Görüş Bildir
Haberler
Ruhlar Alemine İniyoruz! Bakalım Astral Seyahat Yöntemiyle Hangi Ölmüş Ünlüyle Buluşacaksın?!

etiket Ruhlar Alemine İniyoruz! Bakalım Astral Seyahat Yöntemiyle Hangi Ölmüş Ünlüyle Buluşacaksın?!

Bu seferki yolculuğumuz ruhlar alemine! Herkes de orada zaten!

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu test, seni bambaşka bir aleme, ölüler diyarına götürecek, deriiiin bir uykuya dalacaksın. Bu konuda nasıl hissediyorsun?

2. Önce diğer aleme gitmeden dalacağın uyku için seni sakinleştirecek, pamuk gibi yapacak bir bitki çayı seç!

3. Şimdi de o derin uykuya yatacağın yatağı!

4. Kristallerden yardım almak bazen iyidir... Uyurken başucuna hangisini koyacaksın?

5. Güzeeeel... Uykuya daldın! Gözlerini açtın ve bir ormanlık alanda olduğunu gördün. Hangi yoldan gideceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seçtiğin yolda ilerliyorsun. Birden tuhaf bir ses duydun! Kafanı o yöne çevirdin ve gördün... Hangi hayvan o?

7. Bu hayvanı bir süre takip ettin ve seni ormanın daha da derinine yönlendirdi. Bu noktadan sonra o kişiyi kendin arayacaksın...

8. Veee nihayet onu buldun. Arkasını dönmüş, duruyor. Kim olduğunu görmek üzeresin. Onun sana ne verebilecek biri olmasını isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çıktığın yolculukta Ernesto Che Guevara'yı buldun!

Ruhundaki adalet arzusu ve isyankar ateş o kadar güçlü ki... Bedenini bu dünyada bıraksan bile fikirlerini ve etik değerlerini adeta bilincinle, ruhunla beraber ölüler diyarına götürdün. Kalbinin sesini dinlemeyi çok iyi biliyorsun, bu da seni Ernesto'ya ulaştırdı. Ondan çok önemli tavsiyeler aldın ama sadece dünyevi meselelerden bahsetmediniz. Bol bol güzel anılar paylaşıp, şakalar yaparak kahkahalarla güldünüz!

Çıktığın yolculukta Marilyn Monroe'yu buldun!

Sen öyle hassas, öyle narin bir ruhsun ki... Yardım severliğinle daima herkese şifa oluyorsun. Çıktığın bu yolculukta da ruhunun bu dünyaya geliş amacı olan şifacılıktan kurtulamadın ve sana en çok ihtiyacı olan kişiyi buldun. Hüzünlü Marilyn Monroe'ya ulaştın! Bütün gece güzel sohbetler ettiniz, dertler paylaştınız ve yalnızlığınızı bir nebze de olsa giderdiniz. Dünya sizin gibi hassas ve güzel ruhlar için fazla kirli!

Çıktığın yolculukta Jim Morrison'ı buldun!

Senin o bilge ve serseri ruhunun farklı birine ulaşması da zaten beklenemezdi! Jim'i ormanda adeta içgüdülerini takip ederek buldun ve gece boyunca müzikle, alkolle ve kahkahalarla eğlendiniz. Adeta geri dönmek istemediğin bu yolculukta, hayatta her şeyi çok da fazla ciddiye almamak gerektiğini bir kez daha öğrendin. Bir başka boyutta, bir başka hayatta yeniden buluşmak üzere de ayrıldınız. Ne deneyimdi ama!

Çıktığın yolculukta Heath Ledger'ı buldun!

Deli deliyi çeker, derler! Adeta kahkahaları takip ettin ve onun muzur gülümsemesini buldun! Heath Ledger, o alemde yine eğleniyor ve eğlendiriyordu. Onu izlemek bile senin için bir zevk oldu. İnsanın limitlerini, nasıl değişebileceğini ve istediği her şeyi olabileceğini öğrendin. Adeta bir film tadında harika bir gece geçirdin!

Çıktığın yolculukta Tupac'i buldun!

Adeta ışıltılı zekası, seni kendisine çekti. Kalbinin gösterdiği yolu takip ettin ve onu buldun! Gece boyunca dünyanın işleyişinden, olan olaylardan konuştunuz ve sen bu arada ona dair en gizemli sırrı dahi öğrendin! Bir efsaneyle tanışmış ve ondan tavsiyeler almış olarak da geri döndün. Belki sana çok kıymetli, kafiyeli birkaç cümle bile vermiştir! ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
323
178
63
49
17
17
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Atatürk ile karşılaşmak istedim bir an.

Narmin

Çıktığın yolculukta Heath Ledger'ı buldun!

Ennur Ceren Arslan

yaa keşke onu bulabilseydim bende ama marilyn monroe yi buldum

Çiğdem Pala

Ernesto Che Guevara