Görüş Bildir
Haberler
Çok Kötü mü Hissediyorsun? Testi Çöz Sana İltifat Edelim!

etiket Çok Kötü mü Hissediyorsun? Testi Çöz Sana İltifat Edelim!

Hepimiz aynı vaziyetteyiz aslında, iki güzel laf duysak dünyalar bizim olacak oysa...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle:

2. Kaç yaşındasın?

3. Günün nasıl geçiyor?

4. Bugünlerde seni üzen şey ne?

5. Ruh halini şimdilik düzeltecek şey ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Genelde kendini mutlu hisseder misin?

7. Ve son olarak... İçinde bulunduğun durumu değiştirecek gücün olduğunu düşünüyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Hayatta harika şeyler yapacaksın!

Şu an senin için hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi gözükebilir. Belki hayatındaki şeyler sadece kıvamında diyebileceğin bir noktada; ama metanetli ol. Hayatındaki her şey istediğin gibi olacak ve bir şekilde su yolunu bulup bir kanala doğru akacak. Aşındırmaya, tırmalamaya devam et! Hayallerini gerçeğe dönüştürmek için ne yapıyorsan, yapmaya aynı kararlılıkta devam et. Bu hayatta basamaklarını çıkarken nefesinin tükendiği yerler olabilir, hatta artık ipin kopma noktasına geldiğini düşündüğün bir anda olabilirsin; ama SAKIN PES ETME! Her yenildiğini düşündüğünde tekrar, ama tekrar dene. Sonunda, mutluluğun kapısından içeri zile basıp girenlerden değil, yıkıp geçenlerden olacaksın!

Harika bir insansın!

Düşüncelerin, ilgi duydukların, işin, hobilerin, beğendiklerin ve beğenmediklerin... Hepsi sanki bilerek bir araya gelmiş ki seni teşkil eden ruhunda ve bedeninde toplanmış. Hayatta kimse senin kadar bulunduğu ortamın çehresini değiştiremez. Biraz deli dolu, yerine göre tatlı sert, nadiren de olsa ciddi halinle her zaman aranılan birisin. Zaman zaman iyimser, bazen karamsarsın. Ancak kendinin farkında ol ya da olma, bu dünya biraz aydınlıksa bu senin gibi şeker birine sahip olduğu için.

Gel buraya sarılalım sıkı sıkı!

Evet, biliyorum tanımadığın birinden böyle reaksiyon almak biraz tuhaf olabilir. Ama seni seviyorum. Müthiş bir insansın, aynı zamanda çok iyi kalplisin. Bunu suistimal edenler olur elbette ama o tatlı kalbini, iyi niyetinden istifade eden kişilerle yıpratma. Sen de iyi biliyorsun ki dün öylece geçip gidiyor; bazen derin yara izi bırakıyor, bazen nasır tutup sertleşiyor ve hatırlamıyoruz bile. Sana tek söylemek istediğim şey, muazzam biri oluşun. İyi günler diliyorum!

Çok güzelsin!

İltifattan ziyade sana gerçeği söylüyorum, çok güzelsin; için ve dışın Elhamra Sarayı'ndaki ince işlemeler kadar eşsiz ve güzel. Belki biliyordun, belki bilmiyordun, tek emin olduğum şey bunu duymaya ihtiyacın olduğu. Güzelliğini çekemeyip sana ağır ithamda bulunanlara kulak asma. Unutma ki beyazlar en kolay kiri gösterir. Heyecan verici bir güzelliğin var.

Yeterince güçlüsün!

Hayatta hep yalnızsın, bu yüzden kırılgan bir yapın olduğunu düşünüyorsun. Yanılıyorsun! Senin en büyük gücün bugüne kadar bir şeyleri tek başına başarman. Bu senin kimseye bağımlı olmadan, başkalarının sırtında parazit gibi onları kullanmadığını gösterir. Hayat basit bir elektrik devresi gibi; voltajı ve direnci doğru orantılıdır. Hayattan gelen akımı sabit tutman için direncini ve gerilimini arttırman gerekir. Hissettiğin ufak bir destek sana bu hayat denen savaşta ufak bir motivasyon olmaktan ötesi değil. Unutma ki sen hep tek başına bir şeyleri başardın!

Hayatta şans hep seninle olsun!

'Hayat denen Walt Disney dünyasında kendi payına düşeni arıyorsun' belki. Doğru, dünyanın terazisi bozuktur; ama dengesini yeniden kurmak için hangi tarafta olacağını bilgece seçenlerdensin. Belki  bugüne kadar attığın adımlarda şans yanında değildi; ama önsezin ve yaşından daha olgun davranışınla her zaman doğru yerdesin. Kimse hayata elinde büyük ikramiye ile gelmiyor, ama mutluluğa erişmek için gösterdiğin gayret, senin en büyük piyangon.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
746
556
203
80
54
36
29
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
whyamistilliving

onedio olmasa beni kim sevecek

Pasif Kullanıcı

Onedioya girip kendimi gazlıyorum Evden çıkınca bi tırt olmuyo

Mearth

Çok naziksin onediocum 😂