Görüş Bildir
Haberler
Hoşlandığın Erkek Tipine Göre Sana Gelinlik Seçiyoruz!

etiket Hoşlandığın Erkek Tipine Göre Sana Gelinlik Seçiyoruz!

Trex
06.12.2017 - 13:18 Son Güncelleme: 27.10.2018 - 18:45

Kızlaaaaaar 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen fark yaratmalısın!

Sen fark yaratmalısın!

Senin farklı ve renkli kişiliğini vurgulayacak olan gelinlik alışılmışın dışında olmalı. Belki beyazdan farklı bir renk, belki mini, belki de enteresan işlemeler barındıran bir gelinlik giymelisin. İçindeki enerjiyi, farklı duygularını, değişik bakış açını yansıtacak gelinlik düğüne gelenlere 'hımmmm' dedirtmeli mutlaka.

Sen geçmişe özlemi yansıtmalısın!

Sen geçmişe özlemi yansıtmalısın!

Seni en iyi ifade edecek gelinlik vintage bir gelinlik. Eskiye duyduğun özlemi, melankolik kişiliğini vurgulayacak olan şey bu. Sade, gösterişsiz ama senden pek çok şey taşıyan bir gelinlik senin için en uygun olanı.

Sen klasik bir gelinlik giymelisin!

Sen klasik bir gelinlik giymelisin!

Sen kendini en iyi ifade etme biçiminin alışılmış şeyler olduğunu düşünüyorsun. Ömrün boyunca bir kere gelin olacaksın ve o gün tam bir gelin gibi görünmek istiyorsun. İçindeki sade, sakin ve uysal kişiliğin başkasına izin vermezdi zaten. Göz önünde olmaktan sıkılan yapınla düğün gününde zaten yeterince zorlanacakken bir de aşırı tercihlerinle öne çıkmak istemiyorsun.

Sen beyazın sadeliğini göstermelisin!

Sen beyazın sadeliğini göstermelisin!

Sen saflığını, dürüstlüğünü ve mutluluğunu en iyi ifade edcecek şeyin bembeyaz, sade bir gelinlik olduğunu düşünüyorsun. Bu sebeple sade, işlemesiz ama çok şık bir gelinlik giymelisin. Duru güzelliğini bundan daha iyi tamamlayacak bir tercih olamaz doğrusu.

Sen zerafetini önme çıkaracak bir tercih yapmalısın!

Sen zerafetini önme çıkaracak bir tercih yapmalısın!

Bunun yolu da narin, hafif işlemeli, dantelli bir gelinlikten geçiyor. Kibar, ince, incelikli, hassas ruhunu yansıtacak olan şey böyle bir gelinlik. Alçakgönüllü, hoşgörülü, tevazu sahibi kişiliğinin yansıması ancak böyle bir gelinlik olabilir. İnsanlar sana hayran hayran bakarken biraz utanacaksın ama o kadar olur artık.

Sen seni fark ettirecek bir gelinlik giymelisin!

Sen seni fark ettirecek bir gelinlik giymelisin!

O gün senin günün ve herkesin gözü senin üzerinde olmalı. Bunun için gösterişli, ışıltılı, parlak bir gelinlik giymek senin için en uygunu. Heyecanlı, yerinde duramayan kişiliğini vurgulayacak, seni göz önüne çıkaracak olan şey böyle bir tercih olmalı. Cömert davranmaktan sakın çekinme.

Sen kuğu gibi süzülmelisin!

Sen kuğu gibi süzülmelisin!

Senin için en ideal tercih vücuduna tam oturan bir gelinlik olmalı. Tıpkı senin gibi iddialı, kendini gösteren, cezbedici bu tercih, gören herkesi sana hayran bırakacak. Cesur, gözüpek, idealist kişiliğini vurgulamak için bundan iyi bir tercih olamaz.

Sen özel olduğunu hissettirmelisin!

Sen özel olduğunu hissettirmelisin!

Senin giyeceğin gelinlik mutlaka sana özel tasarlanmış, sana özel dikilmiş bir gelinlik olmalı. Farklı, özel, özgür kişiliğini ortaya çıkarmanın bundan daha iyi bir yolu olamaz. Her şeyiyle seni yansıtan, senin ayrılmaz bir parçan olan bu gelinlikle hen kendini rahat hissedecek hem de ruhunu ortaya koyacaksın.

Sen içinden taşan duyguların gibi kabarık bir gelinlik giymelisin!

Sen içinden taşan duyguların gibi kabarık bir gelinlik giymelisin!

Sen içindeki çocuğu, neşeyi, sevinci seninle paylaşan bir gelinlik giymelisin. Prensesler gibi olmalı, yüzündeki gülüşle tamamladığın gelinlike salonda parlamalısın. Masum, çocuksu ama renkli ve neşeli kimliğini ancak böyle bir gelinlikle dışa vurabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1018
651
513
223
128
114
101
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
busenuurm

Kıvanç ve Çağatay’ı aynı şıkka koymuşsunuz insafsızlar yarım saat ekrana baktım

tosarık

ya kizlaaaar su mert firatin neyini begenionuz allah askina bi anlatin.

Pasif Kullanıcı

mert fıratı degil bence,dizide oynadıgı karakteri begeniyolar.yoksa begenilecek bişeyi yok.ryan gosling,kerem bursin,can bonomo,serkan çayoglu,barış arduç vs... Devamını Gör

lbr

ç o o o k z e v k s i z gelinlikler seçmişsiniz