Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! 7 Haziran Salı Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! 7 Haziran Salı Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 7 Haziran Salı günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jumanji: Yeni Seviye (2019) Jumanji: The Next Level

Jumanji: Yeni Seviye (2019) Jumanji: The Next Level

IMDb: 6.7

Özet: Jumanji'de: Bir Sonraki Seviye filminde çete geri dönüyor ama bu sefer oyun değişmiştir. Kendilerinden birini kurtarmak için geri dönen oyuncular, dünyanın en tehlikeli oyunundan kaçmak için kurak çöllerden karlı dağlara kadar macera dolu bir yolculuğa atılacaklardır.

Oyuncular: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart

Yönetmen: Jake Kasdan

Shazam! 6 Güç (2019) Shazam!

Shazam! 6 Güç (2019) Shazam!

IMDb: 7.0

Özet: Yine macera dolu bir filmle devam ediyoruz. Shazam! 6 Güç, sihirli sözlükleri söylemesi ile süper güçlere sahip pelerinli bir kahramana dönüşen genç bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Genç çocuk, gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele verir.

Oyuncular: Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel

Yönetmen: David F. Sandberg

Cruella (2021)

Cruella (2021)

IMDb: 7.3

Özet: 1970'li yılların Londra'sında geçen 'Cruella', tasarımlarıyla kensinden bahsedilmesine kararlı olan zeki ve yaratıcı bir kadın olan Estella'nın hikayesini konu ediniyor.

OyuncularEmma Stone, Emma Thompson, Joel Fry

Yönetmen: Craig Gillespie

İçeriğin Devamı Aşağıda

Frank Amca (2020) Uncle Frank

Frank Amca (2020) Uncle Frank

IMDb: 7.3

Özet: Beth Bledsoe, amcası Frank'in saygın bir edebiyat profesörü olduğu New York Üniversitesi'nde okumak için memleketinden ayrılır. Beth kısa süre sonra Frank'in eşcinsel olduğunu ve yıllardır gizli tuttuğu hayatını keşfedecektir. 

Oyuncular: Paul Bettany, Sophia Lillis, Peter Macdissi

Yönetmen: Alan Ball

Friends: The Reunion (2021)

Friends: The Reunion (2021)

IMDb: 8.0

Özet: 'Friends' yıldızları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer geri döndü! Yine bildiğiniz gibi eğlenceli, samimi ve çoook komikler...

Oyuncular: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow

Yönetmen: Russell Norman

Licorice Pizza (2021)

Licorice Pizza (2021)

IMDb: 7.9

Özet: Licorice Pizza, 70'lerde yaşayan lise öğrencilerinin yaşantılarını konu ediniyor. Gary Valentine, asistan olan Alana Kane'in okula geldiğini görünce ondan çok etkilenir. Vakit geçirdikçe birbirlerinden çok etkilenen Alana ve Gary, birlikte büyür ve gelecekleri için savaşmaya başlarlar.

Oyuncular: Alana Haim, Cooper Hoffman, Sean Penn

Yönetmen: Paul Thomas Anderson

Before Sunrise (1995) - Before Sunset (2004) - Before Midnight (2013)

Before Sunrise (1995) - Before Sunset (2004) - Before Midnight (2013)

IMDb: 8.1

Özet: Amerikalı Jesse, Viyana'ya giderken Paris'e dönen bir öğrenci olan Celine ile tanışır. Uzun uzun konuşan ikilinin arasında şaşırtıcı bir bağ oluşur. Jesse, Celine'i Viyana'da onunla birlikte trenden inmeye ikna eder. Jesse'in ertesi sabah ABD'ye uçuşu olduğu için ve kalacak parası olmadığı için, ikili şehri birlikte dolaşmaya başlarlar...

Oyuncular: Ethan Hawke, Julie Delpy,  Andrea Eckert

Yönetmen: Richard Linklater

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mulan (1998)

Mulan (1998)

IMDb: 7,6

Özet: Büyük Hun İmparatorluğu, güçlü ve hazırlıklı askerleri ile Çin'e saldırmaktadır. Çin askerlerinin hiç umudu kalmasa da ülkelerini savunmaktan asla vazgeçmezler. Bu sırada kimsenin umursamadığı Ping adında zeki bir askerin aklına gelen bir fikir, ülkeyi kurtaracaktır. Oysa herkesin diline dolanarak kahraman olan Ping'in hakkında kimsenin bilmediği bir gerçek vardır. Herkesin erkek olduğuna emin olduğu Ping aslında genç ve güzel bir kadındır. 

Oyuncular: James Hong, Thierry Ragueneau, George Takei

Yönetmen: Tony Bancroft, Barry Cook

Aşçı Fare (2007) Ratatouille

Aşçı Fare (2007) Ratatouille

IMDb: 8,0

Özet: Remy, hayalindeki tek şey aşçı olabilmek olan yemeğe düşkün, şişman bir faredir. Hayallerini gerçekleştirebilmek için Paris'e doğru yola koyulur ve şans eseri kendini şehrin en iyi restoranının kanalizasyonunda bulur. Restorana yeni gelen çöpçü ile bir anlaşma yapar: Tüm hünerlerini sergileyebileceği o büyülü mutfağa ulaşmalıdır. Ancak hayallerini gerçekleştirmek, tüm dünyada farelerden iğrenen insanlar varken pek kolay olmayacaktır. 

Oyuncular: Patton Oswalt, Brad Garrett, Lou Romano

Yönetmen: Brad Bird

İnanılmaz Aile (2004) The Incredibles

İnanılmaz Aile (2004) The Incredibles

IMDb: 8,0

Özet: Bob Parr, Mr. Incredible adıyla tanınan ve tüm dünyanın kahraman olarak benimsediği bir adamdır. Kötülüklerle mücadele eden bu adam, hayatının bu yorucu temposundan uzaklaşmak isteyerek emekli olmaya karar verir. Artık eşi ve çocukları ile birlikte daha huzurlu ve sıradan bir hayat yaşamaktadır ancak bir zaman sonra bu düzenden de sıkılır. Çünkü sıradan bir hayat, alıştığı düzene aykırıdır. Bir gün evren ona başka bir şans verir: Bob, şimdi bir adada gizli bir görev yürütecektir.

Oyuncular: Michael Bird, Jason Lee, Brad Bird

Yönetmen: Brad Bird

İçeriğin Devamı Aşağıda

Secretary (2002)

Secretary (2002)

IMDb: 6.9

Özet: Duygusal sorunlarıyla boğuşan bir kadın olan Lee Holloway, sert ve talepkar bir avukat olan patronu E. Edward Grey'in sekreterliğini yapar. Bir süre sonra aralarında duygusal bir ilişki yaşanır. Ancak Lee, kısa süre sonra Grey'in sert tavırlarından daha çok etkilendiğini fark eder ve onunla sadomazoşizme varan bir ilişki yaşamaya başlar.

Oyuncular: James Spader, Maggie Gyllenhaal, Jeremy Davies

Yönetmen: Steven Shainberg

I am Love (2010)

I am Love (2010)

IMDb: 7.0

Özet: Kocası Tancredi ile bir akşam yemeğinde olan Emma, restoranın şefi olan Antonio ile birden yakınlaşır. Antonio ve Emma yakında kendilerini yatakta bulurlar. Emma'nın yaşadığı bu yasak aşk, zaten çok da iyi gitmeyen evliliği hakkında birtakım kararlar almasına sebep olacaktır. 

Oyuncular: Tilda Swinton, Flavio Parenti, Edoardo Gabbriellini

Yönetmen: Luca Guadagnino

The Dreamers (2003)

The Dreamers (2003)

IMDb: 7.2

Özet: Mayıs 1968'de Paris'te gerçekleşen öğrenci isyanları yalnızca üç gencin umrunda değildir: Matthew adında Amerikalı bir değişim öğrencisi ve ikizler Théo ve Isabelle. İkizlerin bohem ebeveynleri bir aylığına gittiğinde, Matthew'ı evlerine çağırırlar. Üçü bir süre kendi fantezilerinde kaybolacaktır.

Oyuncular: Michael Pitt, Louis Garrel, Eva Green

Yönetmen: Bernardo Bertolucci

Okuyucu ( 2008) The Reader

Okuyucu ( 2008) The Reader

IMDb: 7.6

Özet: Kate Winslet'a Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın, Akademi Ödülleri'nde En İyi Kadın ödüllerini getiren The Reader filmiyle devam ediyoruz. II. Dünya Savaşı ertesi, Almanya'sındayız... Michael adlı genç, kendisinin yaşça iki katı büyük olan Hanna Schmitz’e aşık olmuştur. Gizli bir ilişki götüren ikilinin aşkı Hanna’nın bir gün ortadan kaybolmasıyla biter.

Oyuncular: Kate Winslet, Ralph Fiennes, Bruno Ganz

Yönetmen: Stephen Daldry

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Ayrılık (2011) Jodaeiye Nader az Simin

Bir Ayrılık (2011) Jodaeiye Nader az Simin

IMDb: 8.3

Özet: Evli bir çift zor bir kararla karşı karşıyadır. Başka bir ülkeye taşınarak çocuklarının hayatını daha iyi bir seviyeye taşımak isteyen bir kadın ve İran'da kalıp Alzheimer hastası olan babasına bakmak zorunda kalan bir erkek...

Oyuncular: Payman Maadi, Leila Hatami, Sareh Bayat

Yönetmen: Asghar Farhadi

Dünkü film önerileri için:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın