Görüş Bildir
Haberler
Vay Babam Vay! Yakından Takip Ettiğimiz Ünlülerin Mal Varlıkları Sizin de Çenenizi Yoracak!

etiket Vay Babam Vay! Yakından Takip Ettiğimiz Ünlülerin Mal Varlıkları Sizin de Çenenizi Yoracak!

Serngl
04.12.2019 - 14:51

Züğürt çenemiz yine yoruldu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ağanın eli tutulmaz, o yüzden Acun Ilıcalı ile başlayalım.

1. Ağanın eli tutulmaz, o yüzden Acun Ilıcalı ile başlayalım.

Hangi birini sayalım bilmiyoruz, zaten bütün mal varlığını da bilmiyoruz kendisinin takdir edersiniz ki. Ama bildiklerimiz bize yeter, o kadarını söyleyelim! Vergi rekortmenleri listesinde de adını gördüğümüz Acun Ilıcalı'nın bir adet uzun menzilli uçuş yapabilen Challenger 605'i var. Amerika, Türkiye ve Dominik'te olmak üzere 3 tane de sürat teknesi olan Ilıcalı'nın, 12 tane motoru, 2 tane de yatı var. Bunlar yalnızca kendisinin sürat tutkusunu tatmin eden ve tabii ulaşımını sağlayan mal varlıkları. Ilıcalı geçtiğimiz aylarda da Alaçatı'dan arsa satın alıp, üzerine yaklaşık değeri 15 milyon TL olan bir villa inşa ettirmişti. Bunun dışındaki gayrimenkullerini vs. saymaya havsalamız yetmedi bizim...

2. Cem Yılmaz'ın da hatrı sayılır bir geliri ve mal varlığı var tabii.

2. Cem Yılmaz'ın da hatrı sayılır bir geliri ve mal varlığı var tabii.

Öncelikle ünlü komedyenin söylediğine göre aylık gelirinden bahsedelim birazcık. Önceden yıllık 500 bin kazanan Yılmaz'ın geliri günümüzde, 1 milyon ila 2 milyon dolar arasında değişiyormuş. Araba koleksiyonu bulunan Yılmaz'ın şimdiye kadar satın aldığı arabalar bile başlı başına bir servet değerinde zaten. Yılmaz'ın değerleri 400 ila 600 bin TL arasında değişen iki adet Porsche'si, 1 milyon TL değerinde bir Mercedes SLS AMG'si, 1 milyon TL değerinde Bentley'i, Mini Cooper'ı, yaklaşık 1 milyon TL değerinde Ferrari F12 Berlinetta'sı, yine 1 milyon TL değerinde Lamborghini Gallardo'su, yaklaşık 300 bin TL değerinde bir Range Rover'ı bulunuyor. Tabii bunlar arabalarının yalnızca bir kısmı, daha sayamadıklarımız da var. Üstelik bunlar o zamanki fiyatları, şu an arabaların fiyatlarını az çok biliyorsunuz... Kazancını aynı zamanda gayrimenkule yatıran Yılmaz, Zincirlikuyu'daki Çiftkurt Towers'tan iki adet daire almış ve 5 milyon dolar ödemişti. Bu sadece bizim bildiğimiz tabi. Kendisinin bir de sanata yaptığı yatırımlar var. Yılmaz, Ermeni Sanatçı Daron Mouradian’a ait iki esere 486 bin TL ödemişti.

3. Futbolcu Arda Turan da mal varlığıyla 'vay babam vay' dedirtiyor!

3. Futbolcu Arda Turan da mal varlığıyla 'vay babam vay' dedirtiyor!

Arda Turan'ın, Bahçeköy'de 5 milyon dolar değerinde bir villası, Ataköy Selenium Evlerinde yaklaşık 2 milyon 200 bin TL değerinde iki adet dairesi, Londra'da 1,5 milyon pound değerinde bir evi, Sütlüce'de 4 milyon dolar değerinde bir arsası, Kanyon'da 4,5 milyon TL değerinde bir dairesi, Büyükçekmece'de 600 bin TL değerinde bir villası, Bayrampaşa'da 870 bin dolar değerinde bir arazisi, Bayrampaşa'da 400 bin TL değerinde bir dairesi, 700 bin euro değerinde 2015 model Ferrari F12 Berlinetta'sı, 600 bin euro değerinde Bentley Bentayga'sı, 1.2 milyon TL değerinde Mercedes AMG GTS'si, 725 bin TL değerinde Mercedes S500 ve 450 bin TL değerinde BMW 5.30'u, 2 milyon TL değerinde Lamborghini Gallardo'su ve 2 milyon TL değerinde bir Mercedes G500'ü bulunuyor. Ne diyelim ki, Allah daha çok versin.

4. Şahan Gökbakar'ı da es geçmek olmaz.

4. Şahan Gökbakar'ı da es geçmek olmaz.

Recep İvedik ile büyük bir başarı ve gelir elde eden Gökbakar da kazancını çarçur etmek yerine akıllı yatırımlar yapıyor. 2010 yılından bu yana gayrimenkule yatırım yapan Gökbakar, Rumeli Hisarı'ndan değerleri 5 ila 10 milyon dolar arasında değişen 4 villa, Urla'dan 2.5 milyon TL değerinde bir ev ve arsa, Çubuklu'da 3 milyon dolara bir villa, Fransa Juan-les-Pins’ten ise yaklaşık 500 bin euro değerinde bir ev aldığı biliniyor. Gökbakar'ın İstanbul'un çeşitli semtlerinden de yatırım amaçlı daire ve dükkan aldığı konuşuluyor.

5. Megastar Tarkan da kazancıyla züğürt çenemizi yoruyor!

5. Megastar Tarkan da kazancıyla züğürt çenemizi yoruyor!

Sırf bu yılbaşı gecesi sahne alarak 2 milyon TL kazanacak olan Tarkan'ın, gayrimenkulleri de dudak uçuklatıyor. Megastar'ın Almanya Köln'de 3 milyon TL'lik bir villası, Ataşehir'de iki dairesi, Selenium Country’de 1 milyon dolarlık bir dairesi, Tarabya'da bir villası ve Riva'da bir çiftliği bulunuyor. Megastar'ın ayrıca Almanya'da da birçok evi olduğu biliniyor. Tarkan'ın geçtiğimiz aylarda ise Londra'da, Kensington bölgesinde ev almayı düşündüğü, bu evin ise 54 milyon TL değerinde olduğu söylenmişti. Ne diyelim ki valla, bize de nasip olur inşallah!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sibel Can'ın da gayrimenkul zengini olduğunu mutlaka duymuşsunuzdur!

6. Sibel Can'ın da gayrimenkul zengini olduğunu mutlaka duymuşsunuzdur!

Sibel Can da yememiş içmemiş, adeta tüm parasını eve yatırmış. Yıllardır Sibel Can'ın, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde 50 tane dairesi olduğu konuşulur durur. Ancak elbette ki mal varlığı bununla sınırlı değil. Sibel Can'ın Nakkaştepe, Levent, Beykoz ve Bodrum'da birer villası, Amerika'da ve İngiltere'de de daireleri bulunuyor. Kendisinin Fransa, Cote D'Azur'da da bir evi var. Ayrıca, Oğlu Engincan'a geçtiğimiz yıllarda Galata'daki Doğan Apartmanından 1.5 milyon dolara daire almıştı Sibel Can.

7. Biraz da İbrahim Tatlıses'in mal varlığını konuşalım.

7. Biraz da İbrahim Tatlıses'in mal varlığını konuşalım.

Hatırlarsanız ünlü şarkıcı, geçtiğimiz yıllarda kendisi servetini tek tek açıklamıştı. Seyrantepe’de 1.5 dönüm arsa üzerinde kebap salonu, TV binası, Tatlıses Şirketler Grubu binası, By Tatlısesgiyimin atölyesi ve mağazası, Demirciköy Alarko Sitesinde bir villa, Seyrantepe Oyak Sitesi’nde 3 daire, Şanlıurfa’da 1 daire, Şanlıurfa’da 3 dönüm arsa, İzmir Narlıdere Folkart Evlerinde 1 daire, Hadımköy Günışığı Konaklarında bir villa, 1 tekne, 2 sürat motoru, 2 tane Mercedes otomobil, 3 jeep, 1 tane limuzin, 20 tane şirket aracı, Bodrum Bitez’de 48 daireli Tatlıses Paradise apartları ve içinde bir villa, Bodrum Bitez’de 6.5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, Bodrum Bitez’de 6.5 dönüm arsa, Kuşadası’nda 8 dönüm üzerine 6 katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel, İstanbul’da 5 kebap salonu, Uydu kanalı ve D-Smart’ta yayında olan TV kanalı, birçok ilde ulusal yayın yapan Tempo TV. Kendisi tabii bu beyanda bulunalı neredeyse 5-6 yıl oldu, bu sırada neler alındı, neler satılıdı orasını bilmiyoruz açıkçası.

8. Yıllardır Demet'in eli sıkı olduğu konuşulur. Bakalım neleri varmış...

8. Yıllardır Demet'in eli sıkı olduğu konuşulur. Bakalım neleri varmış...

Demet Akalın'ın bizim bildiğimiz mal varlıkları şunlar: 1.5 milyon TL değerinde Ulus’ta 3 daire, Çeşme’de yaklaşık 600 bin TL değerinde bir villa, Acarkent’te 18 milyon TL değerinde bir villa, Nişantaşı’nda bir daire, Maslak’ta bir daire, Gölcük’te 5 ev, Gölcük’te 2 arsa. Hatırlarsanız Demet Akalın, kızı Hira köpeğini özleyince, özel araçla İstanbul'dan Bodrum'a kızının köpeğini getirtmişti! 😂

9. Diva'mızın da mal varlığı gözlerimizi yuvalarından fırlattı açıkçası.

9. Diva'mızın da mal varlığı gözlerimizi yuvalarından fırlattı açıkçası.

Geçtiğimiz yıllarda tüm mal varlığını devlete bağışlayacağını söyleyen Bülent Ersoy'un ise, İstanbul'da 28 dairesi, 4 villası, İstanbul Fenerbahçe'de saunası, Marmaris ve Bodrum'da birer villası, Fethiye'de benzin istasyonu, 30 metrelik bir yatı, kiraya verilen vinç ve dozerlerleri var. Ayrıca Bülent Ersoy'un taksi plakası olduğu da söyleniyor. Allah daha çok versin, gözümüz yok tabii...

10. Minik Serçe'nin de hatrı sayılır bir serveti var.

10. Minik Serçe'nin de hatrı sayılır bir serveti var.

Minik Serçe'nin Kanlıca'daki boğaza nazır yalısını bilmeyeniniz yoktur. Tabii Sezen Aksu'nun mal varlığı bununla sınırlı değil. Aksu'nun Sarıyer`de ve Bodrum`da birer villası, Ankara`da bir dairesi, İzmir`de iki dairesi, iki atı, bir cipi, İki otomobili buluyor.Tabii bunlar bizim bildiklerimiz. Minik Serçe bir dönem de İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'ndeki konağını satın almış; ancak daha sonra bu konağı satmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vallahi biz yazarken yorulduk, ne diyelim; Allah daha çok versin... 😅

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
249
183
89
52
40
29
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın