Görüş Bildir
Fatih Altaylı Açıkladı: Tüm Banka Borçlarına 6 Ay Erteleme
Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 deprem, bölgede büyük bir yıkıma sebep oldu. 10 ilin etkilendiği deprem sonrası, 3 ay süre ile OHAL ilan edilmişti. Fatih Altaylı, bölgedeki vatandaşların kredi kartı ödemeleri de dahil tüm ödeme yükümlülüklerinin 6 ay süre ile ertelendiğini duyurdu. 
Siyasi Bir Tehdit mi? ABD'nin Deprem Desteği İçin Türkiye'ye Uçak Gemisi Göndermesi Tartışma Yarattı
Türkiye'deki yıkıcı depremin etkilerini sarmak için diğer ülkelerden de hem manevi hem de maddi destekler gelmeye devam ediyoru biiyorsunuz ki. Yardım gönderen ülkelerden biri de ABD oldu. ABD, depremlerde arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarına destek için Türkiye’ye uçak gemisi gönderdi. Ancak ABD'nin bu yardımı 'Silah gücüyle desteğe gelinmez' şeklinde yorumlandı ve güvenlik endişeleri açısından tartışma konusu oldu.Gelin detaylara hep birlikte bakalım?
Reklam
Halkından Özür Dilemişti... Kobe Depreminden Sonra İntihar Eden Belediye Başkan Yardımcısı
6 Şubat'tan beri Kahramanmaraş ve 10 farklı ilimize düşen ateş, hala yüreğimizi yakmaya devam ediyor. Bizler henüz durumun şokunu atlatamamışken; sosyal medyada konuya dair pek çok farklı yorum yapıldı ve Japonya'da 1995 yılında yaşanan Kobe depremi hatırlatıldı. Kobe depremi ve depremden sonra Kobe Belediye Başkan Yardımcısı Takumi Ogawa'nın nasıl intihar ettiğini öğrenmek için detaylara buyurun 👇
Reklam
Ehliyet Sınavları Ertelendi mi? Motorlu Taşıt E-Sınavları Ne Zaman?
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden sonra ülkemizde hayat adeta durdu. Herkesin yüreği deprem bölgesinde atmaya başladı.Hal böyle olunca birçok sınav ertelendi, okullar tatil edildi. Ehliyet sınavına girecek kişiler de arama motorlarına yöneldi. 'Ehliyet sınavı yapılacak mı, ne zaman yapılacak?' sorusu araştırıldı. MEB ise e-sınav tarihleri hakkında bir açıklama yaptı. Peki ehliyet sınavı ertelendi mi, ehliyet sınavları ne zaman?İşte detaylar...
15 Bin TL Deprem Destek Ödemesi Ne Zaman Yatacak? e-Devlet 15 Bin TL Deprem Yardımı Nasıl, Nereden Alınır?
Kahramanmaraş depreminin ardından ortaya çıkan görüntüler vatandaşların içlerini acıtmaya devam ediyor. Depremin ardından 2 gün geride bırakılırken, arama kurtarma ve yardım kampanyaları devam ediyor. 10 ilin etkilendiği depremde hasar gören pek çok yer konusunda incelemeler sürüyor. Afet bölgelerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ailelere verilecek destek paketi hakkında açıklamada bulundu. Deprem destek ödemesi ne kadar? Deprem destek ödemesi kaç TL, ne zaman verilecek? İşte detaylar...
Reklam
Reklam
İstanbul Deprem Haritası: İstanbul Fay Hattı Nereden Geçiyor? En Riskli İlçeler Hangileri?
Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ili etkileyen depremin ardından büyük İstanbul depremi tekrardan gündeme geldi. Uzmanların 30 yıl içinde olmasını beklediği İstanbul depreminin şiddetinin ise yüksek olacağı söyleniyor. Vatandaşlar ise İstanbul fay hattının nerelerden geçtiğini ve en riskli ilçeleri merak ediyor. Peki İstanbul fay hattı nerelerden geçiyor? İstanbul'daki en riskli ve orta riskli semtler hangileri? Detaylar Onedio'da!
Reklam
Deprem Bölgelerine Gönderilen Yardımların Çoğu Sokaklarda Savrulup Ziyan Oldu!
Türkiye'iyi sarsan deprem felaketinden sonra, tam anlamıyla 7'den 70'e kadar herkes depremzedeler için seferber oldu.Deprem bölgelerine yardımlar adeta sel gibi akıyor. Depremzedelere en sık gönderilenlerden şeylerden biri de kıyafet biliyorsunuz ki. Ancak rastgele gönderilen yardımlardan dolayı bölgelerdeki trafik yoğunlaşmış ve yardımlar depremzedelere ulaşamamıştı. Ulaşan kıyafetlerden bir kısmı da bölgedeki organizasyon eksikliğinden dolayı ne yazık ki telef oldu.Gelin detaylara hep birlikte bakalım.
Deprem Yardımlarının Hep Aynı Aileye Yapıldığını İddia Eden Kadın O Anları Kaydederken Şiddete Uğradı
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden sonra tüm Türkiye'den ve dünyadan yardım kampanyaları ile deprem bölgesine yardımlar gönderilmeye başlandı. Birçok yardımın ise depremzedelere doğru ve düzgün bir şekilde ulaştırılamadığı iddia ediliyordu. Deprem yardımlarının hep aynı aileye yapıldığını iddia eden bir depremzede ise, 'Sadece kendi arabalarına dolduruyorlar' diyerek o anları kaydetti.
Reklam