Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Çikolata Gibi Tat Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Çikolata Gibi Tat Bırakıyorsun?

Instagram Onedio Test hesabımızda sizlere anket hazırlamıştık. Anket sonucunda en çok oy alan testi sizler için hazırladık. Bakalım, insanlarda hangi çikolata gibi tat bırakıyorsunuz?

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, yemek yedikten sonra canın çılgınca tatlı çekiyor mu?

4. Peki doğum gününde bu pastalardan hangisini üflemek istersin?

5. Dışarı çıkmadan önce saatlerce hazırlanmaktan dışarı çıkamayanlardan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de kendine şöyle güzel bir yemek seç.

7. Ve son olarak, yemekten sonra iyi gidecek bir içecek seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bitter Çikolata!

Bitter Çikolata!

Verdiğin cevaplara göre sen insanlarda bitter çikolata gibi bir tat bırakıyorsun. Dışarıdan biraz soğuk ve uzak bir tavrın olsa da içeride dünyanın en minnoş insanısın. İnsanlar senin soğuk tavırlarından dolayı senden uzak dursa da seni tanıyanlar seni fazlasıyla seviyor. Zaten sen öyle fazla insan kalabalığı sevenlerden değilsin. Sosyal olacağım diye her şeye atlayan bir tavrın da yok bu nedenle öyle gerekli gereksiz herkesin sana yaklaşmaması da işine geliyor.

Sütlü Çikolata!

Sütlü Çikolata!

Verdiğin cevaplara göre sen insanlarda sütlü çikolata gibi bir tat bırakıyorsun. Sen öyle farklı bir insansın ki, resmen insanın seninle konuştukça konuşası geliyor. Seninle vakit geçirmeye doyamıyorlar. Böyle her an birlikte olmak, eğlenmek istiyorlar. Çünkü sen çok eğlenceli bir insansın. Etrafındaki insanları mutlu etmeyi de çok seviyorsun. Onları anlıyor, dertlerine derman oluyorsun. Bu da seni insanlar için vazgeçilmez kılıyor. Arkadaş grubunda en çok sevilen, bir yerlere gidildiğinde ilk sana haber verilen bir insansın. Anlayacağın insanların seni her daim yanında istediği bir kişiliksin.

Beyaz Çikolata!

Beyaz Çikolata!

Verdiğin cevaplara göre sen insanlarda beyaz çikolata gibi bir tat bırakıyorsun. Senin herkesten farklı bir karakterin var. Etraftaki insanlar bunun farkında olduğu için seninle vakit geçirmekten baya keyif alıyorlar. Tarzınla ve kültürel birikiminle kendine has bir havan var. Bu da insanların daha seni ilk gördüklerinde etkilenmesine yetiyor. Gerçi sen de bunun farkındasın ve hoşuna gitmiyor değil. Herkes gibi olmak sana göre değil. Mutlaka farklılık yaratmalısın. Gerek fikirlerinle gerek tarzınla gerek başka şekillerde. Kendine has bir karakterin olmalı. İnsanlar konuştuklarında bak bu 'o' diyebileceği. O yüzden sen gerçekten herkesten farklı ve özelsin.

Çilekli Çikolata!

Çilekli Çikolata!

Verdiğin cevaplara göre sen insanlarda çilekli çikolata gibi bir tat bırakıyorsun. Sen dışarıdan düz bir insan gibi gözüksen de içeride sürprizlerle dolu bir insansın. Öyle herkesle konuşmaz, muhatap olmazsın. Fakat kendine yakın bulduğun insanlarla olan ilişkilerinde kendini fazlasıyla açabiliyorsun. Karşındaki insan da senin bu sürprizlerle dolu olan yanına doğal olarak şaşırıyor. Dışarıdan sakin ve uysal görünen karakterinin altında tam bir çılgın yatıyor. Tabi bunu herkes göremez. Sadece bazı insanların görmesine izin veriyorsun. Dışarıdan soğuk ama içeriden baldan tatlı bir insansın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
470
269
60
39
21
11
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın