Görüş Bildir
Haberler
İlk Dakikasından İtibaren Adrenalin Seviyenizi En Üstte Tutacak, 2019 Yılının En İyi Aksiyon/Macera Filmleri

İlk Dakikasından İtibaren Adrenalin Seviyenizi En Üstte Tutacak, 2019 Yılının En İyi Aksiyon/Macera Filmleri

Yeni yıla girerken bünyenizin ihtiyacı olan adrenalini tek seferde almak istiyorsanız, sizler için hazırladığımız 2019 yılının birbirinden başarılı bu aksiyon/macera filmleri listesine göz atmadan geçmeyin.

(Not: İçerikte yer alan filmler alfabetik sıraya göre listelenmiştir ve film özetleri için Beyazperde'den yararlanılmıştır.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 6 Underground

1. 6 Underground

IMDb

6 Underground, kenti suçlulardan kurtarmak için kendilerini ölü olarak gösterip, suçluların peşine düşen 6 kişilik milyarder grubun hikayesini konu ediyor. 2007'de başlayan uzun soluklu Transformers serisinin ünlü yönetmeni Michael Bay'in kamera arkasına geçeceği aksiyon filminin başrolünü Ryan Reynolds üstleniyor.

2. Alita: Battle Angel

2. Alita: Battle Angel

IMDb

Alita, kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde, tanımadığı bir gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder. Alita, yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır.

3. Avengement

3. Avengement

IMDb

Hapishane zor koşullar altında yaşayan ve burada hayatta kalabilmek için mücadele etmek zorunda kalan bir suçlu, sonunda beklediği fırsatı ele geçirerek hapishaneden kaçmayı başarır. Cezaevinin kapısından dışarı adım atar atmaz yapmak istediği tek şey, kendisini suçlu haline getiren insanlardan intikam almak olur. Katil olmasına neden olan insanların peşine düşen adam, kaybolan hayatını geri kazanmak için büyük bir savaşın içine girer.

4. Avengers: Endgame

4. Avengers: Endgame

IMDb

Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır.

5. Black and Blue

5. Black and Blue

IMDb

Acemi bir kadın polis memuru, bir uyuşturucu satıcısının polisler tarafından öldürüldüğüne şahit olur. Kadın, şahit olduğu korkunç olayı kayıt altına alınca, diğer polislerle arasında büyük bir kovalamaca başlar. Polisler, görüntüleri yok etmek için gece boyunca meslektaşlarının peşine düşer. Olaydan kurtulmaya çalışan polisler, satıcının ölümünü cinayete şahit olan kadının üzerine atmaya karar verir. Genç kadın, üzerine atılan bu suçtan kurtulmayı başarıp, gerçek suçluların yakalanmasını sağlayabilecek midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cold Pursuit

6. Cold Pursuit

IMDb

Sessiz bir aile babası olan Nels, kar temizleyiciliği yapmaktadır. O, Rocky Dağları’ndaki gösterişli kasabanın kardan etkilenmemesini, yolların daima açık tutulmasını sağlar. Eşiyle birlikte turistlerin rağbet ettiği bu yerde konforlu bir kulübede mutlu bir yaşam sürer. Nels sakin ve huzurlu olan bu kasabadan ayrılmak zorundadır çünkü oğlu bir uyuşturucu baronu tarafından öldürülmüştür. Vakit kaybetmeden intikam almak için oğlunu öldüren adamın peşine düşer. Bu alışılmadık kahraman, avcılık yeteneklerini kullanarak sıradan bir insandan yetenekli bir katile dönüşür ve karteli parçalamayı amaçlar. Nels'in yaptıkları tahmin edilemez bir gangster olan Viking ile rakip bir mafya patronu arasında bir bölge savaşına yol açar. Neredeyse kimsenin yarasız ayrılamayacağı bu savaşta adalet sağlanacaktır.

7. Extreme Job

7. Extreme Job

IMDb

Narkotik şubede görev yapan beş dedektif, azılı suçları sebebiyle arananlar listesinin en başındaki isimleri yakalamak için sıradan bir tavuk restoranında kamufle olurlar. Burada tıpkı birer garson ve aşçı gibi çalışmaya başlayan dedektifler hesapta olmayan işler ile karşılaşırlar. Yaptıkları tarif beğenilince gizlenmek için girdikleri restoran bir anda ülkede çok büyük popülerlik kazanır ve bu durum üzerine kahramanlarımız dedektiflik işini bırakarak bu sektörde çalışmaya başlarlar.

8. Godzilla: King of the Monsters

8. Godzilla: King of the Monsters

IMDb

Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı Kral Ghidorah ile çatışan tehlikeli Godzilla da bu devasa boyutlardaki güçlü canavarların arasında yer alır. Bu efsane oldukları sanılan antik süper türler tekrar yükselip de karşı karşıya geldiğinde hepsi üstünlük için mücadeleye girişir. Bu tehlikeli mücadele sırasında insanlığın var oluşunun dengesi de pamuk ipliğine bağlı bir hale gelir. Bu savaşta kimin kazanacağı, insanlığın kaderini olduğu kadar gezegenin baskın türünün kim olacağını da kanıtlayacak hale gelir.

9. Hobbs and Shaw

9. Hobbs and Shaw

IMDb

Amerika’nın Diplomatik Güvenlik Hizmetlerinin sadık bir ajanı olan Luke Hobbs ile eski bir İngiliz askeri elit ajanı olan Deckard Shaw, yıllar boyu birbirlerini yenmeye çalışsalar da bu kez birlikte hareket etmek zorundadır. İnsanlık, büyük bir biyolojik tehdit ile karşı karşıyadır. Siber genetik ile güçlendirilmiş anarşist Brixton, insanlığın değişmesine neden olabilecek olan biyolojik virüsü ele geçirir. Dünyayı tehlikeye sokan Brixton'ı yenmek zorunda olan iri kıyım kanun adamı Hobbs ile kanunları hiçe sayan Shaw’un güçlerini birleştirip, birlikte mücadele etmekten başka şansı yoktur.

10. John Wick 3: Parabellum

10. John Wick 3: Parabellum

IMDb

John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Jumanji: The Next Level

11. Jumanji: The Next Level

IMDb

Jumanji maceralarından sağ olarak kurtulmayı başaran dört genç, üniversitenin tatile girmesi ile birlikte New Hampshire Brantford’daki evlerine geri döner. Hayatlarına yeni bir yön vermeye çalışan gençler, arkadaşlarını kurtarabilmek için kendilerini yeniden Jumanji dünyasının içinde bulur. Spencer oyuna yeniden girmek zorunda kaldığında, Martha, Fridge ve Bethany arkadaşlarını kurtarmak için Jumanji'ye geri döner ve hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığını fark eder. Jumanji artık değişmiştir ve sadece bir ormandan ibaret değildir. Ekip, daha tehlikeli bir hal alan oyunda karşılarına çıkan korkunç engelleri aşıp, oyundan kaçmanın yolunu bulabilecek midir?

12. Master Z: Ip Man Legacy

12. Master Z: Ip Man Legacy

IMDb

Cheung Tin Chi, Ip Man'e karşı aldığı ağır yenilgiden sonra kendisini toparlamaya çalışır. Dövüş sanatları dünyasından ayrılıp normal bir yaşam sürmeye çalışan Cheung Tin Chi, her ne kadar beladan uzak durmaya çalışsa da kendisini türlü maceraların içinde bulur. Saldırıya uğrayan iki kadına yardım eden Tin Chi, okları kendi üzerine çeker. Saldırganların kendisine yönlendiren Tin Chi, peşlerine düşen adamlar yüzünden kendisini yeniden karanlık bir dünyanın içinde bulur.

13. Rambo: Last Blood

13. Rambo: Last Blood

IMDb

Bulabildiği her yerde gündelik iş bulmaya çalışan ve hayatını idame ettirmeye çalışan Rambo, beladan uzak durmaya çabalamaktadır. Ancak günün birinde arkadaşı ve emlak müdürü Maria'dan aldığı haber bu durumu değiştirir. Maria'nın torunu bir parti için Meksika sınırını geçtikten sonra kaybolmuştur. Bu yüzden John, gençleri bulmak için sınırın güneyini dolaşır. Bu görev, Rambo'nun bir insan kaçakçılığı çetesini ortaya çıkarmasıyla birlikte oldukça tehlikeli bir hal alır. Rambo adaleti sağlamak için üvey kız kardeşi de kaçırılan bir gazeteci ile birlikte çalışmaya başlar. Rambo kaçırılan kızları kurtarmak ve acımasız bir suç liderini dize getirmek için bütün yeteneklerini kullanmak zorundadır.

14. Shazam!

14. Shazam!

IMDb

1939 yılında yaratılan çizgi roman kahramanı Shazam, genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman. Sihirli sözcükleri söylediği an dünyanın en güçlü ölümlüsüne dönüşen karakter, gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele veriyor.

15. Spider-Man: Far from Home

15. Spider-Man: Far from Home

IMDb

Örümcek-Adam: Evden Uzakta, arkadaşları ile gittiği okul gezisi sırasında gizemli bir görev üstlenmek zorunda kalan Peter Parker'a odaklanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Star Wars: The Rise of Skywalker

16. Star Wars: The Rise of Skywalker

IMDb

Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey, kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir.

17. Terminator: Dark Fate

17. Terminator: Dark Fate

IMDb

Sarah Conor'ın Mahşet Günü'nü engellemesinin ve insan ırkının kaderini yeniden belirlemesinin üzerinden yıllar geçmiştir. Dani Ramos, kardeşi ve babasıyla ile birlikte Mexico City'de kendi halinde yaşayan bir kadındır. Ancak gelecekten süper asker özelliklerine sahip olan Rev-9 adındaki yeni bir Terminatör, Dani'yi öldürmek üzere geçmişe gelir. Dani'nin kurtulma şansı, Grace ve Sarah Conor'a bağlıdır.

18. The Gangster, The Cop, The Devil

18. The Gangster, The Cop, The Devil

IMDb

Organize suçlar işleyen bir mafya babası, bir seri katili yakalamak için polisle işbirliğine gitmek zorunda kalır. Seri katil o kadar dikkatli bir şekilde kurbanlarını öldürmüştür ki, ortada mafya babasından başka tanık kalmamıştır. Bu durumda mafya babasının polisle daha yakından bir çalışma yürütmesi gerekmektedir.

19. The Kid Who Would Be King

19. The Kid Who Would Be King

IMDb

İngiltere'de yaşayan Alex 12 yaşında küçük bir çocuktur. Alex şans eseri, tarihteki en büyülü objelerden biri olan efsanevi kılıç Excalibur'u bulur. Artık tarihteki en güçlü savaş aleti İngiltere'nin en güçten yoksun çocuğunun elleri arasındadır. Asıl macera, Alex'in kötü niyetli Orta Çağ büyücüsü Morgana'yı öğrenmesi ile başlayacaktır. Güçlü büyücü Merlin'in de dahil olduğu bu macerada Alex ve en yakın arkadaş grubu, Morgana'nın dünyayı dize getirme planına engel olmak zorundadır. Artık dünyanın ve bilinen tarihin kaderi 4 küçük çocuğun ellerindedir.

20. Triple Frontier

20. Triple Frontier

IMDb

Beş eski Özel Kuvvetler operasyon askeri, Güney Amerika'nın seyrek nüfuslu sınır bölgesinde bir soygun planlamak için bir araya gelir. 5 kişilik bu ekibin hedefi, şiddetiyle tanınan, zengin bir kartelin servetidir. Bu isimsiz kahramanlar prestijli kariyerlerinde ilk defa bu tehlikeli misyonu ülkeleri için değil, kendileri için üstleniyorlardır. Ancak olaylar beklenmedik bir dönüşle birlikte kontrolden çıkmaya başlar. İncelikli planları devasa bir kaosun içinde kaybolup gitmeye başladığı zaman bu beş üstün nitelikli adamın yetenekleri, sadakatleri ve ahlakları, hayatta kalmak için verdikleri zorlu mücadele sırasında kırılma noktasına itilecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
56
26
16
15
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MataramaSUKO

10, 16 ve 20 der geçerimi gerisi tırt..

prens dastan

20 de tırt ki

Ken.

7de bitirmeliydin