Görüş Bildir
Haberler
Tüm Sıkıntılara İnat Kahkaha Atmak İsteyenlere! İşte IMDb'ye Göre En Popüler 50 Komedi Dizisi

Tüm Sıkıntılara İnat Kahkaha Atmak İsteyenlere! İşte IMDb'ye Göre En Popüler 50 Komedi Dizisi

claude cahun
15.01.2022 - 07:30 Son Güncelleme: 15.01.2022 - 19:46

IMDb, son zamanlarda popülerliği artan komedi temalı dizileri sıraladığı listesini güncelledi. Yeni çıkan favorilerden kült yapımlara ve hatta daha post prodüksiyon süreci devam ederken ses getirenlere 50 dizinin yer aldığı listede neler varmış, birlikte bakalım!

Not: Dizi açıklamalarında Beyazperde'den faydalanılmıştır.

Kaynak: https://www.imdb.com/search/title/?ge...
İçeriğin Devamı Aşağıda

50. Gilmore Girls (2000-2007)

50. Gilmore Girls (2000-2007)

Hayali bir kasaba olan Stars Hollow'da geçen, sıcak bir anne kız hikâyesi. Kasabanın her biri nev-i şahsına münhasır sakinleri, genç yaşta anne olan Lorelai ve kendi hatalarını tekrarlamaması için üstüne titrediği kızı Rory'nin sakin kasaba hayatındaki maceraları.

49. I Love Lucy (1951-1957)

49. I Love Lucy (1951-1957)

Bir grup liderinin karısı, hiçbir yeteneği olmamasına rağmen sürekli bir yıldız olmaya çalışır ve kendisini, en iyi arkadaşıyla birlikte en komik çıkmazlara sokar.

48. American Auto (2021-)

48. American Auto (2021-)

Detroit'teki büyük bir Amerikan otomotiv şirketinin genel merkezinde görev alan ve bocalayan bir grup yönetici, hızla değişen bir endüstride şirket kimliğini yeniden keşfetmeye çalışıyor.

47. Community (2009-2015)

47. Community (2009-2015)

Jeff Winger, avukat olan genç bir adamdır. Ancak diplomasının sahte olduğu ortaya çıkınca Jeff’in avukatlık lisansı iptal edilir. Avukatlık lisansını tekrar kazanmak isteyen Jeff, bunun için sorunsuz bir şekilde mezun olabileceğini düşündüğü Greendale’a gider. Jeff bambaşka amaçlarla geldiği okulda kendisini farklı nedenlerle Greendale'de sıkışan uyumsuz bir grubun lideri olarak bulur.

46. South Park (1997-)

46. South Park (1997-)

South Park, sessiz ve işlevsiz bir kasabadaki dört haşarı ilkokul öğrencisinin talihsizliklerini takip ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

45. Abbott Elementary (2021-)

45. Abbott Elementary (2021-)

Abbott Elementary, sırf öğretmeyi sevdikleri için ülkenin en kötü devlet okullarından birinde bir araya gelen bir grup öğretmenin hikâyesini konu alıyor.

44. The Umbrella Academy (2019-)

44. The Umbrella Academy (2019-)

Dizide, Umbrella Academy olarak bilinen süper kahramanların olduğu bir akademide bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikâyesi anlatılıyor. Akademidekiler kendilerini büyüten babalarının gizemli ölümünü çözmek için bir araya geliyorlar.

43. Anxious People (2021)

43. Anxious People (2021)

Başarısız bir banka soyguncusu, bir emlakçı, iki IKEA bağımlısı, hamile bir kadın, intihara meyilli bir milyoner ve bir tavşanla birlikte kendini bir eve kilitler...

42. Schitt's Creek (2015-202)

42. Schitt's Creek (2015-202)

Schitt's Creek, bir anda tüm varlıklarını kaybeden zengin bir ailenin hayatına odaklanıyor. Rose ailesi, ülkenin en popüler video kiralama şirketinin sahibidir. Lüks içinde yaşayan aile, hayatta istedikleri her şeye sahiptir. Ancak şirketin ortağı vergileri ödemeyip ortadan kaybolduğunda, ailenin hayatı altüst olur. Devlet, Rose ailesinin sahip olduğu her şeye el koyduğunda, aile kendilerini bir anda sokakta bulur. Ellerinde tek kalan şey ise Schitt's Creek adındaki bir kasabadır. Hayatlarına burada sıfırdan başlamak zorunda kalan aile, yeniden eski hayatlarına kavuşabilmek için kasabayı cazibeli bir hale getirmeye çalışır.

41. Bones (2005-2017)

41. Bones (2005-2017)

Antropolog olan ve Washington DC Jeffersonian Enstitüsü’nde çalışan Dr. Temprance Brennan, tanınmaz hale gelen kurban cesetlerini incelemektedir. FBI çalışanı olan Seeley Booth, cinayetleri çözmeye çalışırken kimlik belirlemede yetersiz kaldıklarında Brennan’dan yardım ister. İkili bir süre sonra FBI ile Adli Bilim Departmanı’nın suçlulara karşı ortak yürüttüğü bir çalışmada birlikte çalışmaya başlar. Brennan daima gerçekler ve delillerle mantıklı yaklaşırken Booth ise daha çok içgüdülerine güvenir. Birbirlerinin zıttı kişiliklere sahip ve kendi alanlarında yetenekli olan ikili bir araya gelerek cinayetleri çözmek için türlü maceralara atılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

40. The Simpsons (1989-)

40. The Simpsons (1989-)

Karikatürist Matt Groening tarafından yaratılan çizgi dizi efsanesi The Simpsons’ın ilk yayını 1989 yılında yarım saatlik bir Noel özel programıyla gerçekleşmişti. Bu gösterimin ardından 1990 Ocak’ında yarım saatlik bir komedi dizisi olarak prime time’da yer alan yapım, kaliteli benzerleri çıkmış olsa da 20 senedir tahtını kimselere kaptırmıyor.

Henüz ilk sezonuyla birlikte hem hayranlar, hem de eleştirmenler tarafından Amerikan ailesinin televizyonda ekranlarındaki en gerçekçi ve en komik tasvirlerinden birisi olarak nitelendirilen The Simpsons, Springfield kasabasının en çılgın ailesi. Do’nuts düşkünü Homer; kocaman mavi saçlarıyla ailenin denge unsuru olan Marge; sinsi ve kurnaz Bart; sadece ailenin değil bütün kasabanın da entelektüeli, zeki kız Lisa ve emzik ile konuşabilen yegane bebek Maggie’den oluşan The Simpsons, sadece çocukların değil, yetişkinlerin de çizgi film bağımlısı olabileceğinin en büyük göstergesi.

39. The Mary Tyler Moore Show (1970-1977)

39. The Mary Tyler Moore Show (1970-1977)

Genç ve bekar bir kadın ve arkadaşlarının hem işte hem de evde yaşadıkları olaylar dizinin konusunu oluşturuyor.

38. Suits (2011–2019)

38. Suits (2011–2019)

Bir hukuk draması olarak lanse edilmesine rağmen, türden beklenmeyecek bir tempoyla ilerleyen dizi, yaza yakışır bir USA Network dizisi. 

Hukuk fakültesinden atılan, çok zeki ve olağanüstü bir foto-grafik hafızaya sahip olan Mike Ross'un yolu, Harvard mezunu Harvey Specter ile kesişir. Specter NewYork'un bir numaralı avukatlarından biridir ve Mike'ın yeteneklerinden oldukça etkilenmiştir. Böylece ikili bir araya gelerek, Mike'ın da Harvard mezunu olduğu yalanını söyleyerek beraber çalışmaya başlarlar.

37. Peacemaker (2022)

37. Peacemaker (2022)
  • Henüz IMDb puanı belirsiz.

Peacemaker, kendini dünya barışına adamış çılgın bir kahramanın hikâyesini konu ediyor.

36. WandaVision (2021)

36. WandaVision (2021)

WandaVision, idealize edilmiş bir banliyöde yaşayan süper kahramanlar Wanda ve Vision'a odaklanıyor. Yorucu bir hayatı arkalarında bırakmak isteyen süper kahramanlar Wanda ve Vision, güçlerini kullanmak zorunda olmadıkları bir hayatı arzular. Bunun için de sıradan bir yaşam sürebilecekleri idealize edilmiş bir banliyöde yaşamaya başlarlar. Artık geçmişte yaşadıkları zorlukları arkalarında bırakıp, sonunda istedikleri hayata kavuştuklarını düşünen Wanda ve Vision, çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

35. Toast of Tinseltown (2022-)

35. Toast of Tinseltown (2022-)

Steven Toast, yanlışlıkla hak ettiğine inandığı tanınırlığı gerçek anlamda kazanmaya kararlıdır...

34. The Righteous Gemstones (2019)

34. The Righteous Gemstones (2019)

The Righteous Gemstones, Yüce İsa adı altında bağış toplayan ve televizyon aracılığıyla misyonerlik yapan Gemstone ailesinin hikayesini anlatıyor. Dünya çapında ün kazanan ailenin komedi dolu maceralarının konu edildiği dizide, ailenin güçlü lideri Eli’yi John Goodman canlandırıyor. Ailenin en büyük oğlu Jesse’ye Danny McBride, kız kardeşi Judy'yi Edi Patterson, ailenin en küçük oğlu Kelvin’e ise Adam Devine hayat veriyor. Danny McBride’ın imzasıyla hayata geçen dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Cassidy Freeman, Tony Cavalero, Tim Baltz, Greg Alan Williams gibi isimler yer alıyor.

33. Death in Paradise (2011-)

33. Death in Paradise (2011-)

Bir İngiliz polisi, adadaki cinayetleri araştırmak için St-Marie'ye transfer edilir, ancak o güneşten, denizden ve kumdan nefret etmektedir.

32. How I Met Your Mother (2005-2014)

32.  How I Met Your Mother (2005-2014)

2030 yılındayız; Ted Mosby çocuklarına anneleri ile tanışmasının ‘uzuuun’ hikayesini anlatıyor ve bir anda 2005 yılının Amerikası’na geri dönerek, beş sıkı dostun 20’li yaşlardaki eğlenceli yaşamalarına konuk oluyoruz.

Ted, 27 yaşında Manhattan'lı bir mimardır. Hukuk fakültesinde okuyan Marshall ise en iyi dostudur ve dokuz yıldır beraber olduğu sevgilisi Lily vardır. Ekibin son üyesi Barney Stenson ise nev-i şahsına münhasır, takım elbise tutkunu bir kadın avcısıdır. Bir gün Marshall Ted’e, Lily’ye evlenme teklif edeceğini söyleyince bekâr kalmak istemeyen Ted’in etekleri tutuşur. Ama evliliğin de herhangi biriyle olmayacağına ve hayatının gerçek aşkını bulacağına inanmaktadır. Tam da bu sırada Robin Scherbatsky ile tanışınca How I Met Your Mother’ın sıkı beşlisi tamamlanır.

Kendileri de okul sıralarından arkadaş olan Carter Bays ve Craig Thomas'ın imzasını taşıyan dizi, zamanda gezinişiyle, karakterlerin günlük hayattan yansımaları ve kadın-erkek ilişkilerine bakış açısıyla, yakın dönemin en çok sevilen komedi sitcom yapımlarının başında geliyor.

31. Hot in Cleveland (2010-2015)

31. Hot in Cleveland (2010-2015)

Orta yaşı geride bırakmış, bekar, dört kadın garip bir tesadüfle bir araya gelirse ne olur? Tabii ki hayat ve erkekler üzerine sınırsız dedikodu ve birbirini kovalayan komik maceralar! Hot in Cleveland, Los Angeles-Paris uçağı talihsiz bir biçimde Cleveland kentinde kalan 3 kadının, bu şanssızlığı bir fırsata çevirerek hayatlarını değiştirmeleri üzerine kurulu bir sit-com komedisi.

Kocasından yeni boşanmış Melanie (Valerie Bertinelli), Hollywood yıldızlarının makyaj uzmanı olduğunu iddia eden Joy (Jane Leeves), rol aldığı uzun soluklu pembe dizi bitince işsiz kalan oyuncu Victoria (Wendie Malick) ve 80 yaşının üstündeki Polonyalı Elka’nın (Betty White) kadınlık hallerini ekrana taşıyan dizi, Amerika’nın fazla popüler olmayan şehirlerinden Cleveland’ı ön plana çıkartmasıyla da ilgi çekiyor. Zira Cleveland kenti, Los Angeles’ın gençliğe ve yapay güzelliğe tapan ortamından bunalmış kadınları el üstünde tutuyor. Dizinin popüler kültürden ve güncel konulardan beslenen esprileri de senaryosuna ayrı keyif katıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

30. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022-)

30. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022-)
  • Henüz IMDb puanı belirsiz.

Anna, kalbi kırık bir kadındır. Monoton bir yaşam süren Anna, her gün elinde şarabıyla evinin penceresinden akıp geçen hayatı izler. Sokağın karşısına yakışıklı bir komşu ve sevimli kızı taşındığında Anna, bu durumu hayatının değişeceğine dair bir umut ışığı olarak görür. Ancak onun hayatı, kanlı bir cinayete tanık olmasıyla bambaşka bir hal alır. Anna'nın gördüğü korkunç cinayet gerçek midir?

29. How I Met Your Father (2022-)

29. How I Met Your Father (2022-)
  • Henüz IMDb puanı belirsiz.

How I Met Your Father, oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatan Sophie'nin hikayesini konu ediyor. Hikayede Sophie ve en iyi arkadaş grubunun New York'ta yaşadığı dijital uygulamalar çağında, kim olduklarını, hayattan ne istediklerini keşfedişleri gözler önüne seriliyor. Sophie, oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatırken, hem kendisinin hem de arkadaşlarının yaşadığı maceraları da aktarıyor.

28. The White Lotus (2021-2022)

28. The White Lotus (2021-2022)

The White Lotus, tropikal bir bölgede bulunan bir otele gelen konukların yaşamına odaklanıyor. Konuklar bir hafta boyunca cennette gibi dinlenip, tatil yapar. Ancak her geçen gün otele gelen gezginlerde, otelin çalışanlarında ve mekânda karanlık karmaşık olaylar ortaya çıkar.

27. Shameless (2011-2021)

27. Shameless (2011-2021)

Bir aile düşünün; her bir ferdi bir başka pis işe bulaşmış olsun. Alkolik bir baba ve yaşları 2'den 20'ye uzanan 6 çocuk, terk edip giden bir anne.. 

Shameless bu karanlık tablodan sıkı bir dram yerine, trajikomik bir hikaye çıkarmayı başarıyor. En büyük kardeş Fiona'nın ayakta tutmaya çalıştığı ailesi, her geçen gün biraz daha uçuruma sürüklenirken, işler bir türlü düzelmek bilmiyor.

26. Letterkenny (2016-)

26. Letterkenny (2016-)

Letterkenny, küçük ve kırsal bir kasabada yaşayan halk hakkında hızlı, esprili ve tempolu hızlı komedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Superstore (2015-2021)

25. Superstore (2015-2021)

Bir mega market çalışanları aile sıcaklığındaki iş ortamlarında; müşterilerle aralarında gerçekleşen zorlu pazarlıklarla, mağazada kaybolan çocuklarla, çalınan eşyalarla, soygunlarla ve akla gelmeyecek yüzlerce problemle uğraşmak zorunda kalır.

24. Sex and the City (1998-2004)

24. Sex and the City (1998-2004)

30'larının başında dört kadın ve onların iflah olmaz aşk maceraları. Bir fenomen haline gelen Sex & The City; dört yakın arkadaş olan Carrie, Samantha, Charlotte ve Miranda'nın özel hayatlarını ekrana taşıyarak şehirli ve kariyerli kadının sorunlarına, aşk hayatlarına mercek tutuyor. Tam altı sene ekranda kalan dizi, daha sonra çekilen iki sinema filmiyle de beyazperdeye taşındı.

23. Only Murders in the Building (2021-)

23. Only Murders in the Building (2021-)

Only Murders in the Building, suçla ilgili bir takıntıyı paylaşan ve kendilerini bir anda bir suçun içinde bulan üç yabancının hikayesini konu ediyor. Aynı apartmanda yaşayan üç yabancı, apartmanlarında korkunç bir ölüm meydana geldiğinde bunun bir cinayet olabileceğinden şüphelenir. Gerçeği ortaya çıkarmaya karar veren üçlü, araştırma yapmaya başlar ve bunu belgelemek için bir podcast kaydeder. Üç yabancı olayı araştırırken, binanın yıllar öncesine uzanan karmaşık sırlarını ortaya çıkarırlar.

22. Brooklyn Nine-Nine (2013–2021)

22.  Brooklyn Nine-Nine (2013–2021)

Yüzbaşı Ray Holt, istediği her şeyi yapmaya alışmış yetenekli ama kaygısız bir dedektif olan Dedektif Jake Peralta'nın da dahil olduğu Brooklyn'in 99. bölgesini devralır. Jake, ekibinin başına titiz yüzbaşının atanmasıyla artık kurallara uymaya, bir takım oyuncusu olmaya alışmak zorunda kalır.

21. Modern Family (2009–2020)

21.  Modern Family (2009–2020)

Bir aile düşünün. Sizden yaşça hayli küçük ve güzel bir eşiniz ve onun babalık yapmaya çalıştığınız oğlu. Her biri birbirinden dertli, üç çocuğu olan kızınız ve partneriyle beraber evlat edinmeye karar veren eşcinsel oğlunuz. Böylesi bir aile portresinden, elbette komediden başka bir şey çıkmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Landscapers (2021)

20. Landscapers (2021)

Gerçek olaylardan uyarlanan Landscapers, hüküm giymiş katiller Susan ve Christopher Edwars'ın hayatına odaklanıyor. Edwars çifti, Susan'ın ailesinin katledilmesinden sorumlu tutulur. Susan'ın ebeveynlerini öldürüp arka bahçeye gömmekle suçlanan çift, yakalandıktan sonra da haklarında yapılan suçlamaları kabul etmez.

19. Ghosts (2021-)

19. Ghosts (2021-)

Genç bir çiftin hayalleri, kendilerine bir kır evi miras kaldığında sonunda gerçekleşir. Ancak çift, yeni evlerine vardıklarında, evin ölen eski sakinlerinin hala evde yaşadığını keşfeder.

18. Sex Education (2019-)

18. Sex Education (2019-)

Oldukça içine kapanık bir çocuk olan Otis, okulun ezik denilen tiplerindendir. Seks terapisti olan anne ve babası sayesinde seks konusunda oldukça bilgili olan Otis, bu bilgiyi okulun sıra dışı kızı Maeve'in teklifi ile değerlendirmeye başlar. O artık, liseli gençlerin gelip dert yandığı ve sorunlarını çözdüğü bir terapisttir. Peki ya Otis'in sorunlarını kim çözecek?

17. Young Sheldon (2017-)

17. Young Sheldon (2017-)

“Young Sheldon”, Doğu Teksas'ta ailesi ve sınıf arkadaşlarıyla uyum sağlamak için mücadele eden 10 yaşındaki Sheldon Cooper'ı (Iain Armitage) anlatıyor. Armitage'a ek olarak Jim Parsons, 'The Big Bang Theory'deki rolünü yeniden canlandırarak anlatıcı olarak görev yapıyor. Şovda ayrıca Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Montana Jordan, Raegan Revord ve Matt Hobby de rol alıyor.

16. The Sex Lives of College Girls (2021-)

16. The Sex Lives of College Girls (2021-)

New England'ın prestijli Essex Koleji'nde öğrenci olan dört oda arkadaşının hikayesini konu ediyor. Çelişki dolu bir yaşama sahip ve hormonlarının etkisinde olan kızlar, okul yaşantılarında kendilerini türlü maceraların içinde bulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Castle (2009-2016)

15. Castle (2009-2016)

Rick Castle ün yapmış, yakışıklı ve karizmatik bir cinayet romanı yazarıdır. Kitaplarının ilk baskıları iyi giderken bir dönem hikaye üretme konusunda tıkanma yaşar. Fakat Castle'ın cinayet romanları, bir seri katile ilham verir ve romandaki hikâyelerin kurgusu üzerinden New York birçok cinayete mesken olur. Sonuçta New York Polis Departman'ı bu seri katille baş etmek ve ipuçlarını daha yakından izlemek için Dedektif Kate Beckett’ın partnerliğinde Rick Castle ile iş birliğine gidecektir...

14. The Big Bang Theory (2007-2019)

14. The Big Bang Theory (2007-2019)

Birbirinden zeki ve takıntılı iki ev arkadaşının karşı apartman dairesine, güzel (ama aklı biraz yavaş çalışan) bir genç kız tanışırsa ne olur? The Big Bang Theory MIT doktorası yapan, asosyal iki araştırma görevlisinin, sıradan bir garson olan, sarışın güzel Sheldon ile komşuluk ilişkilerini anlatıyor. 

The Big Bang Theory, Two and a Half Men’in yaratıcısı ve yazarı Chuck Lorre imzalı, zeka dolu bir komedi.

13. Curb Your Enthusiasm (2000-)

13. Curb Your Enthusiasm (2000-)

Curb Your Enthusiasm, her şeye sahip olan bir adamın başına gelen olayları konu ediyor. Larry David, bir insanın mutlu olabileceği her şeye sahip. Sevgi dolu bir eş, iyi arkadaşlar, başarılı bir kariyer ve harika bir ev. Peki onun hayatında yanlış giden ne olabilir ki?

12. The Great (2020-)

12. The Great (2020-)

17. yüzyılda Avusturya’nın kırsal kesiminde yaşayan genç bir kadın, bir Rus imparatoru ile evlenir. Fakat bu evlilik genç kadını kendi mutluluğu ve Rusya'nın geleceği arasında bir seçim yapmak zorunda bırakır. 

Dizide, Rus İmparatoriçesi II. Katerina’nın sansasyonel hayatına odaklanılıyor. II. Katerina’nın yükselişini ele alındığı dizide aynı zamanda kocası İmparator Peter ile olan olaylı ilişkisine de değiniliyor.

11. Friends (1994-2004)

11. Friends (1994-2004)

Tüm zamanların en sevilen sitcom'larından biri Seinfeld ise diğeri hiç kuşkusuz Friends olmuştur. Çocukluk arkadaşı olan Monica ve Rachel, Monica'nın ağabeyi Ross, Ross'un üniversiteden oda arkadaşı Chandler... Chandler'ın ev arkadaşı Joey ve Monica'nın eski arkadaşı Phoebe. Geçmişleri bir şekilde bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Müthiş bir mizah ile dostluk bağlarının iç içe geçtiği dizideki karakterler, 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor. Jennifer Aniston gibi sonradan yıldızlaşacak isimleri kazandıran bir dizi olarak da unutulmazlar arasındadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. It's Always Sunny in Philadelphia (2005)

10. It's Always Sunny in Philadelphia (2005)

Philadelphia’da bir mahallede İrlanda barı işleten beş bencil arkadaş yetişkinler dünyasında yollarının bulmaya çalışır. Fakat bu konuda pek de başarılı değiller. Yaşamı günü birlik ve yüzeysel yaşayan grup çarpık görüşleri ve önyargılarıyla sık sık sıkıntılı zamanlar yaşar. Grup daha iyiye gitmeyi amaçlarken başlarına gelen olaylar sonucu gittikçe dibe doğru çekilir. Rob McElhenney’in yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Charlie Day, Kaitlin Olson, Glenn Howerton, Rob McElhenney gibi isimler yer alıyor.

9. Seinfeld (1989–1998)

9. Seinfeld (1989–1998)

Seinfeld, New York'ta yaşayan bir stand-up komedyeninin hikayesini konu alıyor. Dizide kendi adını kullanan ve diziye adını veren Jerry Seinfeld'in başrolünde yer aldığı Seinfeld'de başkahramanımız ve yakın arkadaşlarının birbirinden eğlenceli ve samimi maceraları anlatılıyor.

8. This Is Us (2016-2022)

8. This Is Us (2016-2022)

This Is Us, aynı gün doğan bir grup insanın hayat hikayelerine odaklanıyor.

7. The Office (2005-2013)

7. The Office (2005-2013)

Burası Dunder Mufflin Kağıt Şirketi. Sıradan gibi görünen ama sıra dışı komik bir ofis. İktidar düşkünü bir patron, her biri ayrı karakterde çalışanlar, 9-17 arası bitmesi gereken işler ve modern dünyanın en vazgeçilmez unsuru ofis hayatı!

Ama Michael Scott (Steve Carell) sıradan bir patron değil; Şakaları çalışanları tarafından anlaşılmayan çalışanlarının gözünde kaba, sevimsiz, sinir bozucu, ırkçı, cinsiyetçi ve verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen patron ama aslında o bir komedyen, bir dost, bir yardımsever...

BBC televizyonun aynı adlı dizisinden uyarlanarak Amerikan versiyonu da çekilen The Office, sitcom komedilerine yeni bir soluk getirdi...

6. Ted Lasso (2020-)

6. Ted Lasso (2020-)

Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımını yönetmek için işe alınan bir adamın hikâyesini konu ediyor. Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımına koçluk yapmak için işe alınır. Ancak Lasso’nun futbol antrenörü deneyimi yoktur. Ted Losso, koçluk deneyimi olmamasına rağmen takımın başarılı olması için elinden geleni yapar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. And Just Like That... (2021-)

5. And Just Like That... (2021-)

Ekranların fenomen dizisi Sex and the City’nin devam halkası olan “And Just Like That...”, 50’li yaşlarında olan bir grup arkadaşın hikâyesini konu ediyor. Candace Bushnell’in yeni romanı “Is There Still Sex in the City?”den uyarlanacak yapımda, hayatlarının ikinci evresinde olan kadınların, New York City’de yaşadıkları aşk, seks, evlilik ve dostluk maceraları ele alınıyor.

4. Around the World in 80 Days (2021-)

4. Around the World in 80 Days (2021-)

Around the World, açgözlü bir kurbağa ile iddiaya girip dünyayı dolaşmaya başlayan bir maymunun hikâyesini konu ediyor. Passepartout, dünyayı dolaşmanın hayalini kuran bir marmoset maymunudur. Bir gün açgözlü bir kurbağa olan Phileas ile yolu kesişen Passepartout onunla büyük bir iddiaya girer. İkili, 80 gün içinde dünyayı dolaşmak ve bu süreçte 10 milyon istiridye toplamak üzere birbirlerine meydan okur. Bu sayede dünyayı gezmek için fırsat yakalayan Passepartout, sürprizlerle dolu heyecan verici bir maceraya atılır.

3. The Golden Girls (1985-1992)

3. The Golden Girls (1985-1992)

Emekli olup huzur bulmak için Miami'ye yerleşen ve aynı evde yaşayan dört yaşlı kadının komik maceralarını anlatan Altın Kızlar, hayata sımsıkı bağlı ve kalan zamanlarını eğlenceli geçirmek isteyen insanları konu ediniyor. 

Sürekli komik ve ilginç olaylara tanık olan bu dört kadının olaylara bakış açıları, birbirleri ile çekişmeleri ancak içten içe birbirlerini sevmeleri gibi önemli detaylara sahip dizi, yayınlandığı dönem olan 1985-1992 arasında çok önemli bir hayran kitlesine sahipti. Tam 180 bölüm yayınlanan dizi, 4 Altın Küre ödülünü alarak hak edilmiş bir başarıya ulaştı.

Dizi, bir dönem TRT ekranlarından Türk izleyicisi ile buluştu.

2. Emily in Paris (2020-)

2. Emily in Paris (2020-)

Emily, Şikago’da yaşayan genç bir kadındır. Pazarlama yöneticisi olan Emily, hiç beklemediği bir anda rüya gibi bir iş fırsatı yakalar. Kariyeri için çok önemli olan bu teklifi geri çevirmeyen Emily, yeni işi için Paris’e taşınır. Yeni bir hayata başlayan Emily, bir yandan yeni işine adapte olmaya çalışırken bir yandan da ailesini, arkadaşlarını ve ilişkisini idare etmeye çalışır.

1. Cobra Kai (2018-)

1. Cobra Kai (2018-)

Cobra Kai’de, 1984 yılında gerçekleşen All Valley Karate Turnuvası'nda yaşananların otuz yıl sonrası anlatılıyor. İki dövüşçü de yıllar içerisinde olgunlaşmış ve farklı hayatlar sürmüştür. Zor zamanlardan geçen Johnny Lawrence, geçmişteki günlerine geri dönebilmek için dövüş okulu Cobra Kai’yi yeniden açar ve yeni öğrencilerini eğitmeye başlar. Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso arasındaki rekabet ise yeniden kızışacaktır. Ralph Macchio ve William Zabka’nın başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca , Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Courtney Henggeler, Mary Mouser ve Ed Asner gibi isimler yer alıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
6
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın