Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Rapçi Eminem Bored Ape Yacht Club Koleksiyonundan #9055 Numaralı NFT'yi 452 Bin Dolara Satın Aldı!

etiket Ünlü Rapçi Eminem Bored Ape Yacht Club Koleksiyonundan #9055 Numaralı NFT'yi 452 Bin Dolara Satın Aldı!

Profesyonel rapçi Eminem, NFT satın alan ünlüler kervanına katıldı. Marshall Mathers adıyla bilinen ünlü rapçinin Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan #9055 numaralı NFT'yi 452 bin dolara satın aldığı duyuruldu. Detaylar ise şöyle:

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amerikalı rapçi Eminem, Bored Ape Yacht Club'a (BAYC) resmen katıldı!

Amerikalı rapçi Eminem, Bored Ape Yacht Club'a (BAYC) resmen katıldı!

Popüler sanatçı Eminem, perşembe gecesi 123.45 ETH (452.000 $) karşılığında Ethereum tabanlı bir NFT satın aldı. Böylece Bored Ape Yacht Club'a (BAYC) resmen katılmış oldu. BAYC üyesi GeeGazza, sarışın maymunu Eminem'e sattı. Eminem ise henüz satış hakkında kamuoyuna açıklama yapmadı. GeeGazza aslında çok uzun zamandır bu sarı maymunu Eminem'e satmayı düşünüyordu. Hatta kasım ayında, Bored Ape'imi Eminem'in bir gün satın alacağını düşünüyorum demişti! Bugün satışın gerçeğe dönüşmesinin çılgınlık olduğunu dile getirdi. Hip hop yıldızı Eminem, Twitter'da profil resmi olarak satın aldığı maymunu kullanmaya başladı.

GeeGazza, Eminem'e satış yaptığını bu şekilde duyurdu ve teşekkür etti!

Eminem 32 koleksiyondan NFT'leri tutuyor!

Eminem 32 koleksiyondan NFT'leri tutuyor!

Grammy ödüllü sanatçı Eminem, 32 koleksiyondan NFT'leri tutuyor. Metriklere göre Slim Shady, 32 koleksiyondan 166 takas edilemez token (NFT) varlığına sahip. #9055 numaralı sarı maymunu satın aldıktan sonra adres 1.52 ether tutar. Ünlü rapçi, ENS adını kullanan bir hesaptan 124 ether aldı. Diğer yandan ağustos ayında Slim Shady ve Paul Rosenberg, NFT piyasası Makersplace'e 30 milyon dolar aktaran bir girişim fonuna katılmıştı.

Eminem'in NFT satın almasına Web 3 dijital ajansı Six'in sanatçı müdürü Georgio Constantinou yardım etmiş!

Eminem'in NFT satın almasına Web 3 dijital ajansı Six'in sanatçı müdürü Georgio Constantinou yardım etmiş!

Web 3 dijital ajansı Six'in sanatçı müdürü Georgio Constantinou, Eminem'in NFT satın almasına yardım ettiğini söyledi. Eminem tabii ki kripto paraları ve NFT sektörünü yeni keşfeden biri değil. Hatta 2018 yılında Eminem, 'Kamikaze' albümündeki 'Not Alike' parçasında Bitcoin'den bahsetmişti. Pek çok ünlü isim Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan bir NFT satın aldı. Bu kervana katılan son isim Eminem oldu. Opensea'dan alınan verilere göre, Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonu fiyatları 67 Ethereum yani 254 bin dolar seviyelerinde. Bored Ape Yacht Club koleksiyonundan NFT satın alan isimlerden bazıları ise şöyle: Jimmy Fallon, Lil Baby, KSI, Post Malone, Marshmello, Snoop Dogg, Waka Flocke Flame ve Jimmy Fallon...

Her geçen gün popülerleşen NFT, dünyada sanatı ve dijital evreni demokratikleştirdiği düşünülüyor!

Her geçen gün popülerleşen NFT, dünyada sanatı ve dijital evreni demokratikleştirdiği düşünülüyor!

Son günlerde oldukça fazla popüler olan NFT'ler, blockchain teknolojisi ile depolanan fotoğraf, video ve tweet gibi verileri sertifikalandırıyor. NFT'lerin sanatı ve dijital evreni demokratikleştirdiği düşünülüyor. Bunun yanında eşitsizliğin günümüzdeki bir göstergesi olarak nitelendiriliyor. Dünyaca ünlü isim de işte bu sebeplerle NFT'lere yatırım yapıyor. Türkiye'de de Acun Ilıcalı'dan Cem Yılmaz'a birçok ünlü isim bu alanda çalışma sürdürüyor. Acun Ilıcalı kısa süre önce yaptığı açıklama ile NFT dünyasına girdiklerini ve Eneftio'yu kurduklarını duyurdu. Eneftio, kullanıcıların kendi NFT'lerini üretmesini sağlayacak. Bununla birlikte satmasına ve satın almasına olanak sağlayacak. Kullanıcıların NFT'lerini satışa çıkarması ve sonraki işlemleri gerçekleştirmesi ücretsiz olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki, NFT nasıl oluşturulur?

Peki, NFT nasıl oluşturulur?

Öncelikle şunu belirtmemizde fayda var: Her kullanıcı bir NFT oluşturabilir. Bunun için kripto para piyasası hakkında çok fazla bilgi sahibi olmanıza gerek yok. İlk başta NFT'leri hangi blok zincirinde yayınlamak istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Ardından bir sanat eseri dosyasının KnownOrigin, Rarible veya OpenSea gibi NFT pazarlarına yüklenmesiyle oluşturulur. Burada oluşturduğunuz sanat eserini dilerseniz elinizde tutabilir ve sonra aynı NFT çalışmasının daha fazlasını yaratabilirsiniz. Bunun için yalnızca dijital cüzdanınızın olması yeterlidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın