Görüş Bildir
Haberler
Yeni yılda HUH Token, Bitcoin ve Ethereum’u Neler Bekliyor?

Yeni yılda HUH Token, Bitcoin ve Ethereum’u Neler Bekliyor?

Huh Token
31.12.2021 - 17:48

Kripto para piyasası yılbaşı döneminde HUH Token'ın yüksek fiyatının %100’ünü geri kazanması, Bitcoin'in 2,4 milyar kaybının ardından oldukça nadir bir aşırı satım durumuna girmesi ve Ethereum'un Arrow Glacier yükseltmesini yayınlaması dahil olmak üzere birçok benzersiz olay yaşadı. Aralık ayında ise acemi HUH Token, Shiba Inu ve diğer altcoinlerin keyifli karlı adımlarını takiben ilk 48 saatinde %100 pazar büyümesi yakaladı. Bitcoin'in trajik kaybının ardından, kripto para biriminin kurucusu olarak hızlıca toparlanarak kripto para piyasasının milyarlara yükselmesine neden oldu. Bunun sonucunda Ethereum, Binance ve Cardan %5 ile %25 arasında kazanç elde etti.

Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HUH Token coinleri yükselişe geçiyor

HUH Token coinleri yükselişe geçiyor

HUH Token, 6 Aralık'ta çıkış yapmasının ardından ilk 48 saat içinde piyasa yüzdesini %100'den yükseltti. Bitforex, BSC Scan, UniSwap, Poocoin ve PancakeSwap gibi borsaların kanıtladığı gibi, kripto para birimi dünyasını kasıp kavurarak herkesin en çok konuştuğu kripto para birimine evrildi. HUH Token piyasaya çıktığı ilk günlerde 1000 dolar yatıran yatırımcılar 10.000 dolarlık bir getiri elde etti. HUH Token yeni yıl döneminin hemen öncesinde madeni para sahiplerine doğrudan fayda sağlayan 4 milyon dolarlık coinini de yakarak değişken kripto para birimi ortamında dünyanın ilk utimemesinin başarısı olarak anılması için daha iyi bir zamanda olamazdı.

HUH Token’a ilgi artıyor

HUH Token’a ilgi artıyor

Bitcoin piyasayı güçlendiriyor

Bitcoin piyasayı güçlendiriyor

Bitcoin'in aralık ayı başındaki kaybının bir sonucu olarak kripto para piyasasının çılgına dönmesi şaşırtıcı karşılanmıyor ve etkileri bilgisayar ekranlarının durağanlığından bile hissedilebiliyor. Yıkıcı kaybının ardından Bitcoin ise benzersiz bir aşırı satım durumuna girdi ve kripto para piyasasının trilyonlarca dolara yükselmesine neden oldu. Bu sadece piyasayı istikrara kavuşturmakla kalmadı, aynı zamanda yüzlerce diğer kripto para biriminin değer oranını da artırdı. Bu da yeni yılın hem deneyimli hem de acemi kripto meraklıları için erken gelmiş olabileceğini ima etti.

Ethereum’dan Arrow Glacier Switch'inde güncelleme atağı!

Ethereum’dan Arrow Glacier Switch'inde güncelleme atağı!

Ethereum bir iş modelinden Ethereum kullanıcı deneyimine kadar devrim yaratmasıyla beklenen bir hisse kanıtı modeline dönüşebileceğine işaret ediyor. Anahtar yatırımcılar üzerinde hiçbir etkisi olmayacak olsa da Ethereum'un blok zincirini değiştireceği belirtiliyor. Arrow Glacier Güncellemesi, kullanıcı tarafından tutulan Ether tokenindaki hisseye dayalı işlemleri onaylayarak blok zincirini korumayı amaçlıyor. Bunun ana nedenlerinden biri olarak ise mevcut iş kanıtı paradigmasının, onu çalıştırmak için gereken bilgisayar gücü miktarı ve bunun çevre üzerinde nasıl önemli bir etkisi olduğu konusunda tartışmalara yol açması olarak görülüyor. Ethereum Vakfı'nın bloguna göre ise Arrow Glacier güncellemesi (Shift to POS) başarılı olursa, Ethereum'un enerji tüketimi %99,95 oranında azaltılabiliyor. Bu ise kripto para birimini yeni yılda potansiyel olarak daha yeşil hale getiriyor.

**Website: HUH Token

**HUH Official Swap- HUH TOKEN SWAP

Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın