Görüş Bildir
Haberler
Usta Kripto Analistlerinden 2022'ye Güçlü Bir Ralliyle Girebilecek Altcoinler İçin Fiyat Tahminleri

etiket Usta Kripto Analistlerinden 2022'ye Güçlü Bir Ralliyle Girebilecek Altcoinler İçin Fiyat Tahminleri

2021, kripto para birimleri için birçok önemli gelişmenin yaşandığı bir yıldı. Altcoinlerin çoğu fiyat ve benimsenme açısından rekor kırdı. Peki, 2022 yılında kripto para piyasasında neler yaşanacak? Usta analistler de tam 2022 yılına yaklaşmışken, ralli yapabilecek altcoinler hakkında tahmin yürüttü. Bu altcoinlerin hedeflerini ve ne kadar yükseğe çıkabileceklerini paylaştılar. İşte, uzmanlardan 2022 yılı için kripto para tahmini ve uzmanların patlama beklediği altcoinler...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü kripto analistlerine göre, Solana (SOL) 2022 yılında güçlü bir ralliyi ateşlemeye hazırlanıyor!

Ünlü kripto analistlerine göre, Solana (SOL) 2022 yılında güçlü bir ralliyi ateşlemeye hazırlanıyor!

Popüler analistlere göre, Ethereum (ETH) rakibi Solana (SOL) yükselen bir üçgen modelinden çıkmaya hazırlanıyor. Hatta Solana Bitcoin'e karşı (SOL/BTC) güçlü bir ralliyi ateşlemeye hazır. SOL/BTC şu anda 5.dalga rallisinin erken saflarında ve fiyatında yaklaşık %80'lik bir artış bekleniyor. Analistlere göre, genel kripto para piyasası 2022 yılında yükseliş eğilimi gösterebilir. Solana (SOL), 193 dolar bölgesini başarılı bir şekilde kırarsa bugüne kadarki en yüksek seviyesini geçebilir. Yani SOL, 1000 dolara kadar ulaşabilir; ancak bu durumun yaşanabilmesi için ilk başta kripto pazarının 5 kata ulaşması lazım. Uzmanlara göre kripto para piyasası genişlemeye devam ederse Solana kesinlikle yükselecek. Öte yandan CryptoWendyO, Solana'yı en iyi yardımcı program seçti. Şu anda da Solana (SOL); NFT, DeFi, oyun ve Web3'te 400'den fazla projeyi desteklemekte.

Dogecoin (DOGE), 2022 yılında ralli yaparak yatırımcısını şaşırtabilir!

Dogecoin (DOGE), 2022 yılında ralli yaparak yatırımcısını şaşırtabilir!

Analistlere göre Dogecoin (DOGE), 2022 yılında ralli yaparak yatırımcısını şaşırtabilir. Memecoin bugüne kadar toplamda %15.000 kazanç elde etti. Geçtiğimiz günlerde piyasa değeri bakımından ilk 10 içerisinde yer alan kripto para birimlerinin düşmesine rağmen, Dogecoin cüzdanlarının %58'inden fazlası kârlıydı. Uzmanlara göre Dogecoin yatırımcıları, yeni yılda büyük bir fırsat yakalayabilir. Umut verici bir memecoin olan DOGE, 2021 yılının başından bugüne kadar yaklaşık %2.956,4 oranında arttı. Umut verici olmasının nedenleri arasında Elon Musk ve Mark Cuban gibi önemli kripto yatırımcılarından aldığı destek görülüyor. Bunun yanında Dogecoin kurucu ortağı, cüzdanında 220.000 adet DOGE tuttuğunu açıkladı. Ayrıca Dogecoin'in topluluğu olan Doge Army'den oluşan gönüllüler, Dogepedia bölümlü web sitesi yayınlayacak. Dogecoin vakfı, bunun gibi pek çok gelişmeyi 2022 yılında gerçekleştirmeyi düşünüyor.

Polkadot (DOT), yakından takip edilmesi gereken coinler arasında!

Polkadot (DOT), yakından takip edilmesi gereken coinler arasında!

Analistlere göre Polkadot (DOT), uzun vadede yatırımcısına güçlü kazançlar sağlayacak. Son birkaç yıldır Polkadot'un diğer birinci katman Blockchainler kadar iyi bir performans göstermediğini hepimiz biliyoruz. Ancak aya doğru ulaşabileceği uzmanlar tarafından tahmin ediliyor. 2022 yılında ATH seviyelerine çıkabilir. Öte yandan, traderlar düşüşlerde alım yapmış. Bu da Polkadot'un genel direncinin üzerine çıkmasını sağladı. Yani Polkadot 2022 yılında yatırımcısının yüzünü uzun vadede güldürebilir.

2022 yılının ilk çeyreğinde Cardano (ADA) ağında birçok yeniliğe imza atabilir ve yükselen trende dönebilir!

2022 yılının ilk çeyreğinde Cardano (ADA) ağında birçok yeniliğe imza atabilir ve yükselen trende dönebilir!

Cardano (ADA) ekosistemi büyüyor ve ayakları yere sağlam basan projeye dönüşmeye devam ediyor. Alonzo güncellemesiyle akıllı sözleşmeler için uyumlu hale gelen Cardano, ekosisteminde iyileştirmeler yapmaya devam ediyor. Yakın zamanda yapılan bir açıklamaya göre, Haskell alternatifi dillerle akıllı sözleşme kodlanabilecek. Eğer bu tarz iyileştirmeler yapılmaya devam edilirse en az Solana kadar geliştiricilerin akınına uğrayabilir. Biliyorsunuz ki Ethereum'un yüksek ölçeklendirme sorunları var. Bu durum önümüzdeki yıllarda da devam ederse; Cardano, AVAX ve SOL gibi projeler büyüme sağlar. Cardano, 2022 yılının ilk çeyreğinde 1,72 dolar direncini aşarsa yükselen trende dönebilir. Daha da önemlisi 2,37 dolarlık hedef bölgesini aşması halinde 5 dolarlık ATH bölgesine yolculuk başlatabilir.

Yaşanacak mega boğada XRP için her şey olumlu olursa 11,63 dolar seviyelerine uçabilir!

Yaşanacak mega boğada XRP için her şey olumlu olursa 11,63 dolar seviyelerine uçabilir!

Usta traderlara göre, yeni yılda XRP 1,45 dolar direncini aşabilir. 3,15 dolar seviyelerine doğru uçabilir; ancak mega boğada her şey yolunda giderse 11,63 dolar hedefi yakın gibi görünüyor. Fakat tam 1 yıldır devam eden Ripple davası var. Bunun 2022 yılında neticelenmesi bekleniyor. Ripple Labs, XRP satışlarıyla fonlanmış durumda. Bunun bir bedeli olduğunu biliyorsunuz. Bu bedeli de maalesef ki erken dönem yatırımcıları ödedi. 2022 yılında mega boğa sezonu olursa ve henüz dava sonuçlanmamış olursa XRP fiyatı mevcut seviyesinden %300-450 civarlarında artar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merkezi olmayan finans (DeFi) borç alma ve borç verme protokolü Aave, 2022 yılında ralliye hazır!

Merkezi olmayan finans (DeFi) borç alma ve borç verme protokolü Aave, 2022 yılında ralliye hazır!

Aave (AAVE) analistlere göre, 2022 yılında izlenebilecek bir altcoin projesi. Uzmanlar, Aave önemli bir indirimle işlem gördü ve bu sebeple ralliye hazır durumda dedi. Aave son ATH'den bu yana yaklaşık olarak %80 oranında düştü. Fakat yeni bir koşuya hazır. Uzmanlara göre, 2022 DeFi'nin yılı olacak. Zaten son zamanlardaki yükselme trendleri de bu duruma işaret ediyor. Aave günlük grafikte değer kayıpları yaşıyor. Ancak haftalık ölçekte 300 doları geçebilir. Mevcut fiyatından yaklaşık %53 oranında uzakta olan Aave, 400 dolar direncini aşacak gibi duruyor.

Merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK), yeni yılda tüm zamanların rekorunu kırabilir!

Merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK), yeni yılda tüm zamanların rekorunu kırabilir!

Chainlink (LINK) fiyatı, 2021 yılında %113 oranında arttı. Usta analistler, Chainlink fiyatının 2022 yılında daha da yükseleceğini düşünüyor. Uzmanlar, Chainlink fiyatında 2022 yılında 4 kat artış beklediklerini aktardı. Hatta 100 dolarlık seviyeye yükselebilir ve buna şaşırmayız dediler. Bunun yanında LINK, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir. Analistler, Chainlink boğa piyasası destek bandını kırarsa bir momentum değişimi olabilir ve hemen ardından potansiyel olarak ralliye başlayabilir dedi.

Shiba Inu (SHIB), yeni yılda 0,000094 dolarlık hedefini aşabilir!

Shiba Inu (SHIB), yeni yılda 0,000094 dolarlık hedefini aşabilir!

Shiba Inu (SHIB), bu yılın en parlak yıldızlarından biriydi. İmkânsızı başaran SHIB, birkaç saatliğine de olsa Dogecoin'i market sıralamasında geride bıraktı. Kısa süren tahta oturuşları bile onun başarısına gölge düşüremedi. Analistlere göre, 2022 yılında Shiba Inu 0,000055 dolar direnç seviyesini aşabilir. Hemen ardından 0,000094 dolarlık hedefini gerçekleştirebilir.

Cosmos (ATOM), tüm zamanların en yüksek seviyesini yeni yılda görecek!

Cosmos (ATOM), tüm zamanların en yüksek seviyesini yeni yılda görecek!

Analistlere göre Cosmos (ATOM), tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselebilir. ATOM'un haftalık fiyat momentumu da muazzam görünüyor. Bu sebeple yatırımcıların uzun vadede kilitlenmesi gereken coinler arasındaki sağlam yerini yeni yılda da koruyacak gibi gözüküyor. Mayıs ayında olanların tekrarı yaşanırsa ATOM, ralli için hazırlanabilir.

Curve DAO Token (CRV), 10 katına çıkabilir ve muazzam bir güç gösteriyor!

Curve DAO Token (CRV), 10 katına çıkabilir ve muazzam bir güç gösteriyor!

Curve DAO Token (CRV), 2022 yılındaki koşusuna hazır. Analistlere göre CRV, son zamanlarda etkileyici bir seyir izliyor. Yakın zamanda 10 katına çıkabilir ve bunun için muazzam bir güç gösteriyor. Döngü sonunda da 40 doları hedeflemekte. Zaten CRV, geçen perşembe günü tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Cuma günü aylık en yüksek seviyesi 5,85 dolara ulaşmıştı. İki haftalık süreçte CRV, %76 oranında bir artış gösterdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
16
10
7
6
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Joy James

2022'deki yeni taç salgını para kazanmayı giderek zorlaştırıyor! Bazı insanlar işsizliklerini sürdürmek için sosyal yardımlara güveniyor. Resmi bir iş bulman... Devamını Gör