Görüş Bildir
Haberler
Yasak Aşk Dolu Sahneleriyle Müge Anlı'daki Üçlü İlişkileri Bile Sollayıp Erotizmde Çığır Açan Filmler

Yasak Aşk Dolu Sahneleriyle Müge Anlı'daki Üçlü İlişkileri Bile Sollayıp Erotizmde Çığır Açan Filmler

addictedmovie
19.12.2022 - 21:41 Son Güncelleme: 24.12.2022 - 18:42

'Bugün ne izlesem?' diyenler için tüm zamanların en iyi aldatma ve yasak aşk temalı filmlerini bir araya getirdik. 🔥 

Eğer, sizler de 'Tüm zamanların en iyi aldatma ve yasak aşk temalı filmleri neler?' diye merak ediyorsanız hadi gelin... Yasak aşk ve aldatma dolu sahneleriyle hem çokça tartışma yaratan hem de erotizm sınırlarını fazlasıyla zorlayan orgazm dolu film önerilerine hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Love (2015)

20. Love (2015)

IMDb: 6.1

Özet: Enter the Void'in ardından uzun süreli bir sessizliğe gömülen Gaspar Noe, nihayet dördüncü uzun metrajlı filmiyle izleyiciyi selamlıyor. Yönetmen, bir erkek ve iki genç kadının öyküsünü perdeye taşıyor...

Oyuncular: Aomi Muyock, Karl Glusman, Klara Kristin

Yönetmen: Gaspar Noé

19. Adore (2013)

19. Adore (2013)

IMDb: 6.2

Özet: Avustralya'nın doğu yakasında, okyanus kenarındaki bir kasabada yaşayan iki çocukluk arkadaşı Lil ve Roz, çocuklarıyla birlikte keyifli bir hayat yaşarlar. İki kadın, Ian ve Tom adlı oğullarını birlikte büyütür. Sörfçü olan Ian ve Tom da yakın arkadaş olurlar. Rüya gibi bir hayat yaşarlarken duygular devreye girer ve anneler, birbirlerinin oğullarıyla ilişki yaşamaya başlar.

Oyuncular: Naomi Watts, Robin Wright, Xavier Samuel

YönetmenAnne Fontaine

18. Anna Karenina (2012)

18. Anna Karenina (2012)

IMDb: 6.6

Özet: Yüksek bir sosyal konuma sahip Anna Karenina, erkek kardeşi Oblonsky’den evliliğini kurtarmasına yardım etmesine dair aldığı mektup üzerine Moskova’ya hareket eder. Yolculuk sırasında tanıştığı Kontes Vronsky’nin oğlu, subay Vronsky ile karşılaşır, aralarında bir çekim oluşur. Anna, St. Petersburg’a döndüğünde Vronsky de peşinden gelir. Başlayan tutkulu aşk, halk arasında skandal yaratır

Oyuncular: Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson

Yönetmen: Joe Wright

17. Unfaithful (2002)

17. Unfaithful (2002)

IMDb: 6.7

Özet: Yönetmen Adrian Lyne'nin bu erotik gerilim filmi tansiyonu tavan yapan yapımlardan biri. Edward, karısı Connie'nin kendisine yalan söylediğini fark ettiğinde bunun peşini asla bırakmaz ve her geçen gün yeni bir şey keşfeder. Karsının sadakatsizliğini keşfetmesi çok uzun sürmeyecektir.

Oyuncular: Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez

Yönetmen: Adrian Lyne

16. Jude (1996)

16. Jude (1996)

IMDb: 6.9

Özet: Sürekli bir şeyler öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen Jude Fawley, üniversite için bir kasabaya taşınır. Burada Sue ile tanışır. Jude, Sue'nun olmayı hayal ettiği insanın ete kemiğe bürünmüş hali olduğunu görür ve ondan etkilenir. İkili, zamanla yakınlaşmaya başlar. Dişlerini geçirecek yer arayan toplum ise akraba olan bu çiftin ilişkisinden rahatsız olur.

Oyuncular: Christopher Eccleston, Kate Winslet, Liam Cunningham

Yönetmen: Michael Winterbottom

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Suite Française (2014)

15. Suite Française (2014)

IMDb: 7.0

Özet: İkinci Dünya Savaşı, en şiddetli darbelerinden birini Fransa'ya vurur ve Almanlar Fransa'yı işgal eder. İşgal altındaki Fransızların evleri, Alman askerler tarafından keyfi şekilde kullanılır. Bu evlerden birinde, esir alınan babasından haber bekleyen genç ve güzel Lucile kalır. Alman askerlerden hiç haz etmeyen Lucile, bir süre sonra evinde kalan Bruno von Falk'a karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Lucile kendini geri çekmeye çalışsa da aynı hislere sahip Bruno'ya daha fazla karşı koyamaz.

Oyuncular: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie

Yönetmen: Saul Dibb

14. Dronningen (2019)

14. Dronningen (2019)

IMDb: 7.1

Özet: Pete ile evli olan Anne, kocasının önceki evliliğinden olan oğlu Gustav'ın yanlarına taşınmasıyla değişik duygular içerisine girer. Gustav sorunlu bir çocuk olsa da Anne'in ilgisini çekmeyi başarır. Pete'ten istediği ilgiyi göremeyen Anne, Gustav ile bir ilişki içerisine girer.

Oyuncular: Trine Dyrholm, Gustav Lindh, Magnus Krepper

Yönetmen: May el-Toukhy

13. Vicky Cristina Barcelona (2008)

13. Vicky Cristina Barcelona (2008)

IMDb: 7.1

Özet: Amerikalı Vicky ve Cristina İspanya’da bir yaz geçirirler ve gösterişli sanatçı ve onun güzel fakat dengesiz eski eşi ile tanışırlar. Vicky, evlenmek üzere olan muhafazakar bir kadındır. Cristina ise cinsel serüvenlere açık özgür ruhlu bir kadındır. Kaderleri kesişen üç insan arasında doğan aşk ilişkisi kaotik sonuçlar doğuracaktır.

Oyuncular: Rebecca Hall, Scarlett Johansson, Javier Bardem

Yönetmen: Woody Allen

12. Closer (2004)

12. Closer (2004)

IMDb: 7.2

Özet: Bir yazar olma hayali kuran gazeteci Dan, Alice'le tanıştıktan sonra onun hayatını kitap haline getirmeye karar verir. Kitabı tamamlayan Dan, kitabın kapağı için gittiği fotoğrafçıda Anna'ya aşık olur. Dan'in ilgisini karşılıksız bırakan Anna, Doktor Lary'le evlenir. Ancak Dan ve Anna arasındaki ilişki burada son bulmaz. Çarpık ilişkilerle dolu film, oyuncu kadrosuyla izleyiciyi büyülüyor.

Oyuncular: Natalie Portman, Jude Law, Clive Owen

Yönetmen: Mike Nichols

11. La Finestra di Fronte (2003)

11. La Finestra di Fronte (2003)

IMDb: 7.2

Özet: Sıradaki filmin yönetmeni Türk asıllı İtalyan Ferzan Özpetek. Muhasebeci olan Giovanna, mezarlıkta çalışan kocasının tekinsiz işler çevirdiğini düşünür. Bu sırada apartmana genç bir adam taşınır. Adamın hayatı hakkında fazla meraklı olan Giovanna, giderek kendini kaptırır ve onunla aşk yaşamaya başlar.

Oyuncular: Giovanna Mezzogiorno, Massimo Girotti, Raoul Bova

Yönetmen: Ferzan Özpetek

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Revolutionary Road (2008)

10. Revolutionary Road (2008)

IMDb: 7.3

Özet: Filmde, 1950’li yılların ortasında iki çocuklarıyla mutlu gözüken bir hayat yaşayan, ama konforlu bir yaşam elde edebilmek için göğüslenen baskılarla kendi gerçek arzuları arasında sıkışıp kalan, bir çiftin öyküsü anlatılıyor.

OyuncularLeonardo DiCaprio, Kate Winslet, Christopher Fitzgerald

Yönetmen: Sam Mendes

9. Üç Maymun (2008)

9. Üç Maymun (2008)

IMDb: 7.3

Özet: Yaklaşan genel seçimlere bir muhalefet partisinden aday olarak girecek iş adamı Servet, ıssız bir yolda trafik kazası yapar. Ölümle sonuçlanan kaza sırasında araçta bile olmayan şoförü Eyüp'e para verip yalan söyleterek ölümün sorumluluğunu almasını ister. Servet, kendisi yerine hapse giren Eyüp'ün karısı Hacer ile de ilişkiye girmeye başlayınca, olaylar sonunda bir aile dramına sebep olacak kadar karışır.

Oyuncular: Yavuz Bingöl, Hatice Aslan, Ahmet Rifat Sungar

YönetmenNuri Bilge Ceylan

8. The English Patient (1996)

8. The English Patient (1996)

IMDb: 7.4

Özet: İngiliz Hasta, En İyi Film Oscar'ı da dahil olmak üzere tam 9 Oscar ödülü kazanmıştı. Laszlo de Almasy, Afrika'nın haritasını çıkaran bir milliyetçi. İkinci Dünya Savaşı sırasında bir uçak kazası geçiren Almasy'nin bedeninde yanıklar oluşur. Hafızasını da kaybeden Almays ile Hemşire Hana ilgilenir. Eski bir manastırda kalan Almasy, yavaş yavaş karmaşayla dolu geçmişini hatırlamaya başlar.

Oyuncular: Ralph Fiennes, Juliette Binoche, Willem Dafoe

Yönetmen: Anthony Minghella

7. A Royal Affair (2012)

7. A Royal Affair (2012)

IMDb: 7.5

Özet: Akli dengesi yerinde olmayan Danimarka kralıyla evlendirilen İngiltere prensesi Caroline, kralla tanıştığında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Caroline, kralın tedavisiyle ilgilenen ve aynı zamanda kralın danışmanı olan bir kasaba doktoruna aşık olur. Kraliçe Caroline ve Doktor Johann arasındaki aşk, bir devrimin öncüsü olur.

Oyuncular: Alicia Vikander, Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaard

Yönetmen: Nikolaj Arcel

6. Little Children (2006)

6. Little Children (2006)

IMDb: 7.5

Özet: Üç dalda Oscar adayı olan film, farklı kişilerle evli olan Sarah ve Brad'i konu alıyor. Banliyö hayatının sıkıcılığından bıkan ikili, birbirlerine farklı duygular beslemeye başlar. Filmin başrolünde usta oyuncu Kate Winslet yer alıyor.

Oyuncular: Kate Winslet, Jennifer Connelly, Patrick Wilson

Yönetmen: Todd Field

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. The Bridges of Madison County (1995)

5. The Bridges of Madison County (1995)

IMDb: 7.6

Özet: Filmin başrollerinde dört Oscar'lı Clint Eastwood ve üç Oscar'lı Meryln Streep gibi Hollywood'un efsaneleşmiş isimleri yer alıyor. Robert isimli bir fotoğrafçı, Madison County'e köprü fotoğrafları çekmek için gelir. Burada tanıştığı evli ve çocuklu Francesca'ya aşık olur. Kocası ve çocukları kasaba dışındayken Robert'le birlikte olan Francesca, oldukça zor bir durumda kalır. Robert, kasabadan ayrılacağı sırada Francesca'ya onunla gelmesini teklif eder. Francesca, Robert'a aşık olsa da bir yandan ailesini düşünmeden edemez.

Oyuncular: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley

Yönetmen: Clint Eastwood

4. Y Tu Mamá También (2001)

4. Y Tu Mamá También (2001)

IMDb: 7.7

Özet: Julio ve Tenoch'un hayatı, yetişkinliğe doğru giden yolda mücadeleyle geçer. Bu en iyi iki arkadaş, kaygısız bir kadınla kısa bir kaçamak yaşayınca, hem birbirleriyle hem de çevreleriyle yeni bir bağ kurmaya başlarlar.

Oyuncular: Maribel Verdú, Gael García Bernal, Daniel Giménez Cacho

Yönetmen: Alfonso Cuarón

3. Bin-jip (2004)

3. Bin-jip (2004)

IMDb: 7.9

Özet: Tae-suk, evlerinden bir süre ayrı kalan insanları takip ederek onların bıraktığı boş evlerde bir süreliğine kalan bir adamdır. Bu ziyaretlerinden biri sırasında evde yalnız olmadığını fark eder...

Oyuncular: Seung-Yun Lee, Hee Jae, Hyuk-ho Kwon

Yönetmen: Kim Ki-duk

2. The Handmaiden (2016)

2. The Handmaiden (2016)

IMDb: 8.1

Özet: Hizmetçi filmi, bir dolandırıcı tarafından tutulan bir hizmetçinin hanımefendisine gizliden gizliden beslediği gizli aşkı konu alan bir yapım.

Oyuncular: Kim Min-hee, Ha Jung-woo, Cho Jin-woong

Yönetmen: Park Chan-wook

1. Gone Girl (2014)

1. Gone Girl (2014)

IMDb: 8.1

Özet: Amy ve Nick beş yıldır evlidir. Evlilik yıl dönümünde ortadan kaybolan Amy'den uzun süre haber alınamayınca polis Nick'ten şüphelenmeye başlar.

Oyuncular: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris

Yönetmen: David Fincher

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
11
9
8
8
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın