Görüş Bildir
Erkan Baş: "15 Mayıs Sabahı Uçuşları İptal Edelim"
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Fatih Altaylı'nın konuğu oldu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Baş, halkın yoksulluk sebebiyle tarikat ve cemaat yurtlarına mahkum edildiğini belirterek 'Yoksul bir gençsiniz ve okumak istiyorsunuz. Tarikat ve cemaatlerin kucağına düşmekten başka bir şansınız yok. Neden bugün insanlar TİP’in söylemlerine kulak kabartır hale geldi? Çünkü insanlar buna aç!' dedi. Baş, AK Parti iktidarı ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı da sert ifadelerle eleştirdi. Baş, Kınık için 'Ben yıllardır bu iktidarla mücadele ediyorum, bir kez dahi yurt dışına çıkmayı düşünmedim. Hodri meydan Kerem Kınık, 15 Mayıs sabahı kaçma kardeşim! Uyanıklar, kaçacaklar. 15 Mayıs sabahı uçuşları iptal edelim. Biz buradayız.' ifadelerini kullandı.
Anket: Muharrem İnce Kime Çalışıyor?
Bir Avrupa ülkesine 10 yıl yetecek gündemi 1 ayda tüketmeye alıştık.  6 Şubat Maraş merkezli depremlerin acıları hala dinmedi. Milyonlarca insan evsiz kaldı. Acı, isyan, öfke duygularının birbirine karıştığı 1 ay yaşadık ve ardından seçim gündemi bastırdı. Millet ittifakı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday olarak açıkladı. Ardından Muharrem İnce adaylığını açıkladı ve tartışmalar başladı.
Reklam
Reklam
Sağlık Çalışanı Cenazelerin Taşınmasını Anlattı: “TIR Kasası Tamamen Dolu Böyle Dört TIR Çıktı”
etiket
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki deprem 11 ilimizde binlerce insanımızın ölümüne yol açtı. Enkaz altında kalanlar kurtarılmayı beklerken kendisini sokağa atanlar hava şartları ve barınma ile uğraştı. İlk günlerde cenazelerin defin sorunu ile ilgili bir sağlık çalışanı, İsmail Saymaz'a yaşananları aktardı. Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi avlusunda kurulan sahra çadırlarında çalışan sağlık personeli, depremden sonraki ilk üç gün cesetlerin nasıl saklandığını ve Sağlık Bakanı geleceği için nasıl nakledildiğini anlattı. 
"Devrimciyim" Diyen Ağca'dan Kılıçdaroğlu'na Destek
Mehmet Ali Ağca Odatv'ye Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Uzun süredir göz önünde bulunmayan Ağca, kendisinin bir devrimci olduğunu belirterek 'Adam (Kılıçdaroğlu) milyar dolar çalmamış, kimseye kötülük yapmamış. Bırakın seçilirse de seçilsin' dedi.
Reklam
Reklam
Milyonları Peşlerinden Sürükleyen Siyasiler Paralel Evrende Yaşasa Nasıl Görünürdü?
etiket
Seçime haftalar kala adaylık tartışmaları, depremin siyaset üzerine etkisi ve partilerin politikaları oldukça sert bir şekilde tartışılıyor. Bu yüzden karşımıza çıkan içeriklerin de çoğu sert ve ciddi tonlu içerikler. Ancak bir de hayalgücünü konuşturan içerik üreticileri var. Instagram'da mizah ve siyaseti harmanlayarak kendisine sağlam bir kitle edinen canavarkara da yaptığı son paralel evren ve siyasiler farklı cinsiyetten olsa montajlarıyla dikkat çekti. Şimdi bu çalışmalara bakalım 👇Kaynak: canavarkarga
Reklam
Depremlerin Ardından İskenderun Sahili 1 Metre Çöktü: "Kıyı ile Deniz Birbirine Girdi"
Hatay'ın İskenderun ilçesinde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, 'İskenderun'da deprem nedeni ile sahilde bir metre çökme var, kıyı ile deniz birbirine girdi' dedi. Zemin Mekaniği Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Dalgıç, 'Zemin iyileştirmesi yapmadan yüksek katlı bina yapmamak gerekiyor ama biz yapmışız. 2015 yılında İskenderun Belediyesine zemin iyileştirme yöntemlerini anlatmıştım, maalesef bedelini ağır ödedik' dedi.
Reklam