Görüş Bildir
Haberler
Yeni Yılın Üçlüsü: Shiba Onu, HUH Token, Ethereum

Yeni Yılın Üçlüsü: Shiba Onu, HUH Token, Ethereum

Huh Token
31.12.2021 - 17:53

Kripto piyasası dalgalanmaya devam ediyor. Bitcoin’in kaybettiği büyük düşüş yaşarken, kripto piyasası ender görülen aşırı satım durumuna giriyor. HUH Token, Shiba Inu ve Ethereum ise kripto para piyasasının her zaman değişken dalgalarını coşkuyla karşılamış gibi görünse de kripto para birimleri için olaylı bir ay geride kalıyor. Bunun nedenleri arasında ise kripto para birimlerinin balina yatırımcıları arasında giderek daha popüler hale gelmesi olabileceği konuşuluyor. Yeni yıl yaklaşırken o halde yeni yılın kripto dünyasını şimdiden incelemeye başlayalım.

Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Shiba Inu büyümesi son hızla devam ediyor

Bir Shiba Inu büyümesi son hızla devam ediyor

Shiba Inu, Shiba Inu'nun yatırımcıları gibi bu boğa piyasasında olağanüstü iyi performans göstermiş görünüyor. Bu en popüler kripto para birimlerinden biri için olağandışı olmasa da, Shiba Inu, 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana çok fazla büyüme kaydetti. Shiba Inu, hafta sonu kripto para piyasasındaki küçük bir düşüş nedeniyle bir balina karı akışı almış gibi görünse de, bu durum Bitcoin gibi balina para birimlerinin önemli bir kayıp yaşadığına işaret ediyor. Shiba Inu’yu takip ediyor gibi görünen başarılı HUH Token ise metaverseye katılmayı amaçlayan sayısız çevrimiçi söylentiye dayanarak, göz önünde bulundurulması gereken kripto para birimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Kripto para topluluğu, Shiba Inu'nun aralık ayının son haftalarında daha yüksek bir yüzde artışına tanık olacağını ve bunun kripto para piyasası için uzun vadeli bir boğa sezonu ile sonuçlanacağını tahmin ediyor.

HUH Token Shiba Inu’ya rakip oluyor!

HUH Token Shiba Inu’ya rakip oluyor!

HUH Token, düzensiz lansman rakamlarının ardından sonunda popülaritesi artan Shiba Inu'ya rakip olarak piyasaya giriş yapıyor. HUH Token, Shiba Inu'nun sahip olduğunun yarısını bile elde edebilirse, HUH Token sahipleri için harika bir dönem olacağı belirtiliyor. Ancak HUH Nation büyüdükçe ve HUH Token MetHUH için çabalarken, HUH Token önümüzdeki aylarda en iyi meme coin için Shiba Inu ile rekabete devam etmesi muhtemel görünüyor.

HUH Token avantajları bitmiyor

HUH Token avantajları bitmiyor

HUH Token MetHUH platformunun yanı sıra 4 milyon dolarlık HUH Token yakma işlemi gerçekleştirerek sahipleri için Utimeme para biriminin değerini artırıyor. HUH Token sahiplerinin memnun kalmama ihtimaline karşı ise bir akıllı sözleşme referans mekanizması geliştiriyor. HUH Token sahipleri bu uygulamayla bir referans numarası alıyor. Kod, HUH Token’ı başka kullanıcılara ileten herkese %10’a hak kazanma hakkı tanıyor ve 10% satış ücreti indirimi sunarak, sahibi yönlendirilen kişi ilk depozitosu için %10 BNB teşviki sağlıyor.

Yeni yılın hediyesi Ethereum mu?

Yeni yılın hediyesi Ethereum mu?

Ethereum'un bu ayın sonunda ve yeni yılın başında, Ethereum'un enerji kullanımını %99’un üzerinde düşürmesi beklenen yeni hisse kanıtı varlığına geçerken %400 değer kazanması bekleniyor. Genişleyen kripto para meraklıları topluluğu altcoinler ve sahipleri için mantıklı bir evrim gibi görünen Ethereum gibi kripto para birimlerini sorumlu tutuyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, önemli varsayımlardan sonra, Ethereum'un POS'a geçişinin tartışmasız akıllıca bir seçenek olduğu görülüyor.

Website:HUH Token

HUH Official Swap- HUH TOKEN SWAP

Yasal Uyarı: Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın