın herkesin küçüklük hayallerindendir ranza. Merdivenle bir yatağa çıkma durumu hepimiz için fazlasıyla büyüleyiciydi. Hele ki kardeşinizle üst yatak alt yatak kavgası yapmak paha biçilemezdi. -Şimdi ben bir ay yatayım sonra değişelim olur mu?+Sen bir yat bakalım, seversin alt yatağı! Ben abi/ablayım ayrıca...-😒
Efsane Aktör Robin Williams'tan Hayata Dair 17 Aforizma
etiket
2014 yılında kaybettiğimiz Hollywood'un en yetenekli aktörlerinden Robin Williams eğlenceli kişiliğiyle tanınan biriydi. Sadece aktörlük değil kendi sözleriyle de hayata dair dersler veren Robin Williams'tan aforizmalar.
Reklam
Yüksekova ve Nusaybin'de Çatışma: 2 Şehit
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde operasyonlar devam ederken, öğle saatlerinde PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Özal Harekât polisi İdris Polat şehit oldu. Mardin'in Nusaybin ilçesinde de teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu 1 asker şehit oldu.
Reklam
Hükümete Yakın Dört Gazete: 'Can Dündar'a Görüntüleri CHP'li Enis Berberoğlu Verdi'
Hükümete yakınlığı ile bilinen  4 gazete, Can Dündar’a MİT TIR’ları görüntülerinin CHP'li Enis Berberoğlu tarafından verildiğini iddia etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Enis Berberoğlu, 'Bırakın tek kaynağı, tek elden çıktıkları bariz ortada. Can Dündar ve Erdem Gül’ün yargılandıkları haberle ilgili duruş ve görüşüm değişmedi. Eski bir gazeteci ve yeni siyasetçi sıfatıyla bu haberin tüm sorumluluğunu üstlenmeye hazırım. Her gazeteden veya TV’den ajanstan medya mensubu ile görüşmemden daha doğal ne olabilir?' dedi ve ekledi: 'Dosyada sanık veya tanık olarak gösterilmediğim halde bu haberlere göre savcılık cep telefonumun sorgulamasını yapmıştır. Dokunulmazlık taşıyan bir TBMM üyesi sıfatıyla Hakim Savcılar Yüksek Kurulu’nu göreve çağırıyorum. Aynı şekilde TBMM Başkanılığı’nın bu konudaki görüşünü merak ediyorum.'
Yunan Adalarındaki Sığınmacıların Türkiye'ye İadesi: Taraflar Hazır mı?
Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye arasında sağlanan anlaşma çerçevesinde Yunan adalarındaki sığınmacıların Türkiye'ye iadesinin 4 Nisan'da başlaması öngörülürken iki taraf da henüz anlaşmayı uygulamaya tam anlamıyla hazır görünmüyor ve taraflar en azından sembolik bir başlangıç yapmanın mücadelesini veriyor. Yunan adalarındaki sığınmacıların Türkiye'ye iadesinin 4 Nisan'da başlaması öngörülse de, hâlâ kaç kişinin geri gönderileceği, nasıl bir işleme tabi tutulacakları ve nerede barındırılacakları konusundaki belirsizlik sürüyor.  Avrupa Komisyonu'nun konuyla ilgili bir iç raporunu gören kişilerin ifadelerine göre ise planın işleyebilmesi için Pazartesi gününe kadar bir dizi adımın atılması gerekiyor.
Bakan Yıldırım: '4.5G Cepleri Yakabilir'
4,5G teknolojisinin sınırlı sürede ve önceleri şehir merkezlerinde kullanılabileceğini söyleyen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 'Hız çok yüksek. Gençlere bir uyarım; cepleri yakabilir' dedi.
Reklam
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın katlinden bu yana tam bir yıl geçti. Soruşturmayı bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili seyrediyor, soruşturmayı yürüten başka savcı var mı o bile bilinmiyor...Aslında her şey daha önceden planlanıp çalışılmaya başlanmıştı ama İdare Mahkemesi ve Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu kararlarına karşın 27 Mayıs 2013 tarihinde gece vakti, yerine Topçu Kışlası yapılması için Taksim Gezi Parkı’nın yıkımına başlandı. Hakkını teslim etmek gerekir; başta Taksim Dayanışması üyeleri olmak üzere birçok duyarlı insanın tepki vermesi ve bu tepkiyi çoğaltması sonucunda yıkım (mecburen) durduruldu ama, protestolar Ahmet İnsel’in deyimiyle çoktan “Haysiyet Mücadelesi”ne dönüşmüştü.
Shakira'nın Boyuna Dikkat! Aşklarına Aralarındaki Boy Farkının Bile Engel Olamadığı 19 Ünlü Çift
Günlük hayatta karşımıza çıkan çiftlerle ilgili boy farkının hemen dedikodusunu yapan, yeri geldiğinde kendimiz bir flört yaşayacakken bile boyu boyuna uygun durumları tercih etmeye çalışan insanlarız. Her ne kadar bunu çoğu insan konuşurken reddetse de kaçınılmaz gerçek budur. Bizim yadırgadığımız ya da bizi şaşırtan bu boy farkına hiç de aldırış etmemiş 19 ünlü çifti sizler için derledik. Shakira'nın boyunu öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.
Reklam
Reklam
Captain America: Civil War'dan İki Yeni TV Spot'u Yayınlandı
6 Mayıs'ta sinemaya gelecek olan Marvel evreninin son bombası Civil War'dan yeni tv spotları geldi. DC'den izlediğimiz kahraman kapışmasından sonra merakla beklenen Marvel kahramanları kapışması her yayınlanan yeni görüntüyle birlikte biraz daha merak uyandırıyor...
Muhalefet Meclis'ten Bildirdi: ‘AKP'li Vekiller Muhalefete Bakıp Tersini Yapınca Yanlış Oy Kullandı’
etiket
TBMM'de dün akşam geç saatlere kadar süren görüşmeler sırasında, AKP'li milletvekilleri yanlış oy kullanınca çalışmalar bir süre aksadı. CHP'den Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanun Tasarısı'nın 6'ncı maddesinin oylamasının açık oylama yapılması talebine AKP'li vekiller yanlışlıkla 'hayır' oyu verince oylamanın elektronik yapılmaması kararı çıktı ve görüşmelere bir süre ara verildi. CHP'li Mahmut Tanal, 'AKP milletvekillerinin niçin oy verdiğini bilmediğini hep söyledik. Kimse inanmıyordu' dedi.
Steteskopunun Yerine Fotoğraf Makinesini Koyan Gezgin Doktordan 38 Harika Fotoğraf
Malezyalı tıp doktoru, Marcellian Tan, 5 yıl önce steteskopunu fotoğraf makinesi ile değiştirip seyahatlerini belgelemeye başladı. Çin, Tibet, Endonezya, Myanmar, İtalya ve İzlanda seyahatlerinde çektiği fotoğraflarda en çok, güzel ışıktan ve zengin kalabalıklardan ilham aldığını söyleyen Tan, doğa, insan ve manzara fotoğrafları çekiyor. Gezmenin, farklı coğrafyalar, kültürler görmenin kendisini fotoğraf çekmeye ittiğini söyleyen Marcellian Tan doğanın ve insanın dramatik güzelliğini, İzlanda'nın çıplak yanardağlarından Çin'in yakıcı pirinç tarlalarına, Myanmar'daki keşişlerden, Tibetli çiftçilere kadar belgeliyor. Hala Malezya, Sarawak'ta doktorluk yapan Tan, fotoğraf çekmeyi de en az doktorluk kadar önemsiyor. Marcellian Tan'ın daha çok fotoğrafına ulaşmak ve hatta fotoğraflarını satın almak için kendi web sitesi olan Marcellian adresini ziyaret edebilirsiniz.
Reklam