Görüş Bildir
14 Şubat 2023 Bugün Hava Nasıl Olacak? Deprem Bölgesinde Hava Durumu Nasıl?
Şubat ayının ortalarına geldiğimiz günlerde hava durumu vatandaşların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi haline geldi. Kahramanmaraş merkezli büyük depremin ardından 10 il, afetin etkisi altında kaldı. Yaşanan büyük afetin doğurduğu yıkımlar dolayısıyla özellikle deprem bölgelerindeki hava durumu da araştırılmaya devam ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? 14 Şubat Salı hava durumu nasıl? Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Malatya, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa hava durumu.
Reklam
Arama Kurtarmanın Son Bulup Enkaz Kaldırma Çalışmalarının Başlatıldığı İddiası Sosyal Medyada Tepki Çekti!
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10'dan fazla çevre ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı. 8. günü bitirirken arama kurtarma çalışmalarının bazı şehir ve ilçelerde sonlandırılıp enkaz kaldırma çalışmalarının başlaması sosyal medyada büyük tepki çekti.
Reklam
Bilimden Gidilmeyen Yolun Sonu Karanlıktır: Ali Şahin Yazdığı Makalede Hatay Yıkımı İçin Uyarıda Bulunmuş!
6 Şubat tarihinde yaşanan depremden en çok etkilenen şehirlerden bir tanesi de Hatay oldu. Uzmanlar Hatay da dahil olmak üzere birçok il için uyarılarda bulunduğunu ancak kimsenin bu uyarıları dikkate almadığını açıkladı. Bu uyarılardan bir tanesi de Hatay Üniversitesi Öğretim Üyesi Ali Şahin'den Hatay için gelmişti. Şahin, olası bir Hatay depreminde zarar görecek yerleri sayısal veriler ile açıkladı!
Dış Basın Anlattı: Can Kayıplarının Bu Kadar Yüksek Olması Önlenebilir miydi?
Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'un en büyük ve en eski gazetesi olarak bilinen Washington Post, 6 Şubat'ta ülkemizde meydana gelen ve hepimizi sarsan depremde yaşanan can kayıplarının önüne geçilip geçilemeyeceğini uzmanlara sordu. Bilim insanları ise depremlerin önlenemeyeceğini fakat bilimsel yollar ile can kayıplarının engellenebileceğinin altını çizdi... Haberin detayları aşağıda... 👇
Reklam
Ülkeden Ayrılan Yabancı Arama Kurtarma Ekipleri, İspanyol Televizyon Kanalına Neden Ayrıldıklarını Anlattı
etiket
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından enkaz altında kalan vatandaşlarımızın kurtarılması için dünyanın bir ucundan gelen arama kurtarma ekiplerinin bir kısmı Türkiye'den ayrıldı. Büyük bir teşekkür borcumuzun olduğu yabancı arama kurtarma ekiplerinden bazıları, Adana Havalimanı'nda İspanya devlet televizyon kanalı RTVE'ye konuştu.
Hatay'da Üç Günde Neler Yaşadım? "Baraj Patladı" Yalanının Söylendiği Gece Neler Oldu?
Atatürk'ün 'Benim şahsi meselemdir' dediği Hatay artık tamamen bir enkaz. Depremden sonra üç gün geçirdim Hatay'da. 'Baraj patladı' yalanında olay yerindeydim, girilemeyecek binalara 'ölüm riskine rağmen' girerek tuvalet ihtiyacını karşılamak isteyenleri gördüm, kurtarma çalışmalarına elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım... En acısı depremzedelerin o hallerini gördüm ve anlattıklarını karşılarında ağlamadan dinlemeye çalıştım. İşte üç gün geçirdiğim Hatay'dan dilim döndüğünce size anlatabileceklerim 👇
Reklam
Reklam
Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! 13 Şubat Sayısal Loto Sonuç Ekranı ve Kazandıran Numaralar
Haftanın ilk Sayısal Loto çekilişi bu akşam Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Milli Piyango'nun en eski çekilişlerinden biri olan Sayısal Loto'da gecenin kazandıran numaraları ise merak ediliyor. Peki Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto'da kazandıran numaralar ne oldu? İşte 13 Şubat Pazartesi Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı.
Reklam