Görüş Bildir
Bitcoin Bugün 13. Yaşını Kutluyor! Süreç Nasıl Başladı ve Fiyat Nereye Gidiyor?
3 Ocak 2022 lider kripto para birimi Bitcoin için oldukça önemli bir gün. İlk BTC bloğu Genesis'in 3 Ocak 2009 tarihinde piyasaya sürülmesinden bu yana tam 13 yıl geçti. Bu tarih her yıl 'Genesis Günü' yani Bitcoin'in doğum günü olarak kutlanıyor. Bitcoin doğum gününü bu yıl da ilk kutlayanlar Asya piyasaları ile Hong Kong Bitcoin Birliği olurken, BTC'deki güncel görünüm merak uyandırıyor. Peki BTC blok üretim süreci nasıl başladı ve nereye gidiyor? İşte detaylar!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Uzmanlar 2022 Kripto Beklentilerini Açıkladı: Ekosistemi Neler Bekliyor?
Kripto para birimleri 2021 yılını bir hayli hareketli geçirdi. Mayıs ayında düşüş yaşamadan önce tepe noktalarını test eden birçok para birimi, Kasım ayında yeni zirveleri gördü ve Aralık ayıyla birlikte tekrar düşüşe geçti. DeFi projelerindeki artış, pahalı NFT satışları ve metaverse ile birlikte kripto para birimlerinde yeni bir devrin kapıları aralandı. Dünya çapında daha fazla kişi kripto yatırımı yapmaya başlarken, 2022'de ekosistemde ne gibi gelişmeler bekleniyor? İşte uzmanların 2022'den beklentileri...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Yeni Kripto Para Birimleri Shiba Inu ve HUH Token’ın Manevraları Sürüyor
HUH Token 6 Aralık günü kripto piyasasına giriş yaptığı ilk haftasında piyasaya Shiba Inu ve Dogecoin ile karşılaştırılabilir seviyede büyük bir başarı elde etti. Şu anda HUH Token'ı bilmiyor olanlar ise 100 bin dolarlık bir yatırım ve 2.67 bin işlemden 10 milyon dolarlık bir ticaret hacmi penceresine nasıl geçtiğini merak ediyor. HUH Token'ın kısa sürede elde ettiği popülaritesi nedeniyle HUH Token'ın neden bir sonraki Shiba Inu ve Dogecoin sayıldığını ve bu 3 para biriminin neden kriptonun yeni yıl seçimi olabileceğini anlamak ise çok kolay.Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.
Yeni Yılın Üçlüsü: Shiba Onu, HUH Token, Ethereum
Kripto piyasası dalgalanmaya devam ediyor. Bitcoin’in kaybettiği büyük düşüş yaşarken, kripto piyasası ender görülen aşırı satım durumuna giriyor. HUH Token, Shiba Inu ve Ethereum ise kripto para piyasasının her zaman değişken dalgalarını coşkuyla karşılamış gibi görünse de kripto para birimleri için olaylı bir ay geride kalıyor. Bunun nedenleri arasında ise kripto para birimlerinin balina yatırımcıları arasında giderek daha popüler hale gelmesi olabileceği konuşuluyor. Yeni yıl yaklaşırken o halde yeni yılın kripto dünyasını şimdiden incelemeye başlayalım.Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.
Reklam
Yeni yılda HUH Token, Bitcoin ve Ethereum’u Neler Bekliyor?
Kripto para piyasası yılbaşı döneminde HUH Token'ın yüksek fiyatının %100’ünü geri kazanması, Bitcoin'in 2,4 milyar kaybının ardından oldukça nadir bir aşırı satım durumuna girmesi ve Ethereum'un Arrow Glacier yükseltmesini yayınlaması dahil olmak üzere birçok benzersiz olay yaşadı. Aralık ayında ise acemi HUH Token, Shiba Inu ve diğer altcoinlerin keyifli karlı adımlarını takiben ilk 48 saatinde %100 pazar büyümesi yakaladı. Bitcoin'in trajik kaybının ardından, kripto para biriminin kurucusu olarak hızlıca toparlanarak kripto para piyasasının milyarlara yükselmesine neden oldu. Bunun sonucunda Ethereum, Binance ve Cardan %5 ile %25 arasında kazanç elde etti.Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.
Ethereum, Bitcoin ve HUH Token İçin Yeni Yılın En Güzel Zamanı
Yine yıla yaklaşırken kripto para birimleri ani bir artış gösteriyor. 6 Aralık'ta başarılı bir şekilde piyasaya sürülen HUH Token’a gösterilen ilgi de bu durumun başlıca sebepleri arasında yer alıyor. Peki kripto dünyasında yeni yıl hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken HUH Token’ı neler bekliyor?Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.
Reklam
2021'de En Çok Kazandıran Yatırım Araçları Neler Oldu?
Türk Lirası için fırtınalı bir yıl olan 2021'de yatırımcılar tasarruflarını korumak için döviz, mevduat, borsa ve kripto para gibi çeşitli yatırım araçlarına yöneldi.2021'de en çok kazandıran yatırım araçları neler oldu?
Usta Kripto Analistlerinden 2022'ye Güçlü Bir Ralliyle Girebilecek Altcoinler İçin Fiyat Tahminleri
etiket
2021, kripto para birimleri için birçok önemli gelişmenin yaşandığı bir yıldı. Altcoinlerin çoğu fiyat ve benimsenme açısından rekor kırdı. Peki, 2022 yılında kripto para piyasasında neler yaşanacak? Usta analistler de tam 2022 yılına yaklaşmışken, ralli yapabilecek altcoinler hakkında tahmin yürüttü. Bu altcoinlerin hedeflerini ve ne kadar yükseğe çıkabileceklerini paylaştılar. İşte, uzmanlardan 2022 yılı için kripto para tahmini ve uzmanların patlama beklediği altcoinler...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
'Coin Gençliği'ne Güvenmeyen Yaşlılar İçin Kripto Para Birimi
ABD merkezli perakendeci RadioShack, yaşlı müşterileri için kripto para birimi ve merkeziyetsiz borsa (DeFi) kurduklarını duyurdu.100. yaşını bu duyuruyla kutlayan şirket, Bitcoin gençlerine 'güvenmeyen' yaşlı müşteri kitlesini token'larla tanıştırarak kripto paraları ana akım hale getirmeyi hedefliyor.
Dogecoin ve HUH Token’ın Kısa Süreli Yolculuğu Kriptoda Dikkat Çekiyor
Kripto dünyasında hareketlilik devam ediyor. İşte kriptodan son haberler; Dogecoin, kurulduğu günden bu yana önde gelen meme para birimi olarak güçlü bir konuma ulaşıyor. Son aylarda Shiba Inu ise meme kripto para biriminin tahtı için bir meydan okuma yapıyor. Dogecoin’in son dönemdeki başarısı ise büyük ölçüde Elon Musk'ın kripto hakkında birkaç kelime tweet atmasına bağlanıyor. HUH Token, HUH Token kendisini bir 'Utimeme' belirteci olarak sunuyor ve bir mem belirteci ve bir yardımcı program belirteci kavramlarını birleştiriyor.Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.
NFT Nedir, Nasıl Kullanılır? NFT Alım-Satımı Nereden Yapılır?
Son günlerde NFT ile ilgili internette araştırmalar çoğalmış durumda. Açılımı Non fungible Token olna NFT, fiziksel dünyadaki koleksiyon parçalarının dijital yansımaları olarak adlandırılıyor. Çeşitli NFT sitelerinde oluşturulan profiller sonrasında NFT ürünleri oluşturulup, satışa çıkartılıyor. Peki, NFT nedir, nasıl alınır? NFT coin farklı mı? İşte detaylar...
Reklam
Bitcoin Arzı En Düşük Seviyede: Cryptorank Analizine Göre, Borsalarda Toplam Arzın %6.3’ü Kadar Bitcoin Kaldı!
etiket
Noel Bayramından birkaç gün önce paylaşılan bir CryptoRank verisine göre, BTC arzı son yılların en düşük seviyesine geriledi. Yapılan çalışmaya göre toplam Bitcoin arzının sadece %6.3'ü, yani 1.3 milyon BTC borsalarda dolaşımda kaldı. Peki Bitcoin arzının dibi görmesi gelecek fiyatlamasını nasıl etkiliyor?Analiz hakkındaki detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Son Dönemde En Fazla Kazanç Getiren Kripto Para Birimleri
Yalnızca Shiba Inu'nun ($SHIB) yılda yüzde 53 milyon kazandığı bir dünyada Solana'nın ($SOL) yüzde 12 binlik kazancı göz ardı edilebilir. Bu, herkesin dikkatinin köpek temalı madeni paranın getirilerine çekilmesine rağmen, merkezi olmayan uygulamaları barındırmak için oluşturulan blok zinciri platformu için hala bir fırsat olduğu anlamına geliyor.Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.
Reklam
2022'de Altın Yönünü Bulur mu? İşte Altında Yükselişe Neden Olabilecek Sebepler
Bu yıl küresel ekonomik toparlanmaya ilişkin iyimserlik ons altını 2020'deki yüksek seviyelerinden geri çekilmeye zorladı fakat pandemi öncesi seviyelerinin üzerinde kalmasını sağladı. Yine de enflasyona rağmen beklenen düzeyde artmayan ons altın, ne yöne gideceği bilmecesinin çözülemediği bir yıl geçirdi. Sarı metalin gelecek yıla ilişkin görünümü ise birçok faktöre bağlı. Gelecek yıl beklenen daha yüksek faiz oranları, yükselen tahvil getirileri ve daha güçlü dolar ortamı sarı metal için baskı unsuru olabilir. Öte yandan, jeopolitik riskler ve Kovid-19'un yeniden canlanması güvenli liman alımlarını tetikleyerek altının cazibesini artırabilir.
Omicron Token, COVID-19'un Yeni Varyantıyla Aynı Adı Taşıdığı İçin Bir Gecede Yüzde Bin Değer Kazandı
Pazartesi günü, az bilinen Omicron Token'ın ($OMIC) bir gecede %1.000 değer kazandığı ortaya çıktı. %1000 artışa ulaşan tek kripto para değil, yeni piyasaya sürülen HUH Token da bu hedefe ulaştı. Aradaki fark, insanların OMIC'i yalnızca yeni bir Covid-19 varyantıyla aynı adı taşıdığı için satın alıyor olması.Kripto para yatırımcıları, halihazırda çok fazla dikkat çeken bir şeye benzer bir isim paylaşarak, adlandırma çatalı etkisini beğenmiş görünüyor. Bitcoin Gold ($BTG), Ethereum Classic ($ETC) ve daha az bilinen diğer kripto para birimleri, yalnızca daha iyi bilinen kardeşleriyle çatalları ve adları paylaştıklarından, birkaç ayda sosyal etki yaratıyor gibi görünüyor. Mars Inu'dan ($MARSINU) MetaDoge'a ($METADOGE) kadar değişen tokenler ile 'Dogelon Mars' gibi isimler, listelerde zirveye çıkmak için yeni bir şeye dönüştürülmesi gerekiyor.Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.
HUH Token, Shiba ve Dogecoin'e Benzer Bir Grafik Sergiliyor
HUH Token 6 Aralık Pazartesi piyasaya sürüldü ve ilk 48 saat içinde, Shiba Inu ve Dogecoin'in kripto para piyasasına girdiğinde görülen artış ivmesini yakaladı. HUH Token, iki blok zinciri (Binance ve Ethereum) arasında kurulan dünyanın ilk Utimeme tokenıdır. HUH Token ayrıca, e-dokümanında ana hatlarıyla belirtilen insani çabalara ve tüm HUH Token sahiplerinin sürekli büyüyen HUH Token topluluğuna oluşturabileceği ve ekleyebileceği MetHUH yaratma amaçlarına sahiptir.HUH Token'ın 6 Aralık Pazartesi günü yapılan lansmanı, HUH Token için 90.000'in üzerinde mevduat, pazarda %1000 artış ve PancakeSwap'ta ilk 20'de yer alarak güzel bir 48 saat geçirdi. Yeni gelenin yükselişi, ilk aşamalarında muazzam bir çekiş kazanıyor ve HUH Token'ın sadece izlenmesi gereken bir token olduğu anlaşılıyor.Kripto para severlerin erken aşamalarında Dogecoin, Shiba Inu ve Floki Inu'yu kaçırdıklarında tanık olunduğu gibi, kripto para birimleriyle erken başlamanın sonraki adımlardan daha iyi bir seçenek olabileceğini her zaman belirtmekte fayda var.Şu anda HUH Token sahiplerine, ailelerine ve arkadaşlarına vermelerini sağlayan benzersiz bir referans kodu sunuyor ve eğer onlar da sahibi olurlarsa, ilk para yatırmaları için %10 BNB bonusu veriyor.Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.
Reklam