Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Tarot Kartlarına Göre İçinde Sakladığın En Gizli Duyguları Söylüyoruz!

etiket Seçtiğin Tarot Kartlarına Göre İçinde Sakladığın En Gizli Duyguları Söylüyoruz!

Derinlemesine düşünme, yalnızca hislerinle hareket et ve sırayla birer kart seç. İçinde yatan en gizli duyguları ve kimseye itiraf edemediğin hisleri sana söyleyeceğiz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kartları seçmeye başlamadan önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da söylersen bu iş tamam!

3. Kartlardan birini seç.

4. Kartlardan birini seç.

5. Kartlardan birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kartlardan birini seç.

7. Kartlardan birini seç.

8. Ve son olarak... Kader kartını seç bakalım!

Sonsuz mutluluk!

Sen içinde oldukça neşeli ve eğlenceli bir karakter barındırıyorsun. Bu pozitifliğin zaman zaman etrafındakilerin canını sıkabiliyor, çünkü onlar senin gibi en ufak şeyden mutlu olabilecek insanlar değiller. Sana güzel bir haberimiz var, bu ışıl ışıl karakterine yıldızlar da cevap verecek. Seni daha da keyifli günler bekliyor. Açık ol, kararsızlığı bırak ve içindeki mutlu insanı sıkıca kucakla. Dünyanın senin gibi insanlara ihtiyacı var!

Öfke!

Kalbinin derinliklerinde sakladığın ve kolay kolay kimseye göstermediğin karanlık bir tarafın var. Bazen öfken içinden taşacak gibi oluyor, kendine hakim olamıyorsun. Geçmişinde büyük bir haksızlığa uğramışsın ya da kalbini çok fena kırmışlar, orasını bilemiyoruz. Ama yıldızlar bize senin bu yönünün farkında olduğunu ve öfkeni tutkuya çevirebileceğini söylüyor. Her şeyi değiştirebilecek gücün var, tek yapman gereken enerjini doğru yöne aktarmak! Bir de geçmişin peşini bırak artık, kendinle ve seni üzenlerle barışırsan iç huzurunu bulacaksın…

Özgüven!

İçinde sonsuz bir güç ve özgüven taşıyorsun. Kartlar senin doğuştan bir lider olduğunu söylüyor. Kendini yaptığın işe adıyor, çok çalışıyor ve kazanmak için elinden geleni yapıyorsun. Seni durdurabilecek çok az şey var, çünkü sen hayatının amacını bulmuşsun. Yıldızlar da senin yükseleceğini ve istediğin başarıyı yakalayacağını söylüyor bilesin. Hadi bakalım, yola tam gaz devam!

Seyahat tutkusu!

Sen gezmek, görmek ve keşfetmek için yaratılmışsın. Hayat şartları seni sabit bir yerde kalmaya zorluyor olabilir ama içinde özgürlüğe aç bir insan yaşıyor. Şu an büyük adımlar atamıyor olabilirsin ama yapabileceğin ufak değişiklikler var. Yıldızlar senin yeni olan her şeyde mutluluğu yakalayacağını söylüyor. Bu yeni arkadaşlar, yeni hobiler ya da gideceğin yeni bir kafe bile olabilir… Tek yapman gereken kendine güvenmek ve yeni deneyimlere açık olmak!

Korku ve şüphe!

İçinde bir yerlerde ürkek bir çocuk var. Kendine güvenemediğin için hayatı hep ıskalamayı tercih ediyorsun. Yıldızlar da senin bu şüpheciliğine ve kendini değersiz hissediyor oluşuna dikkat çekiyor. Geçmişinde ne yaşadığını ve bu sorunların kaynağının ne olduğunu bilemiyoruz. Ancak sen özel ve çok değerli bir insansın. Kimsenin aksini düşünmesine müsaade etme. Başkalarının ne düşündüğünü bırak ve mutluluğun seni bulacağına inan. O zaman hayatın güzelliklerini fark edebileceksin.

Sevgi!

Senin o denli büyük ve şefkatli bir kalbin var ki, içine dünyaları sığdırırsın. Belki dışarıdan bakıldığında soğuk biri gibi görünüyorsun ama içinde kaynayan kocaman bir sevgi var. Zaten hayatına yön verecek kararları hep kalbinin sesini dinleyerek almışsın. Hassas ve kırılgansın, her zaman başkalarını düşünüyorsun. Ancak bunu bir zayıflık olarak düşünme, bu senin en büyük gücün. Belki şu an insanlar sendeki o yumuşacık kalbi görmüyorlar ama doğru kişilerle karşılaştığında hak ettiğin değeri göreceksin!

Bu testler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
406
183
73
60
26
22
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moondark

sonsuz mutluluk !

moondark

:)) sağol . "Ama" kelimesi kendinden öncekilerin anlamını yitirir.

Orhan Ulusoy

Sonsuz mutluluk!

Sevgi! Senin o denli büyük ve şefkatli bir kalbin var ki, içine dünyaları sığdırırsın. Belki dışarıdan bakıldığında soğuk biri gibi görünüyorsun ama içinde ... Devamını Gör