Görüş Bildir
İstanbul'da Beklenen Depremin Etkileri: İhracatçı Zorda Siparişler Düştü, Bankaların Kaçış Planı
6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi 11 ilde etkili olup yıkım yaratırken, Türkiye'yi de etkilemeye devam ediyor. Özellikle ekonomik olarak zor süreçlerden geçtiğimiz son yıllarda yüksek enflasyon, düşen alım gücü, artan cari açık sorunlarıyla karşı karşıya olan Türkiye'de bir de kurda kontrollü seyrin sağlanması, Avrupa'nın da Rusya-Ukrayna savaşıyla zor düşmesi derken ihracat üzerinde de fazlasıyla etkili oluyor. Tüm bu etkilerin üzerine bir de deprem beklentileri binince iş dünyası isyan etmeye başladı. Bankalar da risk dağılım senaryoları için hangi şehre bakıyor?
Kanser Hastası Depremzede Konteyner İstedi: 'Seyyar Tuvalet Yok, Yağmur Yağınca Çadırın Altına Su Doluyor'
Depremde kalça kemiği kırılan kanser hastası 65 yaşındaki Erol Özer ve eşi Hatice Özer, çadırda yaşadıkları zorluklar nedeniyle konteyner talep etti. ''Yağmur yağınca çadırın altına su doluyor'' diyen Hatice Özer, “Tuvalet sorunu hala devam ediyor. Eşim rahatsız olduğu için evdeki tuvaleti kullanmak zorundayız. Ama içeri girmeye de korkuyoruz. Eşim bağırsak kanseri, tedavi oluyordu. Aynı zamanda şeker hastalığı var. Depremden sonra tansiyon sorunu da oluşmaya başladı. Çadırda kalmak bizim için sorun oluyor. Konteyner verilsin” dedi.
14 Mart Salı İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Son yılların en kurak kış mevsiminin yaşandığı ülkemizde barajlardaki doluluk oranı kritik seviyelerde seyrediyor. Barajlarda hızla düşen doluluk oranı uzmanların su tasarrufu için çağrıda bulunmasına neden oluyor. Tüm yurtta mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar ve yetersiz kalan yağışlar özellikle büyük şehirlerde paniğe neden oluyor. İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranı %35 civarında seyrediyor. Peki, İstanbul'a su sağlayan barajların 14 Mart Salı gününe ait doluluk oranları yüzde kaç? İşte, İstanbul, Ankara ve İzmir'de ortalama baraj doluluk oranı
Reklam
14 Mart Salı Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Petrol piyasalarındaki hareketlilik sürüyor. Geçtiğimiz hafta ani bir fiyat artışı yaşayan Brent petrol bu haftaya düşüşle başlıyor. Brent petrol bugün 80 dolar, ham petrol ise 74 dolar seyrinde alıcı buluyor. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Akaryakıta indirim yolda. Peki, akaryakıta ne kadar indirim geliyor? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 14 Mart Salı günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Selin Ciğerci Kimdir, Aslen Nereli ve Kaç Yaşındadır? Selin Ciğerci'nin Müzik Kariyeri ve Hayatı
İnternet ünlüsü ve şarkıcı Selin Ciğerci son günlerde sosyal medyanın gündeminde. Geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi Gökhan Çıra ile yeniden bir araya gelmesiyle vatandaşlar tarafından merak edilen Selin Ciğerci, bu kez de ülkemizde binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremi için düzenlenen ortak yayında yaptığı yardım ile konuşulmaya başladı. Peki, Selin Ciğerci kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındadır? Selin Ciğerci evli mi? İşte, Selin Ciğerci hakkında merak edilenler
Reklam
Tarihin En Uzun Kasırgası: 99 Kişi Öldü, Çok Sayıda Kişi Kayboldu
Malavi'de, Freddy Kasırgası nedeniyle en az 99 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi ise  kayboldu. Olaya ilişkin açıklamalarda bulunan Dünya Meteoroloji Örgütü, ilk kez geçen ay oluşarak 21 Şubat'ta Madagaskar'ı, 3 gün sonra da Mozambik'i etkileyen Freddy'nin, tarihin en uzun süren kasırgası olabileceğine dikkat çekti.
Şahan Gökbakar'dan Muharrem İnce'ye: 'Bırakıyorum Takibi'
etiket
Oyuncu Şahan Gökbakar, Gazeteci Nevşin Mengü ile tartışan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi sert bir dille eleştirdi. Gökbakar, İnce'yi takip etmeyi bıraktığını duyurarak, 'Cumhurbaşkanı adaylığı muhabbeti başlayınca bir haller oldu. Gazeteci Nevşin Mengü'yü arayıp bıdıbıdı yapmalar falan. Ne oluyoruz ya. Hani farklıydınız?' dedi.
Reklam
14 Mart Tıp Bayramı Doktorlar Çalışıyor mu, Tatil mi? 14 Mart 2023 Hastane Randevuları İptal mi Oldu?
14 Mart Tıp Bayramı bu yıl Salı gününe denk geldi. Her yıl canla başla çalışan sağlık personellerini anma ve tebrik etme amacıyla kutlanan 14 Mart'ta, doktorların çalışıp çalışmadığı merak edildi. Randevu sisteminden hastane randevusu oluşturan vatandaşlar, doktorlarının izinli olup olmadığını araştırıyor. Peki 14 Mart Tıp Bayramı doktorlar çalışıyor mu? 14 Mart Tıp Bayramı doktorlara tatil mi, izinliler mi? İşte detaylar...
Reklam
14 Mart Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve Tüm Yurt Genelinde Hava Durumu
Mart ayının ikinci haftasında havalar biraz da olsa mevsim normallerine yaklaştı. Yer yer etkili yağışlarla birlikte ülkemizin genelinin parçalı ve çok bulutlu. Yurdun kuzey ve iç kesimlerinde hava sıcaklığı 2 ila 4 derece artacak diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik beklenmiyor. Peki bugün hava nasıl olacak? 14 Mart Salı günü yağış var mı? İşte MGM'ye göre hava durum tahminleri.
Reklam
13 Mart Pazartesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi: Yine Deprem mi Oldu?
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden haftalar geçti. Milletimizi yasa boğan deprem bölgesinde açılan yaraları sarmak için gayret gösterdiğimiz bugünlerde artçı sarsıntılar meydana geliyor. Yaşadığı yerde herhangi bir sarsıntı hissedenler 'Yine deprem mi oldu?' sorusunun yanıtını bulmak için arama motorlarına yöneliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi ülkemize yaşanan tüm depremlerin verilerini güncel olarak kamuoyuna duyuruyor. Günün erken saatlerinden bu yana Malatya, Hatay, Adıyaman ve Adana'da depremler oldu. Kahramanmaraş'ta ise birçok artçı kaydedildi. Peki bugün deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? Deprem kaç büyüklüğünde oldu? İşte 13 Mart Pazartesi günü AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi.
Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! 13 Mart Pazartesi Sayısal Loto Sonuç Ekranı ve Kazandıran Numaralar
Haftanın ilk Sayısal Loto çekilişi bu akşam Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Milli Piyango'nun en eski çekilişlerinden biri olan Sayısal Loto'da gecenin kazandıran numaraları ise merak ediliyor. Peki Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto'da kazandıran numaralar ne oldu? İşte 13 Mart Pazartesi Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı.
Reklam