Görüş Bildir

Eski manken Tuğçe Kazaz paylaştığı bir video ile yine CHP'yi hedef aldı. Kazaz paylaştığı video ile, 'Allah aşkına CHP'nin hizmet anlayışı nedir? Bakmayın bunların takiye yaptığına. Halkın dinini, başörtüsünü beğenmiyorlar, Avrupa'yı beğeniyorlar' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski manken Tuğçe Kazaz paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi: 👇

Eski manken Tuğçe Kazaz paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi: 👇

'Allah aşkına CHP'nin hizmet anlayışı nedir? Halka hizmet etmek mi, halkın onlara hizmet etmesi mi? Halka hizmet etmek için kendini halktan üstün görmemen lazım? Bakmayın bunların takiye yaptığına, bunlar kendini halktan üstün görüyor. Bunlar ülkenin dilini, dinini, kıyafetini, başörtüsünü, hiçbir şeyini beğenmiyorlar. Geçmiş medeniyetini, tarihini, köklerini, bunların hiçbirisini beğenmiyorlar. Bunlar Avrupa'yı beğeniyorlar, Batı'yı beğeniyorlar ve o beğendikleri şeyi örnek alıp kendilerine bu topraklara bezemek istiyorlar. Bunlar halkı beğenmiyorlar ki halka hizmet etsinler.'

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
82
60
14
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ceykar...

Dinini degistiren dünkü ... gelip bana din dersi vermiyor mu timarhanelik.Asil bunu dinleyen AKP'li kadınlar kendilerine ozsaygilari var mı ?

onur özçelik

İt sülalendir diyeceğim ama köpek kadar asil hayvana hakaret olacak…Biz Yunan’ı zamanında denize döküp gereken dersi verdik,ama bu kaşar değilmiy di Yunan’ın... Devamını Gör

Bozkurt

O kadar acınası bir durumda ki, üzerine ekleme yapmaya gerek yok.

Friedrich Nietzsche

Ya Tuğçecim illa para alınca konuşmana gerek yok senin herşeye bir kulp takacağını zaten herkes biliyor. Performansını artır 10 gündem geriden geliyorsun.