Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! 6 Haziran Pazartesi Günü İçin Birbirinden Kaliteli Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! 6 Haziran Pazartesi Günü İçin Birbirinden Kaliteli Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 6 Haziran Pazartesi günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tavşan Jojo (2019) Jojo Rabbit

Tavşan Jojo (2019) Jojo Rabbit

IMDb: 7.9

Özet: Tavşan Jojo filmi, annesinin evlerinde bir kızı sakladığını öğrenen bir gencin hikayesini konu ediyor. Hitler'in gençlik kamplarında yer alan Jojo Betzler adındaki bir çocuk, annesinin evlerinde Yahudi bir kızı gizlice misafir ettiğini öğrenir. Kız, evlerinin çatı katında kalıyordur. Tabii bu durum en yakın sırdaşı hayali arkadaşı Adolf Hitler olan Jojo'nun kafasında büyük bir karmaşaya yol açacaktır. Hayali arkadaşı olan Hitler, hiç de orijinalindeki gibi değildir. Jojo'nun bu korkunç ırkçılığa karşı gelmek için mücadele etmesi gerekmektedir.

Oyuncular: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson

Yönetmen: Taika Waititi

Büyük Budapeşte Oteli (2014) The Grand Budapest Hotel

Büyük Budapeşte Oteli (2014) The Grand Budapest Hotel

IMDb: 8.1

Özet: Yönetmen Wes Anderson'ın resmen renk cümbüşü olan bir filmiyle devam ediyoruz. Büyük Budapeşte Oteli 20. yüzyılın başlarında iki savaş arasındaki dönemde geçmektedir. Hikayede, Avrupa'nın hayali Zubrowka şehrinde bulunan Büyük Budapeşte Oteli'nin ihtişamlı dönemine tanık oluyoruz.

Oyuncular: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric

Yönetmen: Wes Anderson

Addams Ailesi (2019) The Addams Family

Addams Ailesi (2019) The Addams Family

IMDb: 5,8

Özet: Hayatını kocasına ve çocuklarına adayan Morticia, güler yüzlü ve tutkulu bir şekilde kapısına aşık Gomez ve şahsına münhasır çocuklar Wednesday ile Pugsley'e evin diğer ilginç aile bireyleri eşlik eder. Bu farklı aile bayram hazırlığı yaparken reality-show programının kraliçesi Margaux Needler karşılarına çıkar. Bu ikilinin karşılaşması her şeyi değiştirir...

Oyuncular: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz

Yönetmen: Conrad Vernon, Greg Tiernan

İçeriğin Devamı Aşağıda

İnanılmaz Aile (2004) The Incredibles

İnanılmaz Aile (2004) The Incredibles

IMDb: 8,0

Özet: Dünyadaki kötülüklerle savaşan Bob Parr emekliye ayrılmak ve ailesi ile vakit geçirmek ister. Ailesi ile sakin bir hayata geçen Bob biraz zaman geçince sıkılır. Tam o sırada evren ona bir mesaj gönderir ve Bob yeniden sahalara döner.

Oyuncular: Jason Lee, Brad Bird, Sarah Vowell

Yönetmen: Brad Bird

Klaus (2019)

Klaus (2019)

IMDb: 8,1

Özet: Smeerensburg'un yeni postacısı Jesper tek başına oyuncak yapan Klaus ile tanışır ve Klaus'un oyuncaklarını çocuklara dağıtmaya karar verirler. Birlikte oyuncak dağıtmaya başlayan bu ikili Smeerensburg'un mutsuzluğunu değiştirmeye başlar.

Oyuncular: Jason Schwartzman, Rashida Jones, J.K. Simmons

Yönetmen: Sergio Pablos

Sonsuz İhtiras (1995) To Die For

Sonsuz İhtiras (1995) To Die For

IMDb: 6.8 

Özet: En büyük hayali televizyon sunucusu olmak olan Suzanne isimli kadının gözünü karartarak bu hayal uğruna yaptıklarını ve yapabileceklerini konu edinen bir filmdir. Kendi küçük dünyasında değil büyük dünyalarda yaşamak isteyen Suzanne bu yolda karşısına çıkan bütün insanları önünden kaldırmak konusunda kararlı bir kadındır. 

Oyuncular: Nicole Kidman, Matt Dillon, Casey Affleck

Yönetmen: Gus Van Sant

Tutsak (2013) Prisoners

Tutsak (2013) Prisoners

IMDb: 8.1 

Özet: Keyifli bir yemekte buluşan iki ailenin kızları bir anda kaybolur. Ardından polise kayıp ihbarında bulunurlar ancak polisin ihmalkarlığı sonucunda bir yere varamazlar. Bu yüzden de Keller Dover adaleti kendi sağlamaya çalışır ve bir dedektif yardımıyla kaybolan kızların peşine düşer. 

Oyuncular: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis

Yönetmen: Denis Villeneuve

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deney: DNA (2009) Splice

Deney: DNA (2009) Splice

IMDb: 5.8

Özet: Genetik mühendis olan Clive Nicoli ve Elsa Kast, tıbbi bir kullanım için yeni melez hayvanlar oluşturmak üzere farklı hayvanların DNA'larını bir araya getirerek ün kazanmayı umarlar ancak işler pek de bekledikleri gibi gitmez.

Oyuncular: Adrien Brody, Sarah Polley, Delphine Chanéac

Yönetmen: Vincenzo Natali

Gizli Kimya (2013) Upstream Color

Gizli Kimya (2013) Upstream Color

IMDb: 6.5

Özet: Sıra dışı bir konusu olan filmle devam ediyoruz listemize. Kris isimli genç bir kadın akılalmaz işkencelere maruz kalmaktadır. Kendisini zorla alıkoyan adam tarafından hem fiziksel hem de psikolojik baskı altında tutulan Kris, halüsinasyonlar arasında gerçekliği kaybetmiş bir şekilde tükenmektedir. Bu sırada domuzlar ve genç kadın arasında çeşitli tuhaf hücre transferleri de yapılmaktadır ve bu olayın bir tanığı vardır... 

Oyuncular: Amy Seimetz, Frank Mosley, Shane Carruth

Yönetmen: Shane Carruth

Azınlık Raporu (2002) Minority Report

Azınlık Raporu (2002) Minority Report

IMDb: 7.7

Özet: Dedektif John Anderton'ın ilginç hikayesine odaklanacağız bu filmde. Anderton, psişik güçlere sahip kahinler ve bazı teknolojik aygıtlar sayesinde cinayetleri daha işlenmeden önce farkedip suçluları yakalayan özel bir polis biriminin başındadır. Anderton’ın kusursuz işlediğine inandığı sistem, birdenbire tersine döner. Anderton’ın şefi olduğu birim, cinayet suçlamasıyla onun peşine düşer. Avcı artık av olmuştur... Şimdiye kadar kölesi olduğu sistem artık John'un başının belası haline gelmiştir.

Oyuncular: Tom Cruise, Colin Farrell, Samantha Morton

Yönetmen: Steven Spielberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ölümcül Oyun (2014) Goodnight Mommy

Ölümcül Oyun (2014) Goodnight Mommy

IMDb: 6,7

Özet: İkiz çocuklar, anneleri yüz değiştiren estetik ameliyat geçirdikten sonra yeni bir eve taşınır, ancak sargıların altında tanımadıkları biri olduğuna inanırlar. Şimdi ya annelerini seveceklerdir ya da onunla mücadele edeceklerdir.

Oyuncular: Lukas Schwarz, Elias Schwarz, Susanne Wuest

Yönetmen: Severin Fiala, Veronika Franz

It Follows (2014)

It Follows (2014)

IMDb: 6,8

Özet: Genç bir kadın, yeni tanıştığı bir gençle seks yaptıktan sonra garip bir lanetin onu takip ettiğini fark eder. Cinsel yolla bulaşan bu lanette hiç kimse güvenli değildir ve en yakınları bile onu öldürmek için gelebilir. Peki, şimdi nasıl kurtulacaktır?

Oyuncular: Maika Monroe, Keir Gilchrist

Yönetmen: David Robert Mitchell

Boşluk (2009) Enter the Void

Boşluk (2009) Enter the Void

IMDb: 7.2

Özet: Tokyo'da yaşayan Amerikalı bir uyuşturucu satıcısı, en yakın arkadaşı tarafından ihanete uğrar ve bir anlaşma sırasında öldürülür. Ruhu, ölümünün ardından olanları izlemek için dirilince esrarengiz sahneler ortaya çıkacaktır.

Oyuncular: Nathaniel Brown, Paz de la Huerta, Cyril Roy

Yönetmen: Gaspar Noé

Malèna (2000)

Malèna (2000)

IMDb: 7.4

ÖzetSavaş ikliminin tam ortasında kendisini yeni yeni keşfeden genç bir çocuk, küçük bir İtalyan kasabasında yaşayan şehvetli bir kadın olan Malina'ya sırılsıklam aşık olur.

Oyuncular: Monica Bellucci, Giuseppe Sulfaro, Luciano Federico

Yönetmen: Giuseppe Tornatore

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hizmetçi (2016) Ah-ga-ssi

Hizmetçi (2016) Ah-ga-ssi

IMDb: 8.1

Özet: Kült yapımlardan biri olan Ah-ga-ssi ile devam ediyoruz film listemize. 1930'larda geçen hikayede kendisini Kont olarak tanıtan bir dolandırıcı, gizemli ve saf görünen Japon varis Leydi Hideko'nun zenginliğini ele geçirmek için onu kendisine aşık etmeyi planlar. Sook-hee'yi ise ona yardım etmesi için Leydi'ye hizmetçi olarak kiralar. Ancak bu hizmetçinin her şeyden habersiz hanımefendisine delicesine aşık olması işleri karıştıracaktır... 

Oyuncular: Kim Min-hee, Ha Jung-woo, Cho Jin-woong

Yönetmen: Park Chan-wook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
diegosuzfrida

Öllümcül oyun ve deney filmi psikolojimi bozmustur