Görüş Bildir
Haberler
Erotizmden Cayır Cayır Yanmak İsteyenler Buraya! Libidonuzu Anında Yükseltecek Erotik Gerilim Film Önerileri

Erotizmden Cayır Cayır Yanmak İsteyenler Buraya! Libidonuzu Anında Yükseltecek Erotik Gerilim Film Önerileri

Nafakaaa
23.07.2022 - 13:25

Gerilim filmi izlerken aynı zamanda içinde erotizm dokunuşlarının da olmasını seviyor musunuz? O zaman erotik gerilim filmleri tam size göre! İşte sizin için libidonuzu yükseltecek erotik gerilim film önerileri... 👇

Kaynak: https://murder-mayhem.com/erotic-thri...
İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Deep Water (2022)

25. Deep Water (2022)

Özet: Ben Affleck ve Ana de Armas'ın başrollerini paylaştığı ve Adrian Lyne'nin yönettiği, Patricia Highsmith'in eşsiz romanından uyarlanan Deep Water, bizi Vic ve Melinda’nın kusursuz evliliğinin içine ve oynadıkları tehlikeli akıl oyunlarını ve tüm bunlara kapılan insanlara ne olacağını göstermeye çekiyor. Tabii tüm bunlar olurken Ben Affleck ve Ana de Armas’ın muhteşem erotizm sahneleri de hepimizi heyecanlandırıyor. 

Oyuncular: Ben Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts

Yönetmen:  Adrian Lyne

24. Gone Girl (2014)

24. Gone Girl (2014)

Özet: Angelina Jolie’nin canlandırdığı Julia, sahte kocasıyla geçirdiği zaman ilerledikçe, ona karşı hisler beslemeye başlar ve yeni hayatı ile eski sadist aşkı arasında bir karar vermek zorundadır. Angelina ve Antonio’nun muhteşem kimyaları ve olayların ilerleyişi izleyenlerini büyülüyor. 

Oyuncular: Antonio Banderas, Angelina Jolie, Thomas Jane

Yönetmen:  Michael Cristofer

23. Crimes of Passion (1984)

23. Crimes of Passion (1984)

Özet: Film, gündüz moda tasarımcısı, gece ise hayat kadını olan gizemli bir kadının evli iki çocuk babası ve cinsel duyguları bastırılmış bir din adamı tarafından takip edilmesini konu alıyor. 

Oyuncular:  Kathleen Turner, Anthony Perkins, Bruce Davison

Yönetmen: Ken Russell

22. Crash (1996)

22. Crash (1996)

Özet: Belki de tüm zamanların en tartışmalı erotik gerilim filmlerinden biri Crash... Ünlü yapımcı David Cronenberg tarafından yönetilen filmde, Spader'ın canlandırdığı bir televizyon yapımcısı, araba çarpışmalarını izleyip tahrik olan bir grup insanla ilgileniyor. Film, konusu ve erotik sahneleri nedeniyle birçok ülkede yasaklanmıştır ve hatta Amerika'da da vizyona girmesi birkaç ay ertelenmiştir.

Oyuncular: James Spader, Holly Hunter, Elias Koteas

Yönetmen: David Cronenberg

21. The Hunger (1983)

21. The Hunger (1983)

Özet: Bu muhteşem vampir romantizminde Catherine Deneuve’ün ölümsüz vampir Miriam canlandırmasıyla 1980’lerin ihtişamı gözler önüne seriliyor. David Bowie Miriam'ın sevgilisi John olarak oldukça önemli bir rolle karşımıza çıkıyor. John ve Miriam yaşlanma konusunda uzman olan Doktor Sarah Roberts'tan yardım ister. Miriam ilk başta Sarah'yı potansiyel bir kurban olarak gözüne kestirmesine rağmen sonra ona karşı sempati duymaya başlar. Tabii tüm bunlar, içinde David Bowie’nin de olduğu bir vampir aşk üçgeninden daha ateşli olamaz. 

Oyuncular: Catherine Deneuve, David Bowie, Susan Sarandon, Howard Blake, Fred Yockers, Willem Dafoe

Yönetmen:  Tony Scott

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Wild Things (1998)

20. Wild Things (1998)

Özet: Erotik gerilim filmlerinin trend olduğu zamanda genelde yetişkinler için içerikler üretilmesine rağmen Wild Things’in izleyici kitlesi gençlerdi. İki kız öğrenci danışman öğretmenlerini tecavüzle suçlar, fakat suçlamaların peşine düşen dedektif Kevin Bacon, olayın bundan çok daha fazlası olduğundan şüphelenir. 

Oyuncular:  Kevin Bacon, Neve Campbell, Matt Dillon

Yönetmen: John McNaughton

19. A Perfect Murder (1998)

19. A Perfect Murder (1998)

Özet: Steven Taylor (Michael Douglas), genç ve güzel karısı Emily'nin (Gwyneth Paltrow) kendisini aldattığını öğrenir ama onu aldatılmasındna daha çok ilgilendiren şey, onun zamansız ölümünden kar gütme umududur. Milyarder olan karısını öldürmesi için sevgilisi David'i (Viggo Mortensen) tutar.

Oyuncular: Michael Douglas, Gwyneth Paltrow, Viggo Mortensen

Yönetmen: Andrew Davis

18. Unfatithful (2002)

18. Unfatithful (2002)

Özet: Başrollerini Richard Gere ve Diane Lane'in paylaştığı bu erotik gerilim filmi kendi türünde IMDb’den iyi puan almış bir diğer filmimiz... Evlilikleri pek de normal gitmeyen çiftimizden Connie, Fransız bir kitapçı olan Paul ile karşılaşır ve onunla oldukça ateşli bir ilişkiye başlar. Gere'in canlandırdığı Ed ise hemen şüphelenir ve Connie’nin ihanetine duyduğu öfke bazı ağır sonuçlar doğurur.

Yönetmen:  Adrian Lyne

Oyuncular: Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez

17. Swimming Pool (2003)

17. Swimming Pool (2003)

Özet: Muhteşem Fransız oyuncu Charlotte Rampling'in canlandırdığı İngiliz polisiye yazarı Sarah Morton, kendisine ilham gelmesi için yayıncısının evinde inzivaya çekilmeyi planlar. Fakat Julie adında balıketli genç bir kadın yayıncının kızı olduğunu iddia eder… Serüven, iki kadın arasındaki flört ve rekabetle devam eder.

Oyuncular: Charlotte Rampling, Ludivine Sagnier, Jean-Marie Lamour, Charles Dance, Mireille Mossé

Yönetmen: François Ozon

16. Stroker (2013)

16. Stroker (2013)

Özet: Oldboy'un yönetmeni Park Chan-wook'un yönetmenliğini yaptığı Stoker bir kız, annesi ve eşinden ayrı yaşayan amcası arasında geçiyor. India'nın çok sevdiği babasının ani ölümüyle beraber uzun süredir kayıp olan amcası Charlie ortaya çıkar. Pek de bir süre geçmeden Charlie, India’ya diğer insanlardan farklı olduğunu gösterir. India kendisini amcasına yakın hisseder ama annesine karşı niyetleri konusunda aklında soru işaretleri vardır. Fakat India ile Charlie arasındaki cinsel çekim buza bile alev aldıracak cinstendir.

Oyuncular: Mia Wasikowska, Nicole Kidman, Matthew Goode, Lucas Till, Alden Ehrenreich, Dermot Mulroney

Yönetmen:  Park Chan-wook

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Stranger by the Lake (2013)

15. Stranger by the Lake (2013)

Özet: Fransız gerilim filmi olan Stranger by the Lake filminde bolca cinsellik ve romantizm unsurları da yer alıyor. Franck ve arkadaşı Henri ağaçların arasındaki bir göle gider. Franck Michel’la tanışır tanışmaz ona delicesine şehvet duyar, Michel da ona karşı boş değildir. Fakat Franck, Michel'ın bir adamı boğarak öldürdüğünü görür ve işler karışır. Sevdiğinin bir katil olduğunu bilmek ilişkilerini sona erdirecek mi? Yoksa Franck arzusunu kenara bırakamayıp yoluna devam mı edecek ?

Oyuncular: Alain Guiraudie, Pierre Deladonchamps, Christophe Paou, Patrick d'Assumçao, Jérôme Chappatte, Mathieu Vervisch

Yönetmen: Alain Guiraudie

14. Sea of Love (1989)

14. Sea of Love (1989)

Özet: Sea Of Love kurbanlarını seçmek için Lonely Hearts gazetesini kullanan bir seri katilin izini süren Al Pacino’nun canlandırdığı bir dedektifi konu alıyor. Gazeteye kendisi için kişisel bir reklam koyarak onu yakalamaya karar verir fakat sonunda Ellen Barkin'in oynadığı baş şüpheli durumuna düşer. Sea Of Love’da başroller arasındaki tensel çekime odaklanmak yerine romantik kimyaya vurgu yaparak izleyiciyi kendine çekiyor.

Oyuncular: Al Pacino, Ellen Barkin, John Goodman

Yönetmen: Harold Becker

13. Body Double (1984)

13. Body Double (1984)

Özet: Oyuncu olan Jake, kız arkadaşı onu aldatınca taşınmak zorunda kalır. Fakat Jake taşındıktan sonra her gece pencerenin önünde soyunan esmer komşusuna takıntılı hale gelir. Sürekli onu izler ve onu 'korumaya' çalışır, fakat bir cinayete bulaşır. 

Oyuncular: Craig Wasson, Melanie Griffith, Gregg Henry

Yönetmen: Brian De Palma

12. Fatal Attraction (1987)

12. Fatal Attraction (1987)

Özet: Güzel bir aileye sahip başarılı bir avukat olan Dan Gallagher, tek seferlik cinsel bir birliktelik yaşamak için yanlış kadını seçer. Bu film 1980'lerin ve 1990'ların en ateşli adamlarından biri olarak tanınan Michael Douglas'ın cazibesine cazibe katmıştır. Deli Alex'i oynayan Glenn Close ve Douglas arasındaki erotizm sahneleri kendi türü içinde oldukça başarılıdır.

Oyuncular: Michael Douglas, Glenn Close, Anne Archer

Yönetmen:  Adrian Lyne

11. Basic Instinct (1992)

11. Basic Instinct (1992)

Özet: Sharon Stone'un Catherine Tramell rolündeki müthiş performansı onu bir gecede sansasyon haline getirir ve tüm zamanların en ateşli film yıldızlarından biri yapar. Film boyunca, erotik gerilim filmlerinin tartışmasız kralı Michael Douglas ile Stone arasındaki muhteşem ten uyumu ve kimya gözler önüne seriliyor.

Oyuncular: Sharon Stone, Michael Douglas, Jeanne Tripplehorn, George Dzundza 

Yönetmen:  Paul Verhoeven

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. The Last Seduction (1994)

10. The Last Seduction (1994)

Özet: Linda Fiorentino'nun canlandırdığı alımlı ve güzel Bridget, kocasından uyuşturucu paralarını çaldıktan sonra Chicago'ya kaçar ve peşine düşen kocasını öldürmesi düşüncesiyle bir adamı baştan çıkarıp ağına düşürür. 

Oyuncular: Linda Fiorentino, Peter Berg, Bill Pullman

Yönetmen:  John Dahl

9. Dressed to Kill (1980)

9. Dressed to Kill (1980)

Özet:  Başrolde Michael Caine'in yer aldığı filmde bir kadın, bir psikiyatri hastasının gizemli sarışın bir kadın tarafından öldürdüğünü görür ve kendisinin de katilin bir sonraki hedefi olduğunu anlar. Ayrıca film, kadın düşmanlığı ve transfobik unsurlar bulundurmasıyla da tartışmalı bir film... 

Oyuncular: Michael Caine, Angie Dickinson, Nancy Allen

Yönetmen:  Brian De Palma

8. Elle (2016)

8. Elle (2016)

Özet: Yönetmen Paul Verhoeven, belki de Fransa'nın en çok sevilen oyuncusu Isabelle Huppert'in başrolde olduğu 2016'nın en tartışmalı filmlerinden birisiyle sinemalara döndü. Huppert, bir gece evinde cinsel saldırıya uğrayan bir oyun şirketinin sahibi Michèle'i canlandırıyor. Michèle, tekrar bir cinsel saldırıya uğrama korkusuyla hayatını değiştirmek yerine işe gitmeye, erkeklerle flört etmeye ve annesinden kaçmaya devam eder. Michèle ona cinsel saldırıda bulunan kişinin kim olduğunu öğrendikten sonra, film daha da karmaşık bir hale gelir.

Oyuncular:  Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny

Yönetmen:  Paul Verhoeven

7. Bound (1996)

7. Bound (1996)

Özet: Filmde Jennifer Tilly ve Gina Gershon, aşık ve mafya parası çalmaya karar veren iki kadını canlandırıyor. Bound'u aşırı derecede ateşli bir film yapan şey Gershon ve Tilly arasındaki çekim aslında. Wachowski'ler erotizm sahneleri için feminist bir yazar ve cinsel eğitimci Susie Bright'ı tutmuş ve Bound'u piyasadaki en 'gerçek' erotik gerilim filmlerinden biri haline getirmiş.

Oyuncular: Jennifer Tilly, Gina Gershon, Joe Pantoliano

Yönetmen:  Lana Wachowski, Lilly Wachowski

6. Body Heat (1981)

6. Body Heat (1981)

Özet: Raymond Chandler'ın “Double Indemnity” romanından ilham alınarak yazılan Body Heat, bazıları için şimdiye kadar yapılmış en ateşli film. Ned ve Matty birbirlerine duydukları şiddetli arzudan güç alan bir ilişkiye başlarlar. Matty zengin bir iş adamıyla evlidir ve Ned ile birlikte eşinin varlığını miras alabilmek için bir cinayet planı yaparlar. İşler Ned açısından tam olarak planlandığı gibi gitmez ama Matty ile cinsel birliktelikleri oldukça heyecanlı ilerler. 

Oyuncular: William Hurt, Kathleen Turner, Richard Crenna, Mickey Rourke

Yönetmen: Lawrence Kasdan

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Eyes Wide Shut (1999)

5. Eyes Wide Shut (1999)

Özet: Stanley Kubrick’in filminde kıskançlığın yıkıcı zararları filmin esas konusunu oluşturuyor. O zamanlar gerçek hayatta da evli olan Tom Cruise ve Nicole Kidman New York’ta Bill ve Alice adında evli bir burjuva çiftini canlandırıyor. Alice başka bir adamla ilgili cinsel fantezisini anlatana kadar Bill dertsiz tasasız bir yaşam sürer. Fakat o andan sonra işler karmaşık hale gelir. Şu bilgiyi de vermeden geçmeyelim; Kubrick final bölümünü kurguladıktan 6 gün sonra vefat eder, Cruise ve Kidman da 2 yıldan kısa bir süre içinde boşanır. 

Oyuncular:  Tom Cruise, Nicole Kidman, Sydney Pollack, Madison Eginton, Leelee Sobieski, Marie Richardson

Yönetmen: Stanley Kubrick

4. La piel que habito (2011)

4. La piel que habito (2011)

Özet: Antonio Banderas’ın canlandırdığı yetenekli bir plastik cerrah olan Dr. Robert Ledgard, sevgili karısı bir trafik kazasında korkunç şekilde yandığı için hayatını yanık hastalarının hayatlarını kurtarabilecek yeni bir cilt geliştirme bulmaya adar. Ledgard 12 yılın sonunda vücudu koruyan ama yine de hislere duyarlı bir deri geliştirir. Marisa Paredes’in canlandırdığı doktorun hizmetlisinin de yardımıyla Ledgard, bu keşfini doktor konağında tutsak olan Vera üzerinde test eder.

Oyuncular:  Antonio Banderas, Elena Anaya, Jan Cornet

Yönetmen:  Pedro Almodóvar

3. Blue Velvet (1986)

3. Blue Velvet (1986)

Özet: Bir tarlada kopmuş bir insan kulağı bulunur. Soruşturma yapan genç adam gece kulübünde şarkı söyleyen gizemli ve güzel kadını araştırır ve bu da onu çocuğunu kaçıran bir grup psikopat suçluya yönlendirir.

Oyuncular: Isabella Rossellini, Kyle MacLachlan, Dennis Hopper

Yönetmen: David Lynch

2. Mulholland Dr. (2001)

2. Mulholland Dr. (2001)

Özet: Mulholland kavşağında yaşanan trafik kazasından sonra hafızasını kaybetmiş bir kadınla beraber başka bir kadının bilinç ve bilinçaltı birbirlerine karışır. En büyük hayali Hollywood'da ünlü bir oyuncu olmak olan kadın, Los Angeles'ta Hollywood'dan gelecek cevapları arar.

Oyuncular: Naomi Watts, Laura Harring, Justin Theroux

Yönetmen:  David Lynch

1. The Handmaiden (2016)

1. The Handmaiden (2016)

Özet: Park Chan-wook’un diğer bir nefes kesici yapımı ise The Handmaiden... Filmde bol bol korku, manipülasyon, erotizm ve romantizm unsurları bulunuyor. “Fingersmith”ten uyarlanan The Handmaiden, Viktorya dönemi İngiltere masalının Kore sömürge dönemine aktarım filmidir. Japon işgali altındaki Kore'de, aslında bir dolandırıcı olan Sook-hee bir Kont tarafından işe alınır. Kont, ondan bir Japon varisi olan Leydi Hideko'nun hizmetçisi olarak işe başlamasını ister ama aslında amacı hizmetçi olması değil varisi onunla evlenmeye ikna etmektir. Fakat Sook-hee, Leydi Hideko'nun kendisine doğru çekildiğini fark eder, ayrıca Leydi ahlaksız amcasının baskıları altında yaşıyordur. İki kadının cinsel birlikteliği filmi heyecan verici ve erotik bir hale getirir.

Oyuncular:  Kim Min-hee, Ha Jung-woo, Cho Jin-woong

Yönetmen:  Park Chan-wook

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
monero sharwama

<a rel="dofollow" href="https://gamefowlrooster.com/?product=ginn-grey-toppy">Ginn Grey Toppy </a> <a rel="dofollow" href="https://gamefowlroo... Devamını Gör

monero sharwama

<a rel="dofollow" href="https://stiiizypodofficial.com/?product=black-truffle-2g-blunt"> black truffle </a> <a rel="dofollow" href="https://st... Devamını Gör