Görüş Bildir
Haberler
Aşkından Öldüğün İnsanın Bilinmeyenlerini Ortaya Çıkarıyoruz!

etiket Aşkından Öldüğün İnsanın Bilinmeyenlerini Ortaya Çıkarıyoruz!

Aburoski
28.10.2018 - 19:37

Sevdiğiniz, aşık olduğunuz insan hakkında her şeyi bildiğinize emin misiniz? Bizce pek emin olmayın çünkü herkesin kıyıda köşede küçük de olsa bilinmeyenleri vardır. Biz de bu bilinmeyenleri, senden gizlenenleri ortaya çıkarmak için karşındayız. 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim bakalım!

2. Yaşını da alalım!

3. İzdivaç programına katılsaydın kriterin para mı yoksa görünüş mü olurdu?

3. İzdivaç programına katılsaydın kriterin para mı yoksa görünüş mü olurdu?

4. Seni sevmeyen o alçağa Onedio aracılığıyla ne söylemek istersin?

5. Yeni evlendiğin insan büyük bir sırrını anlattı ve bu sır hiç hoşuna gitmedi. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayvana ya da herhangi bir eşyaya dönüşmen karşılığında ailen büyük bir servete sahip olacak. Hangisine dönüşürdün?

7. Hadi bakalım bize doğruyu söyle. Sevgilinin senden önce ilişki yaşadığı kişi gerçekten güzel/yakışıklı biri olsa kendinle karşılaştırma yapar mıydın?

8. Son olarak, bu güne kadar yaptığın aklına gelebilecek bütün iğrençlikleri puanla bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senden önceki sevgilisini aldattığını bilmeni istemiyor!

Verdiğin cevaplara göre aşkından öldüğün, yanıp kül olduğun insan senden önceki sevgililerini aldatmış. Genel olarak bu insanın sadık olamama gibi bir huyu var. Bütün ilişkileri bu özelliğinden dolayı bitmiş. Hiçbir ilişkisi rayında gitmemiş. Belki sen onu değiştirebilirsin. Sana bu durumu söylemek istemeyebilir. Belki de senin yanlış düşüncelere kapılmanı istemiyor ya da seni kaybetmek istemediği için bu bilinmeyenini sana anlatmıyor. Sen yine de bu durumdan ona bahsetme. Geçmişinde hayatındaki insanlara çok çektirmiş. Onların çok bedduasını almış vallahi. 

Bu seni de aldatacağı anlamına gelmiyor elbette ki. Bir süre onu göz hapsine alabilirsin. Davranışlarını süzebilirsin. Biraz gözü dışarıda olsa da seni çok seviyor. Seni aldatacak gibi de değil. Sen bu insanı değiştirebilirsin.

Hayatında kötü olaylar yaşadığını sana söylemek istemiyor!

Verdiğin cevaplara göre senin aşkından öldüğün insan geçmişinde çok büyük acılar yaşamış. Neler yaşadığını bilmiyoruz fakat onu derinden etkileyen bazı olaylar yaşamış. Sanki hayatına yeni bir sayfa açmış gibi kimseye bu durumdan bahsetmek istemiyor. O günleri pek hatırlamak istemiyor. Aslında senden gizlemek istemiyor fakat sana anlatmak için daha zamanın gelmediğini düşünüyor. Sen de pek geçmişiyle ilgili ona soru sorma ki hatırlamasın. O zaten zamanı gelince sana her şeyi anlatacak. 

Yaşananları öğrenip üzülmeni ya da ona acımanı istemiyor. İlişkinizin böyle daha iyi olduğunu düşünüyor. Zaten kendine yepyeni bir sayfa açmış. Çok fazla deşmenin de anlamı yok sanki...

En ufak şeye alındığını sana sezdirmek istemiyor!

Verdiğin cevaplara göre aşkından öldüğün insan en ufak şeye alınan biri ve kendisinin bu huyunu senin bilmeni istemiyor. Sana bu zamana kadar çok alındığı şeyler olmuş ama onu yargılamaman için sana sezdirmemiş. Onu çocuklukla suçlayacağından biraz korkuyor. Sen farkında olmadan kalbini biraz kırmışsın ve bu durum aklının bir köşesinde hep yer etmiş. 

Ona karşı daha dikkatli davranabilirsin ve sana alındığını hissettiğin andan itibaren gönlünü almak için uğraşmalısın. Aşık olduğun insanın senden sakladığı şey bundan ibaret. Melek gibi bir sevgilin var. Öpüp başına koymalısın vallahi. Sana alındığını bile sezdirmek istemeyen biri var hayatında çok şanslısın. Aranızda en ufak bir pürüz çıksın istemiyor. Vay be ne aşklar var...

Zevkleriyle ilgili gerçekleri sana söylemiyor!

Verdiğin cevaplara göre aşkından öldüğün insan gerçekten zevk aldığı şeyleri sana söylemiyor. Çünkü zamanında seni etkilemek, ortak noktalarda buluşmanızı sağlamak için senin zevklerine doğru yönelmiş. Yani anlayacağın seninle olmak için senin sevdiğin şeyleri o da seviyormuş gibi yapmış fakat aslında birçoğunu sevmiyor. Kendisini biraz farklı tanıtmış. Seninleyken seni kırmamak için sevmediği şeyleri yapmak zorunda kaldığı için biraz bunalıyor, rahatsız oluyor ama sana bu durumu belli etmiyor. 

Biraz onun isteklerini sorabilirsin. Belki sen sordukça açılır ve gerçekten ne istediğini, nelerden zevk aldığını söyler. Zira onun için bu durum işkenceden başka bir şey olmayacak. Kesinlikle ortak noktada buluşacağınız zevkleriniz vardır. Bunları keşfetmeye bakın!

Dünyanın en kıskanç insanı olduğunu senden saklıyor!

Verdiğin cevaplara göre aşkından öldüğün insan ciddi anlamda kıskanç biri ve bunu senden gayet profesyonelce saklıyor. Kıskanç insanlardan nefret ettiğin için bu durumu senden saklıyor. Kıskançlık nedeniyle aranız bozulsun istemiyor. Seni en ufak şeyden kıskanıyor. Belki de dünyanın en kıskanç insanı olabilir. Bizden demesi... Bunu gizlemesi ne kadar doğru bilmiyoruz fakat aslında içinde de kötü niyet yok. Aşık olduğun kişinin genel olarak kıskanma huyu var. Sadece sen değil, bütün sevdiklerini takıntılı derecede kıskanıyor. 

Bu zamana kadar sezdin mi bilmiyoruz ama eğer sezersen onunla mutlaka konuşmalısın. Çünkü içine ata ata patlayacak gibi. İleride kıskançlık nedeniyle çok sert tartışmalar yaşamamanız için onunla konuşmalısın.

Sinirli biri olduğunu bilmeni istemiyor!

Verdiğin cevaplara göre aşkından öldüğün insan her ne kadar sana tatlı, sakin görünse de aslında o sinirli bir insan. Bu zamana kadar her şeyi alttan aldığı için ve kendini ciddi anlamda kontrol edebildiği için sert tartışmalar yaşamamışsınız fakat senin olmadığın ortamlarda adeta canavara dönüşüyor. Onu sinirliyken gördüğünde gözlerine inanamayacaksın. Bir an önce oradan ayrılmak isteyeceksin. 

Neden sinirli yapıda bir insan olduğunu sana anlatmıyor bilmiyoruz ama bu sinirli halinin ilişkisine zarar vermesini istemiyor. Büyük ihtimalle bu nedenle de gizliyor. Seni sevmese zaten bu kadar kendisini kasacak durumun içine girmezdi. Bizce de bu sinir durumu aranızı bozmasın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
268
84
77
62
61
31
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Sinirli biri olduğunu bilmeni istemiyor

nazan

Sinirli biri olduğunu bilmeni istemiyor! ama ben farkettim :D

dogadgln8

Hayatında kötü olaylar yaşadığını sana söylemek istemiyor. :(