onedio
Beyin Bulandıran Ucu Açık Sorulara Verdiğin Cevaplara Göre Seni, Sana Anlatıyoruz!
Benlik, kişinin kim olduğunu imleyen kimlikten farklı olarak, kişinin psikolojik bütünlüğünü ve psikososyal bir aktör olmasını sağlayan ayırt edici özellikleridir. Kısacası, biz insanları birer et yığınından öte bir şey yapan bir kavramdır.Belli bir cevabı olmayan sorulara verilen yanıtlar ise benliğin en net aynasıdır derler.Bakalım bu tür sorulara sizin yanıtlarınız ne olacak?..
Reklam
Ebced Hesabına Göre Çocuğuna Hangi İsmi Koymalısın?
etiket
Kadim Ortadoğu gelenek ve fallarından olan Ebced hesabı isimlerdeki harflere verilen özel sayılardan hesaplanıyor. Tarih boyunca birçok şair önemli tarihleri Ebced ile şiirlerine not düşmüştür. Kimine göre ise Ebced hesabı geleceğimiz hakkında çok şey söylüyor. Bu testimizde Ebced hesabına göre çocuğunun adını ne koyman gerektiğini söylüyoruz!
Reklam
Reklam
Milyonlarca Onedio Kullanıcısı Zekasını Yarıştırdı: Puanınız, Sıralamanız ve İlk 10 Açıklandı!
20 gün boyunca süren ve sorularını Türkiye Zeka Vakfı Kurucu Başkanı Emrehan Halıcı'nın hazırladığı ligimiz, geçtiğimiz günlerde sona ermişti.Sıra geldi ilk 10'a giren kullanıcılarımızla ve ligin tamamı ile alakalı sonuçları açıklamaya. Bunun yanında kişisel olarak elde ettiğiniz başarı, puan ve sıralamaya da en alta inerek ulaşabilirsiniz.Lige katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür eder, zekasını kanıtlayarak öncelikle ilk 10'a ve sonrasında da ilk 1000'e giren tüm katılımcıları tebrik ederiz! 
Seni Hayatta Başarılı Kılan Özelliğini Söylüyoruz!
etiket
Hayattaki başarına hangi yönünün, hangi özelliğinin yön verdiğini; aldığın başarılı kararların ve attığın başarılı adımların arkasında aslında hangi özelliğinin olduğunu merak ediyor musun?  Hadi testi çöz ve o özelliğini hemen öğren!
Reklam
Thomas Edison’un Hazırladığı Bilgi Testinde Kaç Doğru Yapacaksın?
etiket
Ampulün mucidi Thomas Edison'un iş arayanlar için hazırladığı 146 soru  olduğunu daha önce hiç duymuş muydunuz?  1921 yılında hazırlanan bu sorulardan 15 tanesini sizler için derledik. ABD'de bu soruların cevaplanma oranı yaklaşık %31 yani Amerikalılar 15 sorudan sadece 5 tanesine doğru cevap verebilmiş. Bakalım siz kaç tanesine cevap verebileceksiniz?
Reklam
Reklam