Görüş Bildir
Haberler
Erotizm İçeren Sahneleriyle Çokça Tartışma Yaratan Tüm Zamanların En Orgazm Dolu Filmleri

Erotizm İçeren Sahneleriyle Çokça Tartışma Yaratan Tüm Zamanların En Orgazm Dolu Filmleri

addictedmovie
05.12.2022 - 17:01 Son Güncelleme: 06.12.2022 - 10:10

'Bu gece ne izlesem?' diye dertli dertli düşünenlerin derdine derman olmaya geldik. Tüm zamanların orgazm ile dolu birbirinden erotik filmlerini sizler için bir araya getirdik. 🔥

Eğer, sizler de 'Tüm zamanların en erotik filmleri neler?' diye merak ediyorsanız sizi listemize doğru alalım...

Hadi gelin, cinsellik ve erotizm içeren sahneleriyle sinema dünyasına damgasını vuran ve çokça konuşulan en orgazm dolu filmlere hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Sharp Stick (2022)

21. Sharp Stick (2022)

IMDb

Özet: Lena Dunham'ın yazarı, yönetmeni ve oyuncusu olduğu Sharp Stick filminin geçtiğimiz gün çekimleri tamamlanmıştı. Kadrosunun neredeyse tamamı kadın oyunculardan oluşan Sharp Stick, kadın cinselliğine ve iç dünyasına odaklanan bir film.

Oyuncular: Kristine Froseth, Jon Bernthal, Luka Sabbat

Yönetmen: Lena Dunham

20. Fifty Shades Darker (2017)

20. Fifty Shades Darker (2017)

IMDb

Özet: Christian Grey ve Anastasia Steele çiftinin toksik ve kaotik bir ilişkisi vardır. İkisi aralarında bir güven inşa etmeye çalışır ancak Christian'ın geçmişinden gelen gölgeli figürler onların gelecek umutlarını yok etmeye kararlıdır.

Oyuncular: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson

Yönetmen: James Foley

19. 365 Days: This Day (2022)

19. 365 Days: This Day (2022)

IMDb

Özet: Başrollerinde Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna'ın yer aldığı '365 Days: This Day' filmi '365 Days' filminin devamı. Laura ve Massimo, tutku dolu bir aşk yaşayan bir çifttir ancak onların ilişkileri, Massimo'nun aile bağları ve ne pahasına olursa olsun onun kalbini ve güvenini kazanmak için Laura'nın hayatına giren gizemli bir adam yüzünden karmaşıklaşır.

Oyuncular: Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna

Yönetmen: Barbara Bialowas

18. 365 Days (2020)

18. 365 Days (2020)

IMDb

Özet: Sicilya Mafya ailesinin bir üyesi olan genç ve yakışıklı Massimo Torricelli, bir gezi sırasında Laura ile tanışır. Massimo, Laura’nın kendisine aşık olması için ona 365 gün süre verir.

Oyuncular: Anna Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronislaw Wroclawski

Yönetmen: Barbara Bialowas, Tomasz Mandes

17. Sleeping Beauty (2011)

17. Sleeping Beauty (2011)

IMDb: 5.3

Özet: Genç ve güzel bir üniversite öğrencisi olan Lucy, güzellik, cazibe ve erotizmin iç içe geçtiği saklı bir dünyanın kapılarını aralar... Burada onu cinselliğin karanlık sularında yüzen modern bir peri masalı beklemektedir.

Oyuncular: Emily Browning, Rachael Blake, Ewen Leslie

Yönetmen: Julia Leigh

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Love (2015)

16. Love (2015)

IMDb: 6.1

Özet: Aşkı erotik bir melodrama olarak ifade eden bu film, buram buram erotizm kokan ilişkileri olan bir erkek ve iki genç kadının hikayesini konu ediniyor.

Oyuncular: Aomi Muyock, Karl Glusman, Klara Kristin

Yönetmen: Gaspar Noé

15. Pleasure (2022)

15. Pleasure (2022)

IMDb: 6.4

Özet: Pleasure çarpıcı senaryosuyla 2022'nin en iddialı erotik filmlerinden biri. Film, Amerikan sinemasının öteki yüzü olan porno endüstrisinin sarsıcı ve gerçekçi tarafını gün yüzüne çıkarıyor.

Oyuncular: Sofia Kappel, Zelda Morrison, Evelyn Claire

Yönetmen: Ninja Thyberg

14. The Housemaid (2010)

14. The Housemaid (2010)

IMDb: 6.4

Özet: Dul olan Eun-yi , zengin bir ailenin evinde hizmetçi olarak işe başlar. Bir müddet sonra ev sahibi Hoon, ondan istifade ederek onu hamile bırakır. Aile büyüğü olan annenin de durumu öğrenmesi ile Eun-yi ev içerisindeki iktidar mücadelesinin arasında ezilmeye başlar. Ne bebeğini doğurmasına ne de gitmesine izin verilmeyince psikolojisi bozulur ve çözümler aramaya başlar. 

Oyuncular: Jeon Do-yeon, Lee Jung-jae, Youn Yuh-jung

Yönetmen: Im Sang-soo

13. X (2022)

13. X (2022)

IMDb: 6.6

Özet: Mia Goth'ın başrolde olduğu bir Ti West filmiyle başlıyoruz. X, hayalleri olan bir grup gencin yetişkin filmi çekmek için Teksas'a gitmesini ve orada başlarına gelen birtakım korkunç olayların hikayesini konu ediniyor.

Oyuncular: Mia Goth, Jenna Ortega, Brittany Snow

Yönetmen: Ti West

12. Nymphomaniac 1-2 (2013)

12. Nymphomaniac 1-2 (2013)

IMDb: 6.9

Özet: Nemfomanyak bir kadın olan Joe'yu merkeze alan film, baş karakterinin doğumundan 50 yaşına kadar olan hayatına, özellikle de cinsel serüvenlerine odaklanıyor. Soğuk bir kış gecesi yakışıklı bir bekar olan Seligman, yolda dövülmüş halde Joe'yu bulur. Onu evine getirip, yaralarını sarar. Joe bu adamın evinde dinlenirken kendi hikayesini de anlatmaya başlar...

Oyuncular: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin

Yönetmen: Lars von Trier

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Basic Instinct (1992)

11. Basic Instinct (1992)

IMDb: 6.9

Özet: Suç romanı yazarı Catherine Tramell, bir rock yıldızının acımasız ölümünün baş şüphelisidir. Catherine, dedektif Nick Curran tarafından yoğun bir sorguya alınır. Bir süre sonra bu cinayetle bağlantılı ölümler meydana geldikçe dava daha da karmaşık bir hal alır. 

Oyuncular: Michael Douglas, Sharon Stone, George Dzundza

Yönetmen: Paul Verhoeven

10. Secretary (2002)

10. Secretary (2002)

IMDb: 7.0

Özet: Lee Holloway, yirmili yaşlarında akıllı ve kurnaz bir kadındır. Akıl hastanesinde geçirdiği kısa bir sürenin ardından Florida’ya döner. Kendinden ve bunaltıcı çocukluğundan biraz uzaklaşmak için liseden, çalışkan bir öğrenci olan arkadaşı ile takılmaya başlar ve aynı zamanda da bir hukuk firmasında sekreter olarak işe başlar. Çok geçmeden patronu Bay Grey’e saplantılı bir tutku duymaya başlar. Aralarındaki tuhaf ilişki süresince Lee, en derin özlemlerini mazoşizm boyutlarına kadar takip eder. Ta ki kendisini doğrulayana dek...

Oyuncular: James Spader, Maggie Gyllenhaal, Jeremy Davies

Yönetmen: Steven Shainberg

9. Carol (2015)

9. Carol (2015)

IMDb: 7.2

Özet: Orta yaşının güzelliğini süren Carol; 1950’lilerin New York’unda pek çok Amerikalı kadının imreneceği bir hayat sürmektedir; sosyetenin tanınmış, zengin isimlerinden. Evli olmasına rağmen kocasından boşanmak ister ve kızının velayetini alabilmek için savaş vermektedir. Therese henüz yolun başında genç bir kadındır. Bir butikte mağaza görevlisi olarak çalışmakta, günlerini sıradan bir şekilde doldururken, bu koca şehirde kimliğini aramaktadır. Bu iki farklı dünyaya ait kadının, Carol ve Therese’nin yolları Manhattan semtinin bu lüks butiğinde kesişir. Carol, Therese’yi görür görmez genç kadının güzelliğinden etkilenir.

Oyuncular: Cate Blanchett, Rooney Mara, Sarah Paulson

Yönetmen: Todd Haynes

8. Shame (2011)

8. Shame (2011)

IMDb: 7.2

Oyuncular: Film, seks bağımlısı bir adamın özenle yaşadığı özel hayatının, kız kardeşinin evine süresiz olarak gelip kalmasıyla alt üst oluşunu anlatıyor.

Oyuncular: Michael Fassbender, Carey Mulligan, James Badge Dale

Yönetmen: Steve McQueen

7. The Dreamers (2003)

7. The Dreamers (2003)

IMDb: 7.2

Özet: Mayıs 1968'de Paris'te gerçekleşen öğrenci isyanları yalnızca üç gencin umrunda değildir: Matthew adında Amerikalı bir değişim öğrencisi ve ikizler Théo ve Isabelle. İkizlerin bohem ebeveynleri bir aylığına gittiğinde, Matthew'ı evlerine çağırırlar. Üçü bir süre kendi fantezilerinde kaybolacaktır.

Oyuncular: Michael Pitt, Louis Garrel, Eva Green

Yönetmen: Bernardo Bertolucci

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Irréversible (2002)

6. Irréversible (2002)

IMDb: 7.4

Özet: Bir tecavüzcünün kurbanı olan bir kadın, sevgilisiyle birlikte adaleti kendi elleriyle sağlamaya çalışır.

Oyuncular: Monica Bellucci, Vincent Cassel, Albert Dupontel

Yönetmen: Gaspar Noé

5. Eyes Wide Shut (1999)

5. Eyes Wide Shut (1999)

IMDb: 7.4

Özet: Stanley Kubrick’in filminde kıskançlığın yıkıcı zararları filmin esas konusunu oluşturuyor. O zamanlar gerçek hayatta da evli olan Tom Cruise ve Nicole Kidman New York’ta Bill ve Alice adında evli bir burjuva çiftini canlandırıyor. Alice başka bir adamla ilgili cinsel fantezisini anlatana kadar Bill dertsiz tasasız bir yaşam sürer. Fakat o andan sonra işler karmaşık hale gelir. Şu bilgiyi de vermeden geçmeyelim; Kubrick final bölümünü kurguladıktan 6 gün sonra vefat eder, Cruise ve Kidman da 2 yıldan kısa bir süre içinde boşanır. 

Oyuncular: Tom Cruise, Nicole Kidman, Sydney Pollack, Madison Eginton, Leelee Sobieski, Marie Richardson

Yönetmen: Stanley Kubrick

4. Malèna (2000)

4. Malèna (2000)

IMDb: 7.5

Özet: Uluslar arasındaki siyasi çıkmaz dünyayı büyük bir savaşa sürüklemektedir. Bu dünyada gençliğini yakalamaya çalışan bir çocuk, kasabaya gelen genç ve güzel bir kadın olan Malena'nın etkisi altında kalır.

Oyuncular: Monica Bellucci, Giuseppe Sulfaro, Luciano Federico

Yönetmen: Giuseppe Tornatore

3. Se, Jie (2007)

3. Se, Jie (2007)

IMDb: 7.6

Özet: Savaşın her yeri talan ettiği bir dönemde bir ülkenin hali duman olsa da kişisel boyutta duygusal dünyaların da ayrı ayrı hırpalanması göz ardı edilemez. Mr Yee, Şangay’da önemli bir politikacıdır ve İkinci Dünya Savaşı sürerken zor zamanlar yaşamaktadır. Öte yanda duygusal dünyası da buna paralel iniş çıkışlar sergiler. Karısının bir arkadaşı ile şehvet dolu bir hikayenin içindedir. Şimdi gerçek bir ruletin oynanma zamanıdır. Cinayet ise aşkı tanımlayacak unsurlardan biri olacaktır.

Oyuncular: Tony Chiu-Wai Leung, Tang Wei, Joan Chen

Yönetmen: Ang Lee

2. Call Me by Your Name (2017)

2. Call Me by Your Name (2017)

IMDb: 7.9

Özet: 80'ler İtalya'sında 17 yaşındaki bir öğrenciyle babasının araştırma yardımcısı arasında bir aşk başlar. 

Oyuncular: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg

Yönetmen: Luca Guadagnino

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ah-ga-ssi (2016)

1. Ah-ga-ssi (2016)

IMDb: 8.1

Özet: 'Ah-ga-ssi' filmi, 1930'lu yıllarda geçiyor. Film, bir dolandırıcının kiraladığı hizmetçinin, hanımefendisine gizliden gizliye duyduğu aşkı ve ona beslediği tutkulu hazzı konu ediniyor.

Oyuncular: Kim Min-hee, Ha Jung-woo, Cho Jin-woong

Yönetmen: Park Chan-wook

İlginizi çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
39
22
18
15
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Şu eyes wide shut erotik film kategorisine ekleyip durmayın artık küfür edecem iki sahne gördünüz diye

ömer

Katlanıyoruz işte mecburen görüyoruz 😅

lrriversible konuyla o kadar ilgisiz ki. İzlemediğinizden eminim sayın editör. Ağır şiddet içeren, izlemesi zor bir film. Kadın karakter de intikamını kendis... Devamını Gör

güney Bati

Bir tek basic instingt izlemiş olan ben aydınlandım 😂