Görüş Bildir
Haberler
Denizli'de Okula Gitmek İstemeyen 14 Yaşındaki Bir Çocuk Annesini Bıçakladı

etiket Denizli'de Okula Gitmek İstemeyen 14 Yaşındaki Bir Çocuk Annesini Bıçakladı

ozcanmine
29.11.2018 - 15:01 Son Güncelleme: 30.11.2018 - 12:56

Denizli'de gerçekleşen olayda, 14 yaşındaki S.K. adlı kız öğrenci iddiaya göre kendisini okula göndermek isteyen annesini sırtından bıçakladı. 47 yaşındaki anne Serpil K., hafif yaralanıp hastaneye kaldırılırken 14 yaşındaki kız çocuğu Emniyet'e götürüldü.

Okula gitmek istemeyince tartışmaya başladı

Okula gitmek istemeyince tartışmaya başladı

Denizli'nin Altıntop Mahallesi'nde sabah 8 sularında meydana gelen olayda, ev hanımı Serpil K., 8. sınıfa giden 14 yaşındaki kızı S.K.'yı okula gitmesi için uyandırdı. Okula gitmek istemeyen kız çocuğu annesiyle tartışmaya başladı.

Sırtından bıçakladı

Sırtından bıçakladı

DHA'nın haberine göre, annesiyle tartışmaya başlayan kız öğrenci mutfağa gitti ve eline aldığı bıçakla annesi Serpil K.'yı sırtından bıçakladı. 47 yaşındaki kadının çığlıklarını duyan komşular eve koşarak durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Soruşturma başlatıldı

Soruşturma başlatıldı

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Serpil K.'yi ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı ve Serpil K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Annesini bıçaklayan S.K. ise İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
566
284
100
72
35
18
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serenat Athena

Bu gencin bir sıkıntısı var ki okula gitmek istemiyor. bizim bilmediğimiz başka bir nedeni vardır. O Sıkıntıların derinine inmek lazım genci suçlayıp ona kü... Devamını Gör

ericfuckingcartman

Okullar ne yazık ki bahsedildiği ve olması gerektiği gibi eğitim öğretim yuvası değil. Bir kolezyum sanki. Okullarda zorbalığa karşı bilinçlendirilmeli çocu... Devamını Gör

Drn d.

Bu çocuğun annesini bıçaklayacak kadar strese girip okula gitmek istememesi ciddi bi durum. Kavga etmek yerine bi konuşmak lazımmış, tabii annesi denemiştir ... Devamını Gör

merve42374050

Eğitime alerjisi vardır belki çocukcağızın(!) üstüne gitmeyelim dimi

İLLEGAL KADIN

Kız çocuğu psikolojisi bozulacak şekilde okuldaki öğrenciler tarafından dışlanma ve zorbalık yaşamış olabilir

eski-acik

Bir ergenin hemen her şeyden psikolojisi bozulabilir. Bunu ailesine anlatmak yerine sırtından bıçaklamayı gerektirmez. Olayın iç yüzünü bilmek gerek.