Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Platform'dan I Saw the Devil'a Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Platform'dan I Saw the Devil'a Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan, birbirinden yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

House of Gucci (2021)

House of Gucci (2021)

IMDb: 6.6

Özet: Son derece mütevazi bir hayatı olan Patrizia Reggiani, Gucci ailesine girdikten sonra onların bitmek bilmeyen hırslarına ve kaotik ilişkilerine şahit olur. Biz de Reggiani ile birlikte İtalya'nın en ünlü ailerlerinden biri olan Gucci Ailesi'nin belki de çöküşüne sebep olan cinayete hep birlikte tanıklık edeceğiz.

OyuncularLady Gaga, Adam Driver, Al Pacino

Yönetmen: Ridley Scott

Hustle (2022)

Hustle (2022)

IMDb: 7.4

Özet: Eski bir basketbol oyuncusu, İspanya'daki bir gezisi sırasında olağanüstü bir yeteneğe sahip olan bir oyuncuyu keşfeder. Keşfettiği bu yeteneği NBA'ya tekrar dönmek için bir fırsat olarak görür...

Oyuncular: Adam Sandler, Queen Latifah, Juancho Hernangomez

Yönetmen: Jeremiah Zagar

Call Me by Your Name (2017)

Call Me by Your Name (2017)

IMDb: 7.8

Özet:  Timothée Chalamet'in başrolde olduğu bu filmle 1980'lerin başındaki İtalya'ya gidiyoruz. Henüz 17 yaşında bir öğrenci olan Elio, babasının asistanı olarak işe alınan Oliver'a karşı derin duygular beslemeye başlar... 

Oyuncular: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg

Yönetmen: Luca Guadagnino

İçeriğin Devamı Aşağıda

West Side Story (2021)

West Side Story (2021)

IMDb: 7.8

Özet: İlk görüşte aşk.. West Side Story, genç Tony'nin, Maria'yı bir lise dansında görür görmez aşık olmasını konu ediniyor. Ancak onların aşklarının ateşi, iki rakip çete arasındaki savaşı körükleyecektir...

Oyuncular: Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose

Yönetmen: Steven Spielberg

La La Land (2016)

La La Land (2016)

IMDb: 8.0

Özet: Sebastian ve Mia, sevdikleri şeyi yapmak için ortak arzuları ile bir araya gelirler ancak başarı arttıkça, aşk ilişkilerinin zarar gördüğünü fark ederler. Ve bir gün gerçekleştirmek için çok çalıştıkları hayalleri, onları ayırmakla tehdit eder.

Oyuncular: Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt

Yönetmen: Damien Chazelle

Crimson Peak (2015)

Crimson Peak (2015)

IMDb: 6,5

Özet: Bir aile trajedisinin ardından, hevesli bir yazar çocukluk arkadaşına duyduğu aşk ile gizemli bir yabancının cazibesi arasında kalır. Bak karmaşa yetmezmiş gibi bir de çok kötü bir geçmişe sahip bir eve doğru yolculuğa çıkar.

Oyuncular: Jessica Chastain, Tom Hiddleston

Yönetmen: Guillermo del Toro

Insidious (2010)

Insidious (2010)

IMDb: 6.8

Özet: Ebeveynler (Patrick Wilson, Rose Byrne), yeni evlerinin perili olduğunu ve komadaki oğullarını (Ty Simpkins) kötü niyetli bir varlığın ele geçirdiğini anladığında sert önlemler alır.

Oyuncular: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins

Yönetmen: James Wan

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Platform (2019)

The Platform (2019)

IMDb: 7.0

Özet: The Platform'da olaylar 200 katlı uzun bir hapishanede geçiyor. Her katta iki kişi kalıyor ve katların arasında bir platform bulunuyor. Bu platformda en lezzetli yemekler her gün en üst kattan aşağı doğru indiriliyor. Tahmin edeceğiniz üzere platform her katta bekliyor ve mahkumlar tüm yemekleri talan ediyor. Bu yüzden üst kattakilerin karnı doyarken alt kattakiler yemeğin Y'sini bile göremiyor. İlginç bir filmle karşı karşıyasınız.

Oyuncular: Ivan Massagué, Zorion Eguileor, Antonia San Juan

Yönetmen: Galder Gaztelu-Urrutia

Red Dragon (2002)

Red Dragon (2002)

IMDb: 7.2

Özet:  Kuzuların Sessizliği üçlemesi bu filmle son buluyor. Filmde Edward Norton, eski bir FBI ajanı olan Will Graham'ı oynuyor. Yeni bir seri katili durdurmak için asla yakalayamadığı ama şu anda hapiste olan Hannibal Lector ile yüzleşmek zorunda kalıyor. Başka bir katili yakalamak için Lector'u kullanması gerekiyor.

Oyuncular: Anthony Hopkins, Edward Norton, Ralph Fiennes

Yönetmen: Brett Ratner

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

IMDb: 7.8

Özet: Finans muhabiri Mikael, kaybolan bir kızı bulması için işe alınır. Yolculuğunda, Lisbeth adındaki bilgisayar korsanı ona yardım eder. Film, Lisbeth'in geçmişini ve aynı zamanda kayıp kızın ortadan kayboluşunu ortaya çıkarmak için şimdiki yolculuklarını anlatıyor.

Oyuncular: Rooney Mara, Daniel Craig, Christopher Plummer

Yönetmen: David Fincher

I Saw the Devil (2010)

I Saw the Devil (2010)

IMDb: 7.8

Özet: Taksi şoförü, arabası bozulan bir kadınla karşılaşır. Ona yardım etmek yerine onu vahşice öldürür. Kafası bir nehirde bulunur ve gizli ajan nişanlısı, katili bulma konusunda takıntılı hale gelir. Katilin izini süren gizli ajan Kim, onu yakalayıp döver. Daha sonra gitmesine izin verir. Bu şekilde kedi-fare oyununa devam edecektir.

Oyuncular: Lee Byung-Hun, Choi Min-sik, Oh San-ha

Yönetmen: Kim Jee-Woon

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elle (2016)

Elle (2016)

IMDb: 7.1

Özet: Yönetmen Paul Verhoeven, belki de Fransa'nın en çok sevilen oyuncusu Isabelle Huppert'in başrolde olduğu 2016'nın en tartışmalı filmlerinden birisiyle sinemalara döndü. Huppert, bir gece evinde cinsel saldırıya uğrayan bir oyun şirketinin sahibi Michèle'i canlandırıyor. Michèle, tekrar bir cinsel saldırıya uğrama korkusuyla hayatını değiştirmek yerine işe gitmeye, erkeklerle flört etmeye ve annesinden kaçmaya devam eder. Michèle ona cinsel saldırıda bulunan kişinin kim olduğunu öğrendikten sonra, film daha da karmaşık bir hale gelir.

Oyuncular:  Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny

Yönetmen:  Paul Verhoeven

Bound (1996)

Bound (1996)

IMDb: 7.3

Özet: Filmde Jennifer Tilly ve Gina Gershon, aşık ve mafya parası çalmaya karar veren iki kadını canlandırıyor. Bound'u aşırı derecede ateşli bir film yapan şey Gershon ve Tilly arasındaki çekim aslında. Wachowski'ler erotizm sahneleri için feminist bir yazar ve cinsel eğitimci Susie Bright'ı tutmuş ve Bound'u piyasadaki en 'gerçek' erotik gerilim filmlerinden biri haline getirmiş.

Oyuncular: Jennifer Tilly, Gina Gershon, Joe Pantoliano

Yönetmen:  Lana Wachowski, Lilly Wachowski

Nine Queens (2000)

Nine Queens (2000)

IMDb: 7.9

Özet: Dokuz Kraliçe, bir markette tanıştıktan sonra bir araya gelen ve yarım milyon dolarlık bir anlaşmaya dahil olan iki küçük dolandırıcı Juan (Gastón Pauls) ve Marcos'un (Ricardo Darín) hikayesidir. Aldatmacalar ve ikiyüzlülük arttıkça kimin kimi kandırdığını anlamak giderek zorlaşır.

Oyuncular: Ricardo Darín, Gastón Pauls, Graciela Tenenbaum

Yönetmen: Fabián Bielinsky

İçeriğin Devamı Aşağıda

Black Swan (2010)

Black Swan (2010)

IMDb: 8.0

Özet: Kendini adamış bir dansçı, Çaykovski'nin 'Kuğu Gölü' prodüksiyonunda başrolü kazandıktan sonra akıl sağlığını korumak için mücadele eder.

Oyuncular: Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel

Yönetmen: Darren Aronofsky

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

👇

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?