Görüş Bildir
Haberler
Çok Sağlam Hikayelere Sahip Olmalarına Rağmen Yeterince Anlaşılamamış Korku Filmleri

Çok Sağlam Hikayelere Sahip Olmalarına Rağmen Yeterince Anlaşılamamış Korku Filmleri

Korku filmi izleyicilerine göre bazı korku filmlerinin izleyicilerdeki yeri ayrı olduğu için sürekli aynı filmler izlenebilir, fakat bazı korku filmleri, hikayeleri çok iyi olmasına rağmen bir türlü hak ettiği değeri göremez. İşte değeri bilinmeyen korku filmleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Lodge (2019)

1. The Lodge (2019)

Özet: Müstakbel üvey anneleriyle bir tatil kulübesindeki kar fırtınasında mahsur kalan iki kardeş, üvey anneleriyle aralarındaki ilişkiyi düzeltmeye başlar. Tam aralarındaki ilişki düzelmeye başlarken, kaldıkları evde yaşanan korkutucu olaylar işleri içinden çıkılmaz bir hale sokar.

Oyuncular: Riley Keough, Jaeden Martell

Yönetmen: Severin Fiala, Veronika Franz

2. The Void (2016)

2. The Void (2016)

Özet: Bir hastayı yeterli sayıda personel bulunmayan bir hastaneye teslim ettikten kısa bir süre sonra, bir polis memuru bir grup gizemli kapüşonlu figürle bağlantılı garip ve şiddetli olaylar yaşar. Bu tarikat, polis memurunun peşini bırakmayacaktır.

Oyuncular: Aaron Poole, Kenneth Welsh

Yönetmen: Jeremy Gillespie, Steven Kostanski

3. His House (2020)

3. His House (2020)

Özet: Mülteci bir çift, savaşın parçaladığı Güney Sudan'dan kaçar, ancak daha sonra yüzeyin altında bir şeytanın gizlendiği bir İngiliz kasabasındaki yeni hayatlarına uyum sağlamak için mücadele ederler. Bakalım devletin onlara verdiği bu evde ne kadar dayanacaklardır?

Oyuncular: Sope Dirisu, Wunmi Mosaku

Yönetmen: Remi Weekes

4. Relic (2020)

4. Relic (2020)

Özet: Büyükannesinde bunama belirtileri baş gösterince annesiyle beraber onun yanına giden bir kadın, büyükannelerinin bu durumunun aslında çok daha farklı ve korkutucu bir olaydan meydana geldiğini keşfedecektir.

Oyuncular: Emily Mortimer, Robyn Nevin

Yönetmen: Natalie Erika James

5. Oculus (2013)

5. Oculus (2013)

Özet: Cinayetten yargılanan erkek kardeşini aklamak için eski aile evlerinde bir deney düzenleyen genç bir kadın, yıllar önce ailesinin katledilmesine neden olan olayın aslında eski bir ayna olduğunu düşünür. Yıllar sonra aynayı bulan kadın, o günü tekrar yaşamak için harekete geçer.

Oyuncular: Karen Gillan, Brenton Thwaites

Yönetmen: Mike Flanagan

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ready or Not (2019)

6. Ready or Not (2019)

Özet: Bir gelinin düğün gecesi, eksantrik yeni ailesi onu korkunç bir oyuna katılmaya zorlayınca uğursuz bir hal alır. Bir aile geleneği olarak o gece oyun oynamak zorunda olan aile, yıllar boyunca kimseye denk gelmeyen 'saklambaç' oynamak durumunda kalır.

Oyuncular: Samara Weaving, Adam Brody

Yönetmen: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

7. Goodnight Mommy (2014)

7. Goodnight Mommy (2014)

Özet: İkiz çocuklar, anneleri yüz değiştiren estetik ameliyat geçirdikten sonra yeni bir eve taşınır, ancak sargıların altında tanımadıkları biri olduğuna inanırlar. Şimdi ya annelerini seveceklerdir ya da onunla mücadele edeceklerdir.

Oyuncular: Lukas Schwarz, Elias Schwarz, Susanne Wuest

Yönetmen: Severin Fiala, Veronika Franz

8. Southbound (2015)

8. Southbound (2015)

Özet: İç içe geçmiş beş korkutucu hikayeyi anlatan film, ıssız bir çöl otoyolunda uzun bir gecede en kötü kabuslarıyla ve en karanlık sırlarıyla yüzleşen bir grup yorgun gezginin kaderini takip ediyor.

Oyuncular: Chad Villella, Kristina Pesic

Yönetmen: David Bruckner, Matt Bettinelli-Opin, Roxanne Benjamin

9. It Follows (2014)

9. It Follows (2014)

Özet: Genç bir kadın, yeni tanıştığı bir gençle seks yaptıktan sonra garip bir lanetin onu takip ettiğini fark eder. Cinsel yolla bulaşan bu lanette hiç kimse güvenli değildir ve en yakınları bile onu öldürmek için gelebilir. Peki, şimdi nasıl kurtulacaktır?

Oyuncular: Maika Monroe, Keir Gilchrist

Yönetmen: David Robert Mitchell

10. Lights Out (2016)

10. Lights Out (2016)

Özet: Rebecca, küçük kardeşinin bir zamanlar kendisini de rahatsız eden ve annelerine bağlı doğaüstü bir ruhla yüz yüze getiren deneyimlerinin ardındaki gizemi artık çözmeye karar verir.

Oyuncular: Teresa Palmer, Gabriel Bateman

Yönetmen: David F. Sandberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. As Above, So Below (2014)

11. As Above, So Below (2014)

Özet: Felsefe taşını bulmak isteyen bir arkeolog, yeraltı şehrini iyi bilen bir grup insanla işbirliği yapar ve Paris sokaklarının altındaki yeraltı mezarlarına girerler. Tabii burada pek çok uğursuz şey onları bekliyordur.

Oyuncular: Perdita Weeks, Ben Feldman

Yönetmen: John Erick Dowdle

12. The Mist (2007)

12. The Mist (2007)

Özet: Sakin bir kasabadaki inanılmaz fırtına, bir tür kana susamış yaratığın tutulduğu yerden kurtulmasına neden olur. Tam bu esnada bir süpermarkette alışveriş yapan bir grup insan burada mahsur kalır ve kendi içlerinde çatışma çıkar.

Oyuncular: Thomas Jane, Marcia Gay Harden

Yönetmen: Frank Darabont

13. Veronica (2017)

13. Veronica (2017)

Özet: 1991 yılında Madrid'de geçen gerçek bir olaydan alıntılanan Veronica, bir lise öğrencisinin arkadaşlarıyla beraber ruh çağırmasını ve sonrasında evine kadar gelen laneti anlatıyor.

Oyuncular: Sandra Escacena, Bruna Gonzalez

Yönetmen: Paco Plaza

14. Dead Silence (2007)

14. Dead Silence (2007)

Özet: Genç bir adam, kendisine hediye gelen kuklanın karısını öldürdüğüne inanır ve bu gizemi çözebilmek için memleketine geri döner. Burada ölü bir vantriloğun lanetini duyan genç adam, karısının ölümü ardındaki gizemi çözmek zorundadır.

Oyuncular: Ryan Kwanten, Amber Valletta

Yönetmen: James Wan

15. Regression (2015)

15. Regression (2015)

Özet: Bir dedektif ve bir psikanalist, genç bir kadının korkunç geçmişini araştırma görevini alır. Genç kadını araştırırken korkutucu bir tarikatla bağlantısını olduğu fark ettiklerinde artık çok geç olacaktır.

Oyuncular: Ethan Hawke, Emma Watson

Yönetmen: Alejandro Amenabar

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
6
4
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın