Görüş Bildir
Haberler
Gelin Adayı 'Canım Lahmacun Çekti' Dedi, Gittikleri Lokantadan Düğün Paralarını Alarak Kayıplara Karıştı

etiket Gelin Adayı 'Canım Lahmacun Çekti' Dedi, Gittikleri Lokantadan Düğün Paralarını Alarak Kayıplara Karıştı

ozcanmine
13.11.2018 - 16:51 Son Güncelleme: 13.11.2018 - 16:53

Ağrı'dan görücü usulü Gökhan U. ile evlendirilmek için Çorum'a gelen N.Ö isimli genç kız, lahmacun yemek için gittikleri lokantada altınları alıp kayıplara karıştı. Genç adam dolandırıldıkları gerekçesiyle şikayette bulundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağabeyine 15 bin, aracılara 10 bin TL verilmiş...

Ağabeyine 15 bin, aracılara 10 bin TL verilmiş...

Hasan ve Hatice U. çifti, yakınlarına oğulları Gökhan U.'yu evlendirmek istediklerinden bahsetti. Araya giren aracılarla Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine giden aile 'Evlenecek kızımız bu, kendisi öksüz büyüdü' denilerek N.Ö. ile tanıştırıldı.

Habere göre, genç kızın ağabeyi olduğunu söyleyen İbrahim Ö.'ye 15 bin TL, aracılara da 10 bin TL para verilmesinin ardından genç kız aileyle beraber Çorum'a geldi.

Gelin adayı tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Gelin adayı tüm aramalara rağmen bulunamadı.

DHA'nın haberine göre, genç kız Çorum'a geldikten sonra Gökhan U. ile imam nikahı kıyıldı. 14 Ekim tarihine gün alan çift, düğün hazırlıklarına başladı ve 60 bin TL harcama yaptı.

Hazırlıklar sırasında N.Ö., damat adayı Gökhan U.'ya 'Canım lahmacun çekiyor' dedi ve çift lahmacun yemek için çarşıya gitti. 

Lahmacun yedikleri sırada 'Lavaboya gidiyorum, birazdan dönerim' diyen N.Ö, takıları ve altınları alarak kayıplara karıştı. Tüm aramalara rağmen genç kız bulunamadı. Damat adayı Gökhan U. ise, polise giderek şikayette bulundu.

"Kızın kişiliği hoşumuza gitti"

"Kızın kişiliği hoşumuza gitti"

Oğullarını evlendirme hevesinde olduklarını söyleyen Hatice U. olayla ilgili, 'Buradan bir aracı ile birlikte Doğubayazıt’a gittik. Bizi kızın ağabeyi İbrahim Ö. isimli kişi ile tanıştırdılar. Daha sonra da gelinin evine gittik. Oğlumla evlenecek kız ile konuştuk. Kızın kişiliği hoşumuza gitti. Kızın ağabeyi İbrahim Ö., bize 'Hayırlı olsun, yüzükleri takalım, hep birlikte tatlımızı yiyelim’ dedi. 

Biz orada yüzüğümüzü taktık, tatlımızı yedik, ben 'Kızımızı ne zaman götürebiliriz' diye sorduğumda bana 'süt hakkını ne zaman verirseniz o zaman götürebilirsiniz' dediler. Benim o an üzerimde para yoktu. Bir gün sonra bankaya gidip 25 bin lira para çektim. Süt parası olarak 30 bin lira istediler. Ben İbrahim Ö.'ye 15 bin lira para verdim' ifadelerini kullandı.

Genç kızın önce kaybolduğunu düşünen aile, daha sonra kaçtığını anladı.

Genç kızın önce kaybolduğunu düşünen aile, daha sonra kaçtığını anladı.

Gökhan U.'nun babası ise, lahmacun yedikleri lokantadan kaçıp kayıplara karışan N.Ö.'nün ilk başta yabancı olduğundan dolayı kaybolduğunu düşündüklerini ifade etti. Daha sonradan genç kızın kaçtığını anlayan aile, genç kızın yakınlarının yanında olduğunu öğrendiklerini belirtti. 

'Yakınları tarafından götürüldüğünü öğrendik. Biz bu kişilere ulaştık, olup biteni öğrenmeye çalışıyorduk. Birkaç kez telefonla görüşme sağladık. Ancak, daha sonra dolandırıldığımızı anladık ve şu an bu kişilere ulaşamıyoruz. Telefonlarımızı engellediler' diyen baba Hasan U., çok mağdur olduklarını ve bu kişilerin gerekli cezayı almalarını istediklerini belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
293
102
46
23
20
17
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

kızı parayla satın almaya kalkarsan az bile abisine 15 bin aracıya 10 bin nedir. çok sinirlendim hak etmişsiniz

Aysun Bulut

Bu haberi farklı bir sitede okudum evlendirmek istedikleri gökhan 23 yaşındaymış.Hala gidip pazardan karpuz alır gibi kız almaya çalışıyorlar.Kızın kişiliğin... Devamını Gör

Volkan Gülümser

Çarşıdan meyve alır gibi kızı görüp aynı gün evlenmişler :) Allah akıl fikir versin.