Denizli'de Okula Gitmek İstemeyen 14 Yaşındaki Bir Çocuk Annesini Bıçakladı

Denizli'de gerçekleşen olayda, 14 yaşındaki S.K. adlı kız öğrenci iddiaya göre kendisini okula göndermek isteyen annesini sırtından bıçakladı. 47 yaşındaki anne Serpil K., hafif yaralanıp hastaneye kaldırılırken 14 yaşındaki kız çocuğu Emniyet'e götürüldü.

Okula gitmek istemeyince tartışmaya başladı

Denizli'nin Altıntop Mahallesi'nde sabah 8 sularında meydana gelen olayda, ev hanımı Serpil K., 8. sınıfa giden 14 yaşındaki kızı S.K.'yı okula gitmesi için uyandırdı. Okula gitmek istemeyen kız çocuğu annesiyle tartışmaya başladı.

Sırtından bıçakladı

DHA'nın haberine göre, annesiyle tartışmaya başlayan kız öğrenci mutfağa gitti ve eline aldığı bıçakla annesi Serpil K.'yı sırtından bıçakladı. 47 yaşındaki kadının çığlıklarını duyan komşular eve koşarak durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Soruşturma başlatıldı

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Serpil K.'yi ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı ve Serpil K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Annesini bıçaklayan S.K. ise İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
29.11.2018

Bu gencin bir sıkıntısı var ki okula gitmek istemiyor. bizim bilmediğimiz başka bir nedeni vardır. O Sıkıntıların derinine inmek lazım genci suçlayıp ona küfür etmek yerine.Anlayışsız,çocuk ve ergen psikolojisinden habersiz,cahil bir ebeveyn;okulda akran zorbalıkları,öğretmen zorbalığı,dışlanma,hor görülme,ilgi yoksunluğu...Bunlar ciddi anlamda insanı çıldırtan şeyler. Hele bir de ergenlik döneminde bir bireyse sıkıntılar ikiye katlanıyor. Ebeveynini bıçaklamasını,ona zarar vermesini haklı çıkartmıyor bu durum tabii.

Okullar ne yazık ki bahsedildiği ve olması gerektiği gibi eğitim öğretim yuvası değil. Bir kolezyum sanki. Okullarda zorbalığa karşı bilinçlendirilmeli çocuklar ve kesinlikle öğretmenler sessiz kalmamalı. Bizzat yaşadığım için biliyorum sessiz kaldıklarını, umursamadıklarını. Not: Buradaki amacım tüm öğretmenleri hedef göstermek filan değil, kendi yaşadığımı aktarmaktı. Birini eleştirmek tüm kitleyi eleştirmek demek değildir. Önce şunun bir farkına varın amk. Ben tüm öğretmenler duyarsızdır filan demedim. Kendi yaşadığımı aktardım. Orada bir genelleme yoktu. Cem Yılmaz'ın dediği gibi, "Hepiniz öyle değilsiniz!"

29.11.2018

Bu çocuğun annesini bıçaklayacak kadar strese girip okula gitmek istememesi ciddi bi durum. Kavga etmek yerine bi konuşmak lazımmış, tabii annesi denemiştir elbette de bu işin içinde başka bi iş var. Çocuk zor iş zor!

29.11.2018

Eğitime alerjisi vardır belki çocukcağızın(!) üstüne gitmeyelim dimi

29.11.2018

Kız çocuğu psikolojisi bozulacak şekilde okuldaki öğrenciler tarafından dışlanma ve zorbalık yaşamış olabilir

29.11.2018

Bir ergenin hemen her şeyden psikolojisi bozulabilir. Bunu ailesine anlatmak yerine sırtından bıçaklamayı gerektirmez. Olayın iç yüzünü bilmek gerek.

TÜM YORUMLARI OKU (60)