Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! El Chapo'dan Reservation Dogs'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! El Chapo'dan Reservation Dogs'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
11.09.2022 - 10:17

Gününü renklendirecek şahane bir listeyle karşındayız! Bilim kurgu, polisiye, komedi ve dram gibi farklı türlerden dizi önerilerine yer verdiğimiz bu listede sana hitap eden bir yapımla karşılaşacağına eminiz.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Black Sails (2014-2017)

Black Sails (2014-2017)

Özet: Robert Louis Stevenson'ın klasik romanı 'Define Adası'nın yirmi yıl öncesinde geçen dizi Kaptan Flint'i odağına alıyor. Dizide Kaptan Flint ve onun tayfasına yeni katılan John Silver'ın çaldıkları hazine haritasının başlarına açacağı belalar ve atılacakları maceralar anlatılıyor. 

Oyuncular: Toby Stephens, Zach McGowan, Hannah New

Yaratıcılar: Jon Steinberg, Robert Levine

Lost in Space (2018-2021)

Lost in Space (2018-2021)

Özet: Lost in Space, 1960'lı yılların fenomen bilim kurgu dizisinin yeniden uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor ve olaylar günümüzden otuz yıl sonrasında geçiyor. Uzayda sömürgeleştirmenin başladığı dönemde Robinson ailesi daha iyi bir dünyada yaşamaya hak kazanır. Geçtikleri testler, aldıkları eğitimlerden sonra uzayda yeni bir koloni kurmak için yola çıkarlar. Fakat yolculuk sırasında beklenmedik olaylar gerçekleşir ve rotalarından saparlar. Bilmedikleri bir gezegene mecburi işin yapmak zorunda kalan Robinson ailesi, evlerinden onlarca ışık yılı uzaklıktaki bu yerde hayatta kalmak için savaşır. 

Oyuncular: Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins (II)

Yaratıcılar: Matt Sazama, Burk Sharpless

Always a Witch (Siempre Bruja / 2019-2020)

Always a Witch (Siempre Bruja / 2019-2020)

Özet: 17. yüzyılda ölüm cezasıyla burun buruna gelen bir cadı, hayatını kurtarmak için zaman yolculuğu yapar ve kendisini günümüz Kolombiya'sında bulur. 

Oyuncular: Sofía Araujo Mejía, Angely Gaviria, Sofía Araújo

Yaratıcı: -

İçeriğin Devamı Aşağıda

Miracle Workers (2019-)

Miracle Workers (2019-)

Özet: Heaven adlı şirkette çalışan Craig, düşük seviyeli bir melektir. Tanrı’nın dünyayı yok etmeye karar vermesinin ardından Craig, başka düşük seviyeli bir melekle birlikte insanlığı kurtarmak için patronlarını ikna etmeye çalışır. Bu iki melek, Tanrı’yla gerçekleşmesi oldukça zor bir konuda iddiaya girer: İki insanın birbirine âşık olmasını sağlamak.

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan

Yaratıcı: Simon Rich

Mad Men (2007-2015)

Mad Men (2007-2015)

Özet: Mad Men, 1960’lı yıllarda New York'ta geçiyor. Amerika'nın ve reklamcılık dünyasının kalbi olan New York'ta geçen hikâyede şatafatlı reklamcılık dünyasının parlak çocuklarının yaşadıkları gözler önüne seriliyor. Değişen zamana uyum sağlamaya çalışan reklam gurusu Don Draper ve ekibi gerçek dünya ve yalanlar arasındaki ince çizgiyi görünmez kılmaya ve 60’lı yılların dekorunda insan doğasının inceliklerine inmeye devam ediyor.

Oyuncular: Jon Hamm, Elisabeth Moss, John Slattery

Yaratıcı: Matthew Weiner

Letterkenny (2016-)

Letterkenny (2016-)

Özet: Bir durum komedisi olan Letterkenny, küçük ve kırsal bir kasabada yerlilerin yaşadıklarını hızlı, esprili ve tempolu bir dilde anlatıyor.

Oyuncular: Jared Keeso, Nathan Dales, Michelle Mylett

Yaratıcılar: Jared Keeso, Jacob Tierney

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reservation Dogs (2021-)

Reservation Dogs (2021-)

Özet: Komedi-dram ve yer yer suç öğelerinin yer aldığı Reservation Dogs, Oklahoma'da yaşayan ergen yerlilerin yaşamını anlatıyor. Sterlin Harjo'nun yaşamından ilhamını alan yarı otobiyografik bir yapım olarak karşımıza çıkan dizi ergenlerin Kaliforniya'ya gelebilmek için para biriktirme çabalarını konu ediniyor. Ama para biriktirme serüvenlerinde başlarına bin bir türlü talihsizlik geliyor.

Oyuncular: Devery Jacobs, Paulina Alexis

Yaratıcılar: Taika Waititi, Sterlin Harjo

Why Women Kill (2019-2021)

Why Women Kill (2019-2021)

Özet: Why Women Kill, birbirlerinden farklı karakterlere sahip olan, tek ortak noktaları ise aldatılmış olmaları olan üç kadının hikâyesini konu alıyor. 960’larda yaşayan bir ev hanımı, 80’lerde yaşayan bir sosyetik ve 2018’de yaşayan bir avukat. Üçünün tek ortak noktası ise evliliklerinde ihanete uğramaları. Dizi kadının toplum içerisindeki rolünün yıllar içerisinde nasıl değiştiğini gözler önüne seriyor.

Oyuncular: Jack Davenport, Lucy Liu, Allison Tolman

Yaratıcı: Marc Cherry

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (2021)

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (2021)

Özet: Cocaine Cowboys: The Kings of Miami, ünleri tüm dünyaya yayılmış iki uyuşturucu baronunu takip ediyor. Belgesel dizide liseyi yarım bıraktıktan sonra Miami'nin en güçlü uyuşturucu baronları hâline gelen iki çocukluk arkadaşının hikâyesi anlatılıyor.

Oyuncular: Willy Falcon, Sal Magluta

Yaratıcı: Billy Corben

Ray Donovan (2013-2020)

Ray Donovan (2013-2020)

Özet: Zengin ve ünlüler için profesyonel hizmet veren danışman Ray Donovan'ın maceralarını takip eden dizide olaylar Los Angeles'ta geçiyor. Belirttiğimiz gibi Donovan'ın müşterileri sıradan insanlar değil. Onlar L.A.'in en kalburüstü aileleri ve herkes gibi onların da sırları var. Ray'in görevi ise, bu insanların kayıt dışı bir takım problemlerini ortadan kaldırmaya çalışmak, tabii diğer yandan kendi problemli aile yaşamıyla da boğuşmak..

Oyuncular: Liev Schreiber, Jon Voight, Eddie Marsan

Yaratıcı: Ann Biderman

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Good Fight (2017-2022)

The Good Fight (2017-2022)

Özet: The Good Wife’ın finalinde yaşananlardan bir yıl sonrasında geçen dizi birikimlerini yitirip yeni bir firmada sıfırdan başlamak zorunda kalan Diane Lockhart'ı takip ediyor. Finansal sorunlarla baş etmeye çalışan Diane’nin yanı sıra avukat torunu Maia’nın da bu dünyaya girişine şahit oluyoruz. 

Oyuncular: Christine Baranski, Sarah Steele, Nyambi Nyambi

Yaratıcılar: Phil Alden Robinson, Michelle King, Robert King (III)

El Chapo (2017-2018)

El Chapo (2017-2018)

Özet: Dizi, dünyanın en çok aranan uyuşturucu çetesi lideri El Chapo lakaplı Joaquin Guzman'ın hayatını odağına alıyor. Gençlik yıllarından itibaren uyuşturucu kaçakçılığı yapan Guzman, 1980’lerde Guadalajata Karteli için çalışmaya başlamıştır. 1990’lı yıllarda karanlık dünyada yükselişe geçen El Chapo, 2016 yılına geldiğinde ise büyük bir düşüşe geçmiştir. Dizide Guzman’ın polislerden kaçışı, yakalanışı ve hapishaneden firarı da anlatılıyor.

Oyuncular: Marco De la O, Alejandro Aguilar, Humberto Busto

Yaratıcılar: Silvana Aguirre, Carlos Contreras, Silvana Aguirre

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın