Görüş Bildir
Haberler
Yeni Kripto Para Birimleri Shiba Inu ve HUH Token’ın Manevraları Sürüyor

Yeni Kripto Para Birimleri Shiba Inu ve HUH Token’ın Manevraları Sürüyor

Huh Token
31.12.2021 - 18:02

HUH Token 6 Aralık günü kripto piyasasına giriş yaptığı ilk haftasında piyasaya Shiba Inu ve Dogecoin ile karşılaştırılabilir seviyede büyük bir başarı elde etti. Şu anda HUH Token'ı bilmiyor olanlar ise 100 bin dolarlık bir yatırım ve 2.67 bin işlemden 10 milyon dolarlık bir ticaret hacmi penceresine nasıl geçtiğini merak ediyor. HUH Token'ın kısa sürede elde ettiği popülaritesi nedeniyle HUH Token'ın neden bir sonraki Shiba Inu ve Dogecoin sayıldığını ve bu 3 para biriminin neden kriptonun yeni yıl seçimi olabileceğini anlamak ise çok kolay.

Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HUH Token’ın erken başarısı piyasada ses getirdi.

HUH Token’ın erken başarısı piyasada ses getirdi.

Kripto para sektöründeki başarının güzelliği benzersizlikten geliyor ve bu HUH Token'ın en önemli avantajlarından biri gibi görünüyor. HUH Token, dünyanın ilk Utimeme'si olması bakımından olağandışı bir avantaj yakalıyor. HUH Token, bir meme para biriminin popülaritesini yardımcı madeni paranın işlevselliği ile harmanlayan bir utimeme olarak kabul görüyor. HUH Token’nın e-kitabında belirtildiği gibi HUH Token'ın insani amaçları ve ayrıca HUH Nation'ın sürekli büyüyen HUH Token topluluğuna katkıda bulunabileceği bir platform olan MetHUH'u geliştirme hedefleri başarıya giden yolda önemli adımlar olarak kabul ediliyor.

HUH Token piyasanın ilk haftasında beklenmedik yükseliş gösterdi

HUH Token piyasanın ilk haftasında beklenmedik yükseliş gösterdi

HUH Token, 6 Aralık Pazartesi günü 90 binin üzerinde mevduat, yüzde 1000 pazar kazancı ve PancakeSwap'ta ilk 20'de ilk iki gün içinde bir derecelendirme ile kripto para birimine çok başarılı bir giriş yaptı. Kripto para tutkunlarının erken aşamalarında Dogecoin, Shiba Inu ve Floki Inu'yu kaybettiklerinde keşfettikleri gibi, kripto para birimlerine erken başlamanın iyi bir alternatif olabileceğini hatırlamak her zaman mantıklı bir seçim olarak görülüyor. HUH Token ise bu başarının yanı sıra şimdi HUH Token sahiplerine, akrabalarına ve arkadaşlarına göndermelerine izin veren benzersiz bir referans kodu sağlıyor. Token sahibi olanlar ilk para yatırmalarında Binance jeton bonusu olarak %10 kazanıyor ve hakem bir satış ücreti indirimi alıyor.

Shiba Inu'nun pazarlama manevraları sürüyor.

Shiba Inu'nun pazarlama manevraları sürüyor.

Shiba PancakeSwap dahil olmak üzere küresel olarak ilk 20 sıraya girmeye hak kazandı. Shiba Inu'nun 2020 yazında piyasaya girmesinin ardından perakende yatırımcıların kripto para dünyasına girmesi için de kolay bir yol sağladı. Shiba Inu, kripto para dünyasında son derece benzersiz bir şey yaparak birçok büyük altcoin ile doğrudan rekabet etmesi sonucu büyük bir başarı elde etti. Shiba Inu’nun başarısının sebeplerinden bir diğer nedeni olarak ise medya fırtınasından yararlanması olarak görülüyor.

Dogecoin'in popülerliği artıyor.

Dogecoin'in popülerliği artıyor.

Dogecoin, bir zamanlar altcoin piyasasını kontrol ediyordu ve Dogecoin o dönemde kripto para birimi endüstrisinin en iyi meme coini sayılıyordu. Bir şaka olarak başlayan madeni para, yatırımcının gücünü kullanmak için Bitcoin ve diğer altcoinlerle rekabet etmek için tasarlandı. Dogecoin, kripto para biriminin gelişmesi için yeni bir platform kurduğundan beri önemli ölçüde beklenenden daha fazlasını yaptı ve Tiger King tabanlı madeni paralar ve hatta bir Yüzüklerin Efendisi madeni parası gibi birçok kisve altında çok sayıda taklitçiyi kendine çekti. Dogecoin, Shiba Inu ve yeni eklenen HUH Token, kripto para birimini sadece kullanamayacağınız veya toplayamayacağınız, aynı zamanda üzerinde bir ses ve etki sahibi olabileceğiniz birer kripto para birimi olarak tasarlandı.

Bireyin önemi artıyor

Bireyin önemi artıyor

HUH Token, Shiba Inu ve Dogecoin'in gösterdiği gibi, odak noktanız ve girdiniz bir kripto para biriminin değerine katkıda bulunduğundan, kripto para dünyasındaki en değerli varlıklardan birisiniz. Bu, özellikle HUH Token durumunda, altcoinlerde sağlam bir şekilde kökleşmiş bir şeydir.

Altcoin piyasasında daha fazla ağırlığınız olsa bile, mümkün olan en iyi seçimi yapmak için HUH Tokens, Shiba Inu ve Dogecoin'in web sitelerini ziyaret etmek ve kripto para birimlerine yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmak her zaman en iyi fikir olarak tavsiye ediliyor.

Website: https://huh.social

HUH Official Swap- https://swap.huh.social/

Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın