Görüş Bildir
Devlet Memurlarına TikTok Yasağı Geldi: TikTok Neden Yasaklandı?
Son dönemlerin en popüler sosyal medya uygulaması TikTok 'a yeni yasaklar geliyor. Çin merkezli uygulama bu sefer devlet görevlilerine gelen yasakla gündeme geldi. Konuya ilişkin araştırmalarını sürdüren vatandaşlar 'TikTok neden yasaklandı?, TikTok hangi ülkede yasaklandı?' sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...
Dışkı Yedirdiler! Kedilere Öldüresiye İşkence Eden Adamı Bulup Dövdüler
Çin'in Suzhou bölgesine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Adı Lee olarak açıklanan Çinli bir adam kedilere işkence ettiği ve öldürdüğü videoları sosyal medya hesabından paylaştı. Yaşanan korkunç olayın ardından bir grup hayvansever, Lee'ye fiziksel şiddet uygulayarak insan ve hayvan dışkısı yedirdi. Yetkililer olayı araştırdıklarını açıkladı. Detaylar...👇Not: Kullanılan kedi görselleri temsilidir.
Reklam
Merkez Bankası'ndan İhtiyaç Kredilerine 70 Bin TL Sınırı: İhtiyaç Kredileri Aylık Faiz Oranları Nasıl Olacak?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) daha önce kredi faizleri ile ilgili bazı düzenlemeler yapmıştı. Yaptığı düzenlemeler ile bankaların kredi faizlerinin kendi politika faizine yakın oluşmasını sağlayan Merkez Bankası, bu kez de ihtiyaç kredisine yönelik bir talimat yayınladı. TCMB tarafından bankalara gönderilen yeni talimat ile ihtiyaç kredilerinde örtülü faiz sınırı uygulaması getirildi. İşte Merkez Bankası'nın ihtiyaç kredileri ile ilgili yeni kararı!
Reklam
Reklam
'Güldür Güldür'ü Hedef Alan MHP'li Çiçek: 'Oyuncu Kadrosunun Büyük Bölümü Sol Düşünceye Mensup'
etiket
Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür programının moderatörü olan Ali Sunal, program başlangıcında depreme ilişkin yaptığı konuşma ile seyircilerden büyük alkış almıştı. Deprem sonrası normalleşmeden bahseden Ali Sunal, 'Bir kişinin bile sorumluluk hissedip ben hata yaptım, özür dilerim diyerek istifa etmemesi mi normal olan?' diye sormuştu. Ali Sunal'ın açıklamaları sonrası MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Ali Sunal'ı ve 'Güldür Güldür' programını hedef aldı. Çiçek, 'Programın oyuncu kadrosunun büyük bölümü de zaten sol düşünceye mensup' dedi.
Reklam
Derya Yanık Kimdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık 6284 ile İlgili Ne Dedi, Neden Gündemde?
Siyaset dünyasının en hareketli günlerinin yaşandığı bu dönemde birçok isim ön plana çıkıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamalarla gündemin dikkat çeken ismi oldu. Yanık'ın 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’a dair sözleri dikkat çekti. Derya Yanık'ın adını sosyal medyada görenler arama motorlarına yöneldi. Peki Derya Yanık kimdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık 6284 ile ilgili ne dedi, neden gündemde?Haberin tüm detayları içeriğimizde...
Reklam
Reklam